- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Maşallah maşallah sizi de tebrik ederim☺Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Oooo fıstık gibisin canım maşallah1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Teşekkür ederim☺☺Oooo fıstık gibisin canım maşallah
Oooo maşallahşimdi bile çok fitsin
efsane gorunuyor canim vala harikasin
Maşallah maşallah sizi de tebrik ederim☺
Ay teşekkür ederim kızlar.
Canim harikasin masallahhhAy ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Masallah canim nasi da guzelsin gencecik fit prenses olmussun yaaa harika1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Çok teşekkür ederim işte o 53 kilo halime hatta daha zayıfına dönme hedefim var inşallah☺Masallah canim nasi da guzelsin gencecik fit prenses olmussun yaaa harika
Teşekkür edrim canımCanim harikasin masallahhh
Nasi fit olmussun oyleee
canim ne yapiyosan devam et direnc kilosundasindir muhtemelen elbet kirilacakTeşekkür edrim canım
Ya spordan sanırım. Arada 7 kilo var ama resmen iki beden inceldim.
Bu ara gıdım gıdım veriyorum ya. Eşimin yorumu: "sen kilonu göstermediğin için bedenin senden intikam alıyor"
Bedenimle ben ayrı kişilersek demek ki
İnşallah canim yaparsin bu azimleÇok teşekkür ederim işte o 53 kilo halime hatta daha zayıfına dönme hedefim var inşallah☺
Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Elbet kırılacak. Vaz geçmek yokcanim ne yapiyosan devam et direnc kilosundasindir muhtemelen elbet kirilacak
Çok çok güzel olmuşsun tatlım1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
agzim sulandi1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Ayy canım ağzın bal yesinayyyy şookk oldummm şooookkk bu neeeeee erimiişsiiiiiinnnnn maşallahhh
ben 3.5 beden inceldim kuzu 10 kiloyla. nerdeyse 4 beden yani:) dusun suan s ve xs ler oluyo... senin cok guzel incelmen olmus ama masallah 7 kilo hic az degilEvet canım ben de öyle düşünüyorum. Elbet kırılacak. Vaz geçmek yok
Yaa teşekkür ederim☺☺Çok çok güzel olmuşsun tatlım
Eskiden de güzelmişsin ama fit olmak başka şey
Teşekkür ederim☺☺agzim sulandi
senin de harika gorunuyor degisimlerin masallah