- 31 Temmuz 2020
- 19.786
- 59.919
Dün ara öğün yapsaydın keşke canısımHedef60kgolmak ortim şuan zararlı birşey yiyorum da sana şimdiden hesap verme ihtiyacı duydum
kahvaltı yaptım aklımda hep dolaptaki tart vardı. Sonra dedim bugün illa yiyecem bari saat henüz erkenken yiyeyim.
Şimdi 1 saat bekleyip deli gibi spor yapmam lazım
Değişimler iyi geliyor kuzu tavsiye ederim ama emin ol iyi düşün.Ay kim bu diyorum
Ben de değiştirsem acaba.
Zaten girerken bir türlü isim kabul ettirememiş ortasından burasından kırpmıştım. Ay şimdi de seçemem 3 gün
Ohhh missss yaa
İyi tatiller canım.
Bana da lazım bir tatil.
Siz mimarların kaderi galiba. Eşimin de teli hiç susmaz tatillerde beni deli eder. Hatta bir tatilde telle konuştuğu anları yakalayıp slayt yapmıştım
Evden bi çıktım geri geldiğimde ne göreyim zalım anam tatlı yapmış
Yok valla bir müddet böyle kaçamaklar yapmamalıyım hele daha yeni başlamışken çünkü devamı gelir biliyorumAh
Canım yiyeceksende aklında kalmasın çok az tadımlık yiyebilirsin saat itibariyle kurtarır ama akşam ilerleyen saatlerde yeme
Bi anda karar verip üye oldum nick düşünmeye zamanım olmadı sistem de ancak böyle kabul ettiBenim isimlerinde sorun yaşadıklarım var talep ediyorum değişin
Hedef60kgolmak amatör diye yazıyorum devamlı ö ile
ummhnisa m ler h ler karışıyor hep
Şimdideyarimuhendis yarımuhendis yazacağım ı ile yapmayın bana harf numaraları
Yok valla bir müddet böyle kaçamaklar yapmamalıyım hele daha yeni başlamışken çünkü devamı gelir biliyorum
Canım dün kahvaltıdan hemen sonra çıkıp çok geç eve dönmüştüm. yemek yapmaya zaman yoktu hemen müsli yedim bende.Dün ara öğün yapsaydın keşke canısımaklına takılınca kötü oluyor çünkü haklısın
Ayıptır sormadı sen kimsiniz?Günaaydııın dokuzlu ve yeşilçay karması bi çayla sizi selamlıyorum
Ya bende 65 66 kilolardayken 54 hedefim vardı 54 e düşene kadar 1 çatal pasta bile yemedim dediğin gibi elime sürünse yalamadım
Sende benim gibisin o halde
Diyet yapanlar 2 ye ayrılıyor kaçamaksız daha başarılı olanlar ... Kaçamak olmadan diyete devam edemeyenler ..
Kişi kendini bilip ona göre davranırsa ne âlâ
Bende diyetimin ilk 5 ayı 0 kaçamak gittim benim fazlam 20 kg idi senin gibi az buz değildi o yüzden daha fazla dayanmam gerekti öyle ki cocuğun dondurması parmağıma sürüldü yalamadım kalktım yıkadımöyle bir şeydi ki yemin ettim adeta kendime
Sonrasında belli bir kg ye düşünce hafif hafif yedim .. çünkü benimde kaçamak yapınca disiplinim bozuluyor herşey bitmiş gibi geliyorbirde başlayınca durmama gibi bir özelliğim var yedim tamm yetti olmuyor aklım daha çok kalıyor o halde hiç yemeyeyim diyorum ..
Annem benden hevesli canimAh annen demiştir kızım bari burda yapma
Olsun mekan değişikliği bile iyidir yaaaa
Sagol canim benimOhhh missss yaa
İyi tatiller canım.
Bana da lazım bir tatil.
Siz mimarların kaderi galiba. Eşimin de teli hiç susmaz tatillerde beni deli eder. Hatta bir tatilde telle konuştuğu anları yakalayıp slayt yapmıştım
yani o kadar foton yazi şeklim felan gectiimAyyy buldum sonunda sen seyrekyağmursun.
Ama painkiller video oyunu degilmiydi bence kocan oynarken aklında kalmistirAyıptır sormadı sen kimsiniz?
ya cidden eski msjlarına bakayım çıkaramadım böyle
Ben de değiştirsem diyorum ama çok beğendim bişey de bulamıyorum.
Bu ismi alırken de eşim sürekli ağrı kesici içer, ben de öylesine yazıvermiştim PainKiller diye
Hiç orjinal değilim Yarebbim
Evet canım eşim de mimar ve o da restorasyon işi yapıyorSagol canim benim
Ayy sorma valla aramalar bitti arkadasim ariyo almıla tatilini mundar ettim ama diye guluyo neyse artik whatsapptan evrak atmaya basladilaresin de mi mimar canim cok iyi anliyorum valla zor sana da ona da tatillerde
Kontrollü gidince azıcıktan bişi olmaz canım. Sen zaten bırakmazsın ucunu. Baksana şefi bile ayarlamışsınAy canlar ilk günün gunahi olmaz derler de Allah affetsin oglen biraz kacirdim yemegi aksam da otelin sefine rica ettik benim icin sebze yapcak sagolsun hep izgara turleri var beni uyarin lutfen yememem icin
Merhaba cnm 2 gündür İnternetimiz yoktu gelemedim buralara. Temizlik yapıyorum evde 2 gündür. Bikac gün daha sürer her odayı tek tek elden geçireceğim.Kızlar dün adım bildirmeye çok kişi vardı doğru mudur kaçırdım mı
@kirmizigitar
@AKREPcg
Pain Killer
B bahayk
dün adım var mıydı kızlar
Al benden de o kadarEl_Em kaptanım buralarda da okulları kapattılar ocak ortasına kadar. O zorunlu yürümeler bisikletler filan olmayacak artık
Tabi çocukları alıp dışarda yürüyebilirim ama hava çok soğuk.
Bir cozum bulmaliyim elbet ama kaygimi paylasmak istedim