Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım olabilir. Pazartesi akşamı patlamış mısır yediğim için salı hurma yoğurt yapmıştım ama ertesi sabah sabittim açıkçası.
Ama bu hafta fazla kısmadan dengeli bir şekilde gideceğim. Önümüzdeki cuma da güzel bir eksi göremezsem farklı bir şeyler düşünmeye başlamam lazım. Çünkü bu spora ve beslenmeye rağmen bu kadar az gitmesi normal değil. Bakalım ne olsun

Kuzum sende benim gibi suya sıçıyor alabilir misin galiba bizi bu etkiliyor gerçi sen çok dikkatli beslendin bence bu hafta detoks yapma yeşillik protein beraber yapalim

kirmizigitar liste için seni bekliyorm canım
S Smr3535 tekrar tartılma imkanın oldu mu attığın foto ile bildirimin geçersiz oluyor listeye girişin 1 hafta otomatik ertelenir canım

bak alinti yaomisim cevaplayamamisim bize bi doktor ates dusuruch vermeyin 40 a kadar ciksin bisi olmaz demisti. ishal devam ediyor mu suan nasil?
oooo sana da gecmis olsun kuzum, cok su kaybettiysen o da odem yapar, yedigi bisey mi dokundu acaba?
Canim bu sistemde sorun yasiyosan biseyleri degistirmen vucudu sasirtman lazim o yüzden dedim
sanirim sorunu buldum. psikolojik ilaclar kullaniyorum ve onu kulanmaya basladigimdan beri kilom iyice sabitlendi.
bende bolca su iciyorum sabah uyandigimda mrtabolizma calissin diye.

sebze yemeklerini bende cogunlukla zeytinyagli yapiyorum. ama esim yemiyor, sadece benim yedigimle de gina geliyor artik ayni seyi yemekten. bamya mesela resmen ruyalarima giriyor ama esim degil yemek evde pismesine bile izin vermiyor. ben bayilirim. taze fasulye filan yapiyorum iste bende. kabizlik crktigim hic olmaz, ama az yemek yedigim icin barsaklarda bosaltacak gida kalmiyor cogunlukla.

bakalim bi cozum bulucaz illaki
kirmizigitar açtım kollarımı bekliyorm artını de haydii
Bildirim yapmadın değil mi
yok yapmadim uygulamadan girince yapicam ama musli ictim belki eksilirim diyr bekliyorum
Haplar vitaminler etkiliyor gerçekten bende korunma hapı bir de vitamin kullanıyordum veremedim ne zamandir
bak senin yazdigini okuyunca fark ettim bence benim suan kullandigim psikotik ilaclar yuzunden boyle olmam cok yuksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…