- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Canım canımYaaa Esra’cım! Sen kalbinden geçir yeter ben hemen hissederim! Görünmez sevgi bağı deniyor buna.
Ben gerçekten uzun süre hiç girmedim pandemi psikolojisi beni çok daralttı Esra! Duygusal yeme bozukluğuna yakalandım resmen
Şu an var ya kilom hayatım boyunca hamilelik haricinde hiç çıkmadığım bir noktaya dayandı... Bu durumdan çok üzgünüm çünkü resmen aptallık....
Onca emeğe yazık ancak işte herşeyin başı psikolojik dayanıklılık olduğu İçin bu ortamda kendime de fazla yüklenmek istemiyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta.
Ben de geçen gün kızımın saçlarını kestim yine. Bugün bir tanıdığımızla facetime yaparken kızımın saçlarını görüp; ”kim kesti saçlarını nasıl güzel bir kesim olmuş öyle” dedi. Kahkaha attım resmen. Şu pandemide bir meslek daha edindim dedim!
Sana da sıhhatler olsun, eminim güzel olmuştur, zaten güzelsin!
Demek Hilal’de uzatmalarda!
Nasıl dönecek merak ediyorum. Ortim gelse de yine bir kapışsak. Hilalimsiz tadı yok buraların.
Şaka bir yana çok sevindim ya onun da mezun olmasına. Çok emek verdi çok azmetti. İnşallah korumuştur.
Bende şu isteksiz, keyifsiz hallerimden sonra artık sosyal medyadan bulduğum 5 günlük bir detoks programına kayıt yaptırdım hiç düşünmeden. Maksat bir adım atmış olmak. Kendimi ittirmezsem olmayacak.
Sonrasında da 1 Ocak 2021 için eski diyetisyenimle 1 aylık anlaştım. En azından bir yola-düzene girene kadar destek alayım diye düşündüm yoksa bu haldeyken bu motivasyonsuzlukla çıkamayacağım işin içinden.
Umarım hepimiz için güzel günler, bol eksiler olsun.❤
Hilalciğimi de etiketleyeyim belki sesimizi duyar da gelir! @Cagrihilal1
Çok haklısın tabiki öyle bir dönemden geçiyoruzki ne eğitim kaldı ne iş ne eski ev düzeni her şey alt üst ama kendimizi bıraktıkçada yoluna giren birşey yok o yüzden bu hayata olabildiğince adapte olup birazda olsa kabullenirsek daha kolay oluyor işler
Detokslara başla bakalım belki sonra tam bir motivasyon sağlar takımada dönersin