Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kirmizigitar canim baktim bu arada ayni tarihlerde baslamisiz nerdeyse ben de 20 temmuzda basladim
Ya kk da gizli albüm neyin yok mu bende size bikac foto atsam buraya atamam fotolarinnbirinde basim acik

Kuzu fark inanilmaz ya sanki ilk foto senden 15 yas buyuk ablan gibi
Sakin birakma canim biz istersek herseyi basaririz
ahahahhahahahaha nalet cirkin yasli aplam fakeledim sizi

saka bir yana azimli sican betonu deler misali (burdaki azimli sicanin fare oldugunu bilmeyen yoktur ama ben yine de belirteyim) bi degisim oldu cok sukur... bu surecte cilt bakimi ve lazer epilasyonu da aradan cikarinca yeni bir ben cikti ortaya hepimiz emeklerimizin karsiligini tez zamanda alalim

Ayyy kirmizigitar canim baktim bu arada ayni tarihlerde baslamisiz nerdeyse ben de 20 temmuzda basladim
Ya kk da gizli albüm neyin yok mu bende size bikac foto atsam buraya atamam fotolarinnbirinde basim acik
Albüm yapabilirsin canım kimlerin görmesini istiyorsan o kişilerin isimlerini yazıyorsun sadece başında @olmadan direk nickleri

Harika gorunuyosun canim kilo vallahi yük ideal kilolarimiza inip sağlıcakla koruyalim insallaaah

Yaaa Esra’cım! Sen kalbinden geçir yeter ben hemen hissederim! Görünmez sevgi bağı deniyor buna.
Ben gerçekten uzun süre hiç girmedim pandemi psikolojisi beni çok daralttı Esra! Duygusal yeme bozukluğuna yakalandım resmen
Şu an var ya kilom hayatım boyunca hamilelik haricinde hiç çıkmadığım bir noktaya dayandı... Bu durumdan çok üzgünüm çünkü resmen aptallık....
Onca emeğe yazık ancak işte herşeyin başı psikolojik dayanıklılık olduğu İçin bu ortamda kendime de fazla yüklenmek istemiyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta.
Ben de geçen gün kızımın saçlarını kestim yine. Bugün bir tanıdığımızla facetime yaparken kızımın saçlarını görüp; ”kim kesti saçlarını nasıl güzel bir kesim olmuş öyle” dedi. Kahkaha attım resmen. Şu pandemide bir meslek daha edindim dedim!
Sana da sıhhatler olsun, eminim güzel olmuştur, zaten güzelsin!
Demek Hilal’de uzatmalarda!
Nasıl dönecek merak ediyorum. Ortim gelse de yine bir kapışsak. Hilalimsiz tadı yok buraların.
Şaka bir yana çok sevindim ya onun da mezun olmasına. Çok emek verdi çok azmetti. İnşallah korumuştur.
Bende şu isteksiz, keyifsiz hallerimden sonra artık sosyal medyadan bulduğum 5 günlük bir detoks programına kayıt yaptırdım hiç düşünmeden. Maksat bir adım atmış olmak. Kendimi ittirmezsem olmayacak.
Sonrasında da 1 Ocak 2021 için eski diyetisyenimle 1 aylık anlaştım. En azından bir yola-düzene girene kadar destek alayım diye düşündüm yoksa bu haldeyken bu motivasyonsuzlukla çıkamayacağım işin içinden.
Umarım hepimiz için güzel günler, bol eksiler olsun.
Hilalciğimi de etiketleyeyim belki sesimizi duyar da gelir! C Cagrihilal1

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim

Eklentiler

• IMG_20201219_194754.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20201218_163255~2.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 31
Mehfam bak burda kuzu
kirmizigitar yalnız gerçekten hiç 10 11 kilo gibi durmuyor bravo azimli olunca her şey oluyor işte tebrik ederim ben sizi☺
tesekkur ederim daha yokumuz uzun ama motivasyon gerekli arada
Eğer izin olursa ben de sizinle öncesi sonrası fotoğrafımı paylaşmak isterim☺ El_Em
bence paylassin herkes zaten bak ne kadar faydali oluyo
once ben paylastim zaten Namaria aska gelip paylasti

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Oooo maşallah şimdi bile çok fitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…