Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünden itibaren başlarsın inşallah telafiye canım. Zaten sporun çok güzel. Eminim güzel bir eksi gelir cumaya

Güzel yürümüşüz valla
Ama rakiplerimiz zorluymuş
Tebrik ederim kızlar hawar Namaria Hedef60kgolmak

Bu bilekliğin parçası mı canım markası ne

canım bu bileklik değil eski model bele takılanlardan 5-6 yıl önce sağlık ocağı normal kilonun üzerinde olanlara veriyordu markası NTV diye yazıyor
Çok sağol canım
Bide bir ara saçlarımı kısacık kesiştireyim diyordum iyisi kestirmemişim yoksa kabak gibi ortada olacaktır
Şimdi allahtan saçlar uzunda at kuyruğu yapınca orta yer belli olmuyor uzun saçlar örtüyor üstünü

Canım çok sevindim.
O zaman da yazmıştım. Saç kıran değildi ama ben de benzer şeyler yaşamıştım doğumdan sonra. Zamanla daha da gürleşecek
Sağol canım inşallah
Bugünden itibaren başlarsın inşallah telafiye canım. Zaten sporun çok güzel. Eminim güzel bir eksi gelir cumaya
Öyle yapmaya çalışacağım hafta sonu zor oluyor
Ama toparlamak lazım

6. Takim 2 katimiz yürümüş

Tebrikler kizlar hawar Namaria Hedef60kgolmak

Güzel yürümüşüz valla
Sagolun canlar izinde olmasam bu kadar yuruyemezdim bu hafta diger sporlarimi yapamadim otelde simdi onlara agirlik vericem insallah 50 dk yaptim gunduz aksam da yaparsam miss

Sağol kaptancımmm ben de herkesi tebrik ederimm
İlk altıya girmek de çok önemli, değil mi
Tabikiiii herşey önemli
6. Takim 2 katimiz yürümüş

Tebrikler kizlar hawar Namaria Hedef60kgolmak
Valla geçmek mümkün değil herkese tebrikler
Teşekkürlir cnm herkese tebriklerr
Güzel yürümüşüz valla
Teşekkürler kuzum herkese tebrikler
canım bu bileklik değil eski model bele takılanlardan 5-6 yıl önce sağlık ocağı normal kilonun üzerinde olanlara veriyordu markası NTV diye yazıyor
Anladıım o da çok iyi

Herkese Merhabalar,
El_Em kaptanım özlemişim.
Nasılsın? Nasılgidiyor?
Bizim ekip tamamen dağıldı sanırım değil mi? Herkes mezun olup gitti mi?
Ben utancımdan geri dönemedim.
Karantinada ki motivasyonsuzluk ve isteksizlik beni psikolojik olarak bitirdi.
Canım hiç diyet yapmak istemedi ve aldım başımı gittim resmen.
Sen nasılsın Esra’cım? Mezun olmuşsundur çoktan... şu an kaç kilosun, korumada mısın?
Ve diğerleri nerde!?
Hilal ne oldu asıl onu merak ediyorum oldukça azimliydi, hedefine ulaştı mı?
Ben Pazartesi günü bir detoks programı ile yeniden diyete dönmeye karar verdim. Hala çok motive olmuş değilim psikolojik açıdan ancak bir şekilde kendimi ittirmezsem olmayacak bu iş!
Takımdaki tüm arkadaşlara bol eksiler diliyorum.

Hedef60kgolmak dün sen sormuştun sanırım rahatsızlığımla ilgili
Hormon testi geçen ay yapıldı ve iyi çıktı. Dün muayene oldum canım. Miyom var bende. 3 yıl önce 3 miyom alındı açık ameliyatla ama yine var 2 tane. Birisi alınma boyutunda imiş ama diğeri daha küçük dedi. Şimdi olsam diğeri yine büyücek. Ne yapcam bilmiyorum

Aaaa şuan şoktayımmm yaklaşık 2 saat önce aklımdan geçtin etiket yapayım ama görmez herhalde hiç girmiyor dedim ara ara baktım çünkü hiç aktif değildin. Ne oldu seni andımm saçlarımı kestimm hani senin şu önerdiğinn yöntemle dedim Allah razı olsun kızdan yoksa ne olacaktı bu halim
Hoşgeldinnn canım yeniden
Ben iyiymm şükür her şey aynı sayılır günlük telaşlar ekip tamamen yeni
Ben sen giderken mezun olmuştum 1. 1.5 kg fazla ile hâlâ koruyor sayılırım 2 hafta üst üste hastalıklar geçirdik o ara biraz sporu bıraktım streslede çok yedim herhalde 61küsürüm.
C Cagrihilal1 de mezun oldu köye gitti gidiş o gidiş geçn yazdı okullar açılmayınca dönüşü uzatttık vs geleceğim dedi ama hâlâ kaçak göçek

kizlar naber diyet nasi gidiyo

bugun abimin esi eski fotolarimdan bulmus (ben sisko halimle hic boydan resim cekilmiyodum aynalara bakmadigim icin)

size de gondereyim de belki moral olur

fotograf 18 temmuz da cekildi o zaman 70 civariydim zaten fotograftan 3 gun sonra diyete basladim yeter artik karpuz gibi oldun kizim diye... 5 ay olmus, insulin direnci 4 uzerindeydi suan 1.3 civari, suan kilom 58-59 arasi gidip geliyor. yani yaklasik 10-11 kilo eksildim o zamandan bu zamana.

menulerim ve sporlarim (ya da sporsuzluklarim) burda hepinizle paylastim bu surecte, hepimiz birbirimize destek olduk yol arkadasi olduk. iyi ki girdim bu takima desteginiz buyuk... kadin isterse herseyi basariyormus bunu hepiniz biliyoesunuz ama bir kere daha hatirlayin diye atiyorum bu fotoyu.

ben biraz mola verdim ama hedefim bu molada kilo vermeye devam etmek. cesitli sebeplerden kullandigim ilaclardan dolayi ve tabiki bmi dustukce kilo vermenin zorlasmasi derken takimi her cuma acaba sikintiya sokuyormuyum diye stres yapmamak icin moladayim. ama diyete devam ediyorum hala eskisi gibi mesela dun aksam balik izgara ve salata yedim tek menu ekmek yok izine ciktim artik bildirim yapmiyorum diye baklavaya hamburgere abanmiyorum yani iciniz rahat olsun

Eklentiler

• IMG_20201219_171118.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 31
Bayıldım bayıldım hiç 10 11 gibi değil inan arada 20 üstü fark var gibi duruyor maşallah demkki sıkılaşmada olmuş bu dönemde.
Dediğin gibi seninle işimiz elde olmadan yarım kaldı aynen devam edeceğiz inşallah

Tebrik ederim canım 10-11 kilo a değil ve kesinlikle daha çok vermiş gibi duruyorsun
El_Em kaptanımın da dediği gibi demek ki sıkılaşmışsında

Vaaavvsss Canım müthiş bir değişim
Maşallah sana.
Gerçekten de hiç 10-11 kilo gibi değil yaaa. Yarın gitmiş resmen
Şöyle bir güzel dinlen ve hedefine ulaşmış olarak dön aramıza inşallah.

Kuzu fark inanilmaz ya sanki ilk foto senden 15 yas buyuk ablan gibi
Sakin birakma canim biz istersek herseyi basaririz

Tebrik ederim canım 10-11 kilo a değil ve kesinlikle daha çok vermiş gibi duruyorsun
El_Em kaptanımın da dediği gibi demek ki sıkılaşmışsında
aslinda boyum cok kisa oldugu icin (149 cm im la ben 150 bile degil tam) 10 kilo benim icin buyuk degisim oldu. ama bu cok bisey ifade etmiyor cunku inanin kilo verme orani ayni oluyor. yani yag orani cokken daha cok veriyorsunuz kiloyu bu da herkes kendi idealine bi sekilde ulasabilir demek.

bukilolari hicbirimiz bir gunde almadik o yuzden 1 gunde vermeyi dusunmeyin motivasyonu dusurmeyin. uzun bir surec bu. bu surecte kenximize yapabilecegimiz en iyi sey kilo vermeye odaklanmak yerine sectigimiz beslenme seklini tum hayatimiza yayabilmek olmali diye dusunuyorum. boylece ideale ulasinca tekrar alma ihtimalimiz de ortadan kalkiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…