Bugünden itibaren başlarsın inşallah telafiye canım. Zaten sporun çok güzel. Eminim güzel bir eksi gelir cumayaSabah 09:30
2 yumurta tereyağında
1 dilim uno denge
Peynir zeytin domates
ara elma
öğlen çeyrek ekmek arası köfte
akşam
Yarım kase mantar çorbası
Bir tabak kuru fasulye pilav
1 silim kek 2 kurabiye ve gofret
Gofret kaç tane oldu bilmiyorum ama çok oldu.
su 1,5 lt
spor yok ama 10.000 adımı geçtim
El_Em Mehfam belmayne
Güzel yürümüşüz valla12-18 ARALIK ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI
İlk 14 kişi baz alındı
6.takım ===>> 1.233.957 adım
4.takım ===>> 818.048 adım
5.takım ===>> 601.213 adım
Emeği geçen herkese teşekkür ederim ekibimizde sağlık sorunu olan amor hariç herkes yürüdü bu bize yeterbundan sonrasında cumartesi pazartesi çarşamba Challengelara devam
Bireyselde ilk 3 e girenhawar Namaria Hedef60kgolmak harikasınız
Eki Görüntüle 2743404
Bu bilekliğin parçası mı canım markası ne
Çok sağol canımCanım çok sevindim senin adına, o zamanlar takımda yeniydim ve kimin o msjı yazdığını hatırlamadığım için soramamıştım ama 1-2 haftadır hep aklımdaydı ne oldu acaba diye.
Hemen uzasın inşallah
Sağol canım inşallahCanım çok sevindim.
O zaman da yazmıştım. Saç kıran değildi ama ben de benzer şeyler yaşamıştım doğumdan sonra. Zamanla daha da gürleşecek
Öyle yapmaya çalışacağım hafta sonu zor oluyorBugünden itibaren başlarsın inşallah telafiye canım. Zaten sporun çok güzel. Eminim güzel bir eksi gelir cumaya
12-18 ARALIK ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI
İlk 14 kişi baz alındı
Emeği geçen herkese teşekkür ederim ekibimizde sağlık sorunu olan amor hariç herkes yürüdü bu bize yeterbundan sonrasında cumartesi pazartesi çarşamba Challengelara devam
Eki Görüntüle 2743404
Sagolun canlar izinde olmasam bu kadar yuruyemezdim
Canım bu mi band 5 i chloe yaparken de mi açıyorsun ?Sagolun canlar izinde olmasam bu kadar yuruyemezdimbu hafta diger sporlarimi yapamadim otelde simdi onlara agirlik vericem insallah 50 dk yaptim gunduz aksam da yaparsam miss
Sağol kaptancımmm ben de herkesi tebrik ederimm12-18 ARALIK ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI
İlk 14 kişi baz alındı
Eki Görüntüle 2743404
Tabikiiii herşey önemliİlk altıya girmek de çok önemli, değil mi
Valla geçmek mümkün değil
Teşekkürlir cnm herkese tebriklerr
Teşekkürler kuzum herkese tebrikler
Anladıım o da çok iyicanım bu bileklik değil eski model bele takılanlardan 5-6 yıl önce sağlık ocağı normal kilonun üzerinde olanlara veriyordu markası NTV diye yazıyor
Hepsinde aciyorum canim chloede serbest egzersiz modunda yogada yoga modunda yuruyuste yuruyus modundaCanım bu mi band 5 i chloe yaparken de mi açıyorsun ?
Aaaa şuan şoktayımmm yaklaşık 2 saat önce aklımdan geçtin etiket yapayım ama görmez herhalde hiç girmiyor dedim ara ara baktım çünkü hiç aktif değildin. Ne oldu seni andımmHerkese Merhabalar,
El_Em kaptanım özlemişim.
Nasılsın? Nasılgidiyor?
Bizim ekip tamamen dağıldı sanırım değil mi? Herkes mezun olup gitti mi?
Ben utancımdan geri dönemedim.
Karantinada ki motivasyonsuzluk ve isteksizlik beni psikolojik olarak bitirdi.
Canım hiç diyet yapmak istemedi ve aldım başımı gittim resmen.
Sen nasılsın Esra’cım? Mezun olmuşsundur çoktan...şu an kaç kilosun, korumada mısın?
Ve diğerleri nerde!?
Hilal ne oldu asıl onu merak ediyorum oldukça azimliydi, hedefine ulaştı mı?
Ben Pazartesi günü bir detoks programı ile yeniden diyete dönmeye karar verdim. Hala çok motive olmuş değilim psikolojik açıdan ancak bir şekilde kendimi ittirmezsem olmayacak bu iş!
Takımdaki tüm arkadaşlara bol eksiler diliyorum.
kizlar naber diyet nasi gidiyo
bugun abimin esi eski fotolarimdan bulmus (ben sisko halimle hic boydan resim cekilmiyodum aynalara bakmadigim icin)
size de gondereyim de belki moral olur
fotograf 18 temmuz da cekildi o zaman 70 civariydim zaten fotograftan 3 gun sonra diyete basladim yeter artik karpuz gibi oldun kizim diye... 5 ay olmus, insulin direnci 4 uzerindeydi suan 1.3 civari, suan kilom 58-59 arasi gidip geliyor. yani yaklasik 10-11 kilo eksildim o zamandan bu zamana.
menulerim ve sporlarim (ya da sporsuzluklarim) burda hepinizle paylastim bu surecte, hepimiz birbirimize destek olduk yol arkadasi olduk. iyi ki girdim bu takima desteginiz buyuk... kadin isterse herseyi basariyormus bunu hepiniz biliyoesunuz ama bir kere daha hatirlayin diye atiyorum bu fotoyu.
ben biraz mola verdim ama hedefim bu molada kilo vermeye devam etmek. cesitli sebeplerden kullandigim ilaclardan dolayi ve tabiki bmi dustukce kilo vermenin zorlasmasi derken takimi her cuma acaba sikintiya sokuyormuyum diye stres yapmamak icin moladayim. ama diyete devam ediyorum hala eskisi gibi mesela dun aksam balik izgara ve salata yedim tek menu ekmek yokizine ciktim artik bildirim yapmiyorum diye baklavaya hamburgere abanmiyorum yani iciniz rahat olsun
Tebrik ederim canım 10-11 kilo a değil ve kesinlikle daha çok vermiş gibi duruyorsunkizlar naber diyet nasi gidiyo
bugun abimin esi eski fotolarimdan bulmus (ben sisko halimle hic boydan resim cekilmiyodum aynalara bakmadigim icin)
fotograf 18 temmuz da cekildi o zaman 70 civariydim zaten fotograftan 3 gun sonra diyete basladim yeter artik karpuz gibi oldun kizim diye... 5 ay olmus, insulin direnci 4 uzerindeydi suan 1.3 civari, suan kilom 58-59 arasi gidip geliyor. yani yaklasik 10-11 kilo eksildim o zamandan bu zamana.
menulerim ve sporlarim (ya da sporsuzluklarim) burda hepinizle paylastim bu surecte, hepimiz birbirimize destek olduk yol arkadasi olduk. iyi ki girdim bu takima desteginiz buyuk... kadin isterse herseyi basariyormus bunu hepiniz biliyoesunuz ama bir kere daha hatirlayin diye atiyorum bu fotoyu.
ben biraz mola verdim ama hedefim bu molada kilo vermeye devam etmek. cesitli sebeplerden kullandigim ilaclardan dolayi ve tabiki bmi dustukce kilo vermenin zorlasmasi derken takimi her cuma acaba sikintiya sokuyormuyum diye stres yapmamak icin moladayim. ama diyete devam ediyorum hala eskisi gibi mesela dun aksam balik izgara ve salata yedim tek menu ekmek yokizine ciktim artik bildirim yapmiyorum diye baklavaya hamburgere abanmiyorum yani iciniz rahat olsun
Vaaavvsss Canım müthiş bir değişimkizlar naber diyet nasi gidiyo
Kuzu fark inanilmaz ya sanki ilk foto senden 15 yas buyuk ablan gibikizlar naber diyet nasi gidiyo
Bayıldım bayıldım hiç 10 11 gibi değil inan arada 20 üstü fark var gibi duruyor maşallah demkki sıkılaşmada olmuş bu dönemde.
Dediğin gibi seninle işimiz elde olmadan yarım kaldı aynen devam edeceğiz inşallah
aslinda boyum cok kisa oldugu icin (149 cm im la ben 150 bile degil tam) 10 kilo benim icin buyuk degisim oldu. ama bu cok bisey ifade etmiyor cunku inanin kilo verme orani ayni oluyor. yani yag orani cokken daha cok veriyorsunuz kiloyu bu da herkes kendi idealine bi sekilde ulasabilir demek.Tebrik ederim canım 10-11 kilo a değil ve kesinlikle daha çok vermiş gibi duruyorsun
El_Em kaptanımın da dediği gibi demek ki sıkılaşmışsında