Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

AA bunu atlamışım ben. Tüh ya kötü olmuş. Ama biliyor musun benim bu hafta kullandığım akıllı saat baya pahalı bir şey ama denedim kesinlikle telefon daha hassas. Adımlarımı sayıp karşılaştırdım.😂😂
Leslie falan değilse koşu ya da yürüyüşse tel tam sayıyor. Saat geri kalıyor. :confused:
Evet saatte kolu asker gibi tam sallamak gerekiyor sinir oluyorum mesala bazen yürüyüşe çıkıyorm dönüşte markete uğruyorum Allah'ım torba var elimde diye adımm saymıyor 🙄

IMG_20201218_231258.jpg

Bugünlük adımlarım yürüyüş yaptım 1 saat 💃

El_Em El_Em

Geçmiş olsun canım vitamin eksikliği kaynaklı mıymış, tiroid hastalığın da var mıydı ?ya da egzama
@_Reyyan canım geçmiş olsun hormon testlerini mi tekrar yaptırdın nasıl sonuçlar :KK200:
Evet tiroidler çalışmıyor benim 9 yıldır
Vitamin eksikliğide varmış biraz Demir ve b12
Streste tetikler dedi dr

oy canım ya kıyamam :KK70: yetmez tabii bir de biliyor musun 2 kare bitter 50 kalori ya mesela,onun yerine 1 taze elma yediğinde o kadar iyi doyuyosun ki o yüzden diyetisyenler genelde taze meyve yiyin diyor datlım bak dene
sabah hiç sebze yemediğin için mi doymadın acaba kuzum
Canım sabah çok doydum hatta omletin yarısında doymuştum ama yine de bitirince full oldum.
Damla çikolata çok küçük oluyormuş ya,5 tanesi 1 çay kaşığının yarısı yapıyor tadına doyamadım manasında şey etmiştim😁😁😁

Bugün menüm kutlamalık :KK70:
Sabah patatesli yumurta,1/2 simit,2 mini sosis söğüş yeşillik, limonlu siyah çay
Öğlen 6 kaşık peynirli naneli makarna, salata
Ara türk kahvesi 4 ceviz
Akşam yoğurtlu yeşil kabak çorbası,turp salatası
3 lt su 6000 adım( tamamlayıp gruba atıcam birazdan)
Pain Killer Pain Killer @_Reyyan
Canım bence menün gayet güzel olmuş, kahvaltına bayıldım🤤🤤🤤

Kızlar bende bu gün hastaneye gitttim hatırlatsanız saç kıran oldum demiştim
Saçlarım çıkmaya başladı:halay::halay::halay:
Dr tekrar yine yaptı kafama
Canım çok sevindim senin adına, o zamanlar takımda yeniydim ve kimin o msjı yazdığını hatırlamadığım için soramamıştım ama 1-2 haftadır hep aklımdaydı ne oldu acaba diye.
Hemen uzasın inşallah ❤️

El_Em El_Em kaptanım bu sağlık ocağının verdiği adım sayarlardan bende vardı. Bugün gittim pil aldım ona. Tabi sabahtan telefonla başladım saymaya bunu halledince bundan devam ettim. O yüzden 2 cihaz resmi atıyorum. Toplamda 6427 adım Screenshot_20201218_212322.jpg

Eklentiler

• IMG_20201219_085010.jpg
    IMG_20201219_085010.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 25
X