Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa Esra’cım! Sen kalbinden geçir yeter ben hemen hissederim!😊 Görünmez sevgi bağı deniyor buna.😉😃 💜
Ben gerçekten uzun süre hiç girmedim pandemi psikolojisi beni çok daralttı Esra!🙈 Duygusal yeme bozukluğuna yakalandım resmen🙈
Şu an var ya kilom hayatım boyunca hamilelik haricinde hiç çıkmadığım bir noktaya dayandı... Bu durumdan çok üzgünüm çünkü resmen aptallık....😬
Onca emeğe yazık ancak işte herşeyin başı psikolojik dayanıklılık olduğu İçin bu ortamda kendime de fazla yüklenmek istemiyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta.🤷🏻‍♀️
Ben de geçen gün kızımın saçlarını kestim yine.😃 Bugün bir tanıdığımızla facetime yaparken kızımın saçlarını görüp; ”kim kesti saçlarını nasıl güzel bir kesim olmuş öyle” dedi. Kahkaha attım resmen. Şu pandemide bir meslek daha edindim dedim!😂
Sana da sıhhatler olsun, eminim güzel olmuştur, zaten güzelsin!😃😍🥰
Demek Hilal’de uzatmalarda!🙈
Nasıl dönecek merak ediyorum. Ortim gelse de yine bir kapışsak.😂 Hilalimsiz tadı yok buraların.😂
Şaka bir yana çok sevindim ya onun da mezun olmasına. Çok emek verdi çok azmetti. İnşallah korumuştur.
Bende şu isteksiz, keyifsiz hallerimden sonra artık sosyal medyadan bulduğum 5 günlük bir detoks programına kayıt yaptırdım hiç düşünmeden. Maksat bir adım atmış olmak. Kendimi ittirmezsem olmayacak.
Sonrasında da 1 Ocak 2021 için eski diyetisyenimle 1 aylık anlaştım. En azından bir yola-düzene girene kadar destek alayım diye düşündüm yoksa bu haldeyken bu motivasyonsuzlukla çıkamayacağım işin içinden. 🤷🏻‍♀️
Umarım hepimiz için güzel günler, bol eksiler olsun.😊💜❤️
Hilalciğimi de etiketleyeyim belki sesimizi duyar da gelir!😃 @Cagrihilal1
Canım canım :KK19:
Çok haklısın tabiki öyle bir dönemden geçiyoruzki ne eğitim kaldı ne iş ne eski ev düzeni her şey alt üst ama kendimizi bıraktıkçada yoluna giren birşey yok o yüzden bu hayata olabildiğince adapte olup birazda olsa kabullenirsek daha kolay oluyor işler 🤗
Detokslara başla bakalım belki sonra tam bir motivasyon sağlar takımada dönersin 🤗 ♥️♥️♥️

ben 3.5 beden inceldim kuzu 10 kiloyla. nerdeyse 4 beden yani:) dusun suan s ve xs ler oluyo... senin cok guzel incelmen olmus ama masallah 7 kilo hic az degil
Ohh mis canım yaa🥰
Benim üst beden de 36 oldu resmen. Şoktayım😂
Alt beden biraz geriden geliyor ama artık yanlar pırtlamıyor. Çok mutlu oluyorum😂

Kızlar arada böyle paylaşımlar yapalım ya. Ne yeme isteği kaldı ne açlık 😂😂
Aşka geldim resmen. 😂
Akşam yemeğinde aile efradına pizza bana bamya yemeğiydi. Bi gıcık olmuştum. Şimdi bamya yediğim için bi havalı hissediyorum ki sormayın 😂😂
Tandır keyfinde bamya oldu 🤣
Doğru söylüyorsun canım ama ben sizde böyle cevherler olduğunu bilmiyordum
Daha senin bireysel analiz var :rolleyes:çok özür dilerim bugün spor tablosu hedef tablosu ortak tablosunu açıklayayım yarında ölmezsem analizin🙈o_O

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak dün sen sormuştun sanırım rahatsızlığımla ilgili 🤔
Hormon testi geçen ay yapıldı ve iyi çıktı. Dün muayene oldum canım. Miyom var bende. 3 yıl önce 3 miyom alındı açık ameliyatla ama yine var 2 tane. Birisi alınma boyutunda imiş ama diğeri daha küçük dedi. Şimdi olsam diğeri yine büyücek. Ne yapcam bilmiyorum 😔
Bitkisel tedavi de önerdi mi canım?

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim 🤭
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim 🥰
Ooo süper ortim
Kaç kilo verdin?
Şimdi çok fitsin tebrik ederim
:KK9::KK9::KK9:

Tandır keyfinde bamya oldu 🤣
Doğru söylüyorsun canım ama ben sizde böyle cevherler olduğunu bilmiyordum
Daha senin bireysel analiz var :rolleyes:çok özür dilerim bugün spor tablosu hedef tablosu ortak tablosunu açıklayayım yarında ölmezsem analizin🙈o_O
Öyle oldu valla😂😂
Analizi Hiiiç dert etme canım🥰
Nelerle boğuştun bu ara.
Hatta cumayı bekle istersen. Belki güzel bir eksi görürüm de onu analizle taçlandırırız😂😂

Kızlar arada böyle paylaşımlar yapalım ya. Ne yeme isteği kaldı ne açlık 😂😂
Aşka geldim resmen. 😂
Akşam yemeğinde aile efradına pizza bana bamya yemeğiydi. Bi gıcık olmuştum. Şimdi bamya yediğim için bi havalı hissediyorum ki sormayın 😂😂
Annem de sabah kahvaltıya bi pizza yapmıştı ki sormayın yemedim . Sonra yeğenim kek istedi ona kek yaptım yine yemedim😂

Kizimin dogum gununu bugun bi daha kutladik ve gercekten cok kacirdim.
Yarin bol su,yesil cay ve lahana corbasi yiyerek telafi etmem gerek.
baska onerilere de acigimm😊

Ooo süper ortim
Kaç kilo verdin?
Şimdi çok fitsin tebrik ederim
:KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim canım. Ben 82 küsürle başlamıştım. İlk 4 kilo çok hızlı gitti ama. Onu saymıyorum.🤭 Zaten bir anda aldığım bir kiloydu :confused:
Buraya ise 78.8 le başladım. 71 i sevdi sanırım vücudum biraz oyalanıyor 😂 ama dedim kendisine fazla sevme ayrılacaksınız 😂😂🙏
Yaa kızlar harikasınız. Bayıldım hepinize de

Masallah 🧿 cok guzel zayiflamissin belin cok incelmis👍
Teşekkür edrim kızlar. Fit fit olalım öyle kalalım inşallah 🥰

X