Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy canim sorma sarj almadi sansimiza youtubedan arattim sarj problemi olabiliyomus iade ettik gittik 🤷🏻 mi band 4 siparisi verdim bildigimden sasmiyim diye annem heveslenmisti bosver falan dedi de kiyamadim 🙃
Aaa boşa demiyorlar ucuz etin yağnisi diye tüh
Öğrenmiş olduk 🙄

aynen kaptan ya menulerimi goruyorsundur bu hafta 3 gun portakalli kereviz yedim yani kesin eksilmem lazimdi yeni nickini bilmiyom bi degisik olmus seyrekyagmur yazdi da ayildim 🤣🤣🤣🤣 ben yine dikkat ederjm yediklerime ama en azindan takimi etkilerim stresim olmaz hedefe gelince de gelirim mezuniyet belgemi alirim bizden gecti birincilikler ikincilikler artik zaten yeni arkadaslara birakiyorum sahalari🤣🤣🤣

bildirim yapmam ama arada ugrarim buralara sizde ozlerseniz etiketleyin🤣
Ozletme kendini canim ben arada etiket yapar hatirlatirim kendimi 🙃

Kızlarım şimdilik sonuncuyuz başka bir cengaver çıkana kadar 🙄🤭🤭 Allah'ım ne hallere düştük 🤯🤯
Ya çok üzücü aslinda gecen haftalarda hani birincilik olsa da bu hafta dusmus olsa neyse dicez ama gecen haftalarda da düşüktü maalesef..

Eklentiler

• B97DF557-AA71-4EF8-AE6C-1B1BC4AAAC51.jpeg
    B97DF557-AA71-4EF8-AE6C-1B1BC4AAAC51.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar selam
Dün gece çok hasta oldum. Midem bozuldu. Gece hiç uyuyamadım 😔
Çok halsizim ve başım ağrıyor.
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Biraz bekleyeyim belki bir kaç gr gider. Kaça kadar vaktimiz vardı El_Em El_Em
Canim simdi mesajlari okurken gordum ben bu mesajina kizginim yapmisim nasil yaptiysam 😞
Gecmis olsun💕

Gittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.

Kadın hastalıkları canım. Miyom vs. Sağol 😊
kadinlarin derdi ne cok ya... allah tez vakitte sifa versin canim
Özleriz mi vedalaşmamıştım bile 👀
Buralardayım herhalde yaa
yok ya tatile ciktim sadece gerilmeden sizi gericem buralarda🤣🤣🤣 menu felan yorumlarim arada🤣🤣🤣🤣
Ozletme kendini canim ben arada etiket yapar hatirlatirim kendimi 🙃
aynen bos bieakmayin beni🤭 sende hosgeldin evine

belmayne belmayne kuzum hurma yoğurt ben önermiştim ama benim yüzümden az eksi olduğu için üzgünüm :KK43: gerçekten ben de az kalori aldığım için o bir dilim pasta bile fena etkiledi :KK43:
Yok canım ya. Olur mu öyle şey. Hiç öyle düşünme. Benim genel anlamda çok yavaşladı zaten. Ufak tefek düzenlemeler yapmam gerekiyor menülerimde. Mesela fazla et tüketmiyorum. Ya da düşük kalorili oluyor falan. Bunlara bir bakmam lazım. Ama bu hafta çok değişiklik yapmadan gideceğim. Yine veremezsem hep birlikte bir el atarsınız bana doktorcuğum😂😂💞

Ayy canim sorma sarj almadi sansimiza youtubedan arattim sarj problemi olabiliyomus iade ettik gittik 🤷🏻 mi band 4 siparisi verdim bildigimden sasmiyim diye annem heveslenmisti bosver falan dedi de kiyamadim 🙃
AA bunu atlamışım ben. Tüh ya kötü olmuş. Ama biliyor musun benim bu hafta kullandığım akıllı saat baya pahalı bir şey ama denedim kesinlikle telefon daha hassas. Adımlarımı sayıp karşılaştırdım.😂😂
Leslie falan değilse koşu ya da yürüyüşse tel tam sayıyor. Saat geri kalıyor. :confused:

X