Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kirmizigitar kirmizigitar canim baktim bu arada ayni tarihlerde baslamisiz nerdeyse ben de 20 temmuzda basladim 😍
Ya kk da gizli albüm neyin yok mu bende size bikac foto atsam buraya atamam fotolarinnbirinde basim acik 🙃🤭

Kuzu fark inanilmaz ya sanki ilk foto senden 15 yas buyuk ablan gibi 😍
Sakin birakma canim biz istersek herseyi basaririz 👍🤸
ahahahhahahahaha nalet cirkin yasli aplam🤣🤣🤣🤣 fakeledim sizi🤣🤣🤣

saka bir yana azimli sican betonu deler misali (burdaki azimli sicanin fare oldugunu bilmeyen yoktur ama ben yine de belirteyim) bi degisim oldu cok sukur... bu surecte cilt bakimi ve lazer epilasyonu da aradan cikarinca yeni bir ben cikti ortaya 🥰🥰🥰 hepimiz emeklerimizin karsiligini tez zamanda alalim

Ayyy kirmizigitar kirmizigitar canim baktim bu arada ayni tarihlerde baslamisiz nerdeyse ben de 20 temmuzda basladim 😍
Ya kk da gizli albüm neyin yok mu bende size bikac foto atsam buraya atamam fotolarinnbirinde basim acik 🙃🤭
Albüm yapabilirsin canım kimlerin görmesini istiyorsan o kişilerin isimlerini yazıyorsun sadece başında @olmadan ☺️ direk nickleri

ahahahhahahahaha nalet cirkin yasli aplam🤣🤣🤣🤣 fakeledim sizi🤣🤣🤣

saka bir yana azimli sican betonu deler misali (burdaki azimli sicanin fare oldugunu bilmeyen yoktur ama ben yine de belirteyim) bi degisim oldu cok sukur... bu surecte cilt bakimi ve lazer epilasyonu da aradan cikarinca yeni bir ben cikti ortaya 🥰🥰🥰 hepimiz emeklerimizin karsiligini tez zamanda alalim
Harika gorunuyosun canim kilo vallahi yük ideal kilolarimiza inip sağlıcakla koruyalim insallaaah 😍🙃

Aaaa şuan şoktayımmm yaklaşık 2 saat önce aklımdan geçtin etiket yapayım ama görmez herhalde hiç girmiyor dedim ara ara baktım çünkü hiç aktif değildin. Ne oldu seni andımm 🤣 saçlarımı kestimm hani senin şu önerdiğinn yöntemle dedim Allah razı olsun kızdan yoksa ne olacaktı bu halim 🤭🤭
Hoşgeldinnn canım yeniden ♥️♥️
Ben iyiymm şükür her şey aynı sayılır günlük telaşlar ekip tamamen yeni🤭
Ben sen giderken mezun olmuştum 1. 1.5 kg fazla ile hâlâ koruyor sayılırım 2 hafta üst üste hastalıklar geçirdik o ara biraz sporu bıraktım streslede çok yedim herhalde 61küsürüm.
C Cagrihilal1 de mezun oldu köye gitti gidiş o gidiş 🤣 geçn yazdı okullar açılmayınca dönüşü uzatttık vs geleceğim dedi ama hâlâ kaçak göçek 👀
Yaaa Esra’cım! Sen kalbinden geçir yeter ben hemen hissederim!😊 Görünmez sevgi bağı deniyor buna.😉😃 💜
Ben gerçekten uzun süre hiç girmedim pandemi psikolojisi beni çok daralttı Esra!🙈 Duygusal yeme bozukluğuna yakalandım resmen🙈
Şu an var ya kilom hayatım boyunca hamilelik haricinde hiç çıkmadığım bir noktaya dayandı... Bu durumdan çok üzgünüm çünkü resmen aptallık....😬
Onca emeğe yazık ancak işte herşeyin başı psikolojik dayanıklılık olduğu İçin bu ortamda kendime de fazla yüklenmek istemiyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta.🤷🏻‍♀️
Ben de geçen gün kızımın saçlarını kestim yine.😃 Bugün bir tanıdığımızla facetime yaparken kızımın saçlarını görüp; ”kim kesti saçlarını nasıl güzel bir kesim olmuş öyle” dedi. Kahkaha attım resmen. Şu pandemide bir meslek daha edindim dedim!😂
Sana da sıhhatler olsun, eminim güzel olmuştur, zaten güzelsin!😃😍🥰
Demek Hilal’de uzatmalarda!🙈
Nasıl dönecek merak ediyorum. Ortim gelse de yine bir kapışsak.😂 Hilalimsiz tadı yok buraların.😂
Şaka bir yana çok sevindim ya onun da mezun olmasına. Çok emek verdi çok azmetti. İnşallah korumuştur.
Bende şu isteksiz, keyifsiz hallerimden sonra artık sosyal medyadan bulduğum 5 günlük bir detoks programına kayıt yaptırdım hiç düşünmeden. Maksat bir adım atmış olmak. Kendimi ittirmezsem olmayacak.
Sonrasında da 1 Ocak 2021 için eski diyetisyenimle 1 aylık anlaştım. En azından bir yola-düzene girene kadar destek alayım diye düşündüm yoksa bu haldeyken bu motivasyonsuzlukla çıkamayacağım işin içinden. 🤷🏻‍♀️
Umarım hepimiz için güzel günler, bol eksiler olsun.😊💜❤️
Hilalciğimi de etiketleyeyim belki sesimizi duyar da gelir!😃 C Cagrihilal1

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim 🤭
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim 🥰

Eklentiler

• IMG_20201219_194754.jpg
    IMG_20201219_194754.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20201218_163255~2.jpg
    IMG_20201218_163255~2.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 31
kizlar naber diyet nasi gidiyo :KK45:

bugun abimin esi eski fotolarimdan bulmus (ben sisko halimle hic boydan resim cekilmiyodum aynalara bakmadigim icin🤪🤪)

size de gondereyim de belki moral olur

fotograf 18 temmuz da cekildi o zaman 70 civariydim zaten fotograftan 3 gun sonra diyete basladim yeter artik karpuz gibi oldun kizim diye... 5 ay olmus, insulin direnci 4 uzerindeydi suan 1.3 civari, suan kilom 58-59 arasi gidip geliyor. yani yaklasik 10-11 kilo eksildim o zamandan bu zamana.

menulerim ve sporlarim (ya da sporsuzluklarim) burda hepinizle paylastim bu surecte, hepimiz birbirimize destek olduk yol arkadasi olduk. iyi ki girdim bu takima desteginiz buyuk... kadin isterse herseyi basariyormus bunu hepiniz biliyoesunuz ama bir kere daha hatirlayin diye atiyorum bu fotoyu.

ben biraz mola verdim ama hedefim bu molada kilo vermeye devam etmek. cesitli sebeplerden kullandigim ilaclardan dolayi ve tabiki bmi dustukce kilo vermenin zorlasmasi derken takimi her cuma acaba sikintiya sokuyormuyum diye stres yapmamak icin moladayim. ama diyete devam ediyorum hala eskisi gibi mesela dun aksam balik izgara ve salata yedim tek menu ekmek yok🤣 izine ciktim artik bildirim yapmiyorum diye baklavaya hamburgere abanmiyorum yani iciniz rahat olsun🥰
Mehfam Mehfam bak burda kuzu
kirmizigitar kirmizigitar yalnız gerçekten hiç 10 11 kilo gibi durmuyor bravo azimli olunca her şey oluyor işte tebrik ederim ben sizi☺
tesekkur ederim daha yokumuz uzun ama motivasyon gerekli arada
Eğer izin olursa ben de sizinle öncesi sonrası fotoğrafımı paylaşmak isterim☺ El_Em El_Em
bence paylassin herkes zaten bak ne kadar faydali oluyo
once ben paylastim zaten Namaria Namaria aska gelip paylasti🤣🤣🤣🤣

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim 🤭
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim 🥰
Oooo maşallah 🤩şimdi bile çok fitsin

X