Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün ara öğün yapsaydın keşke canısım aklına takılınca kötü oluyor çünkü haklısın

Değişimler iyi geliyor kuzu tavsiye ederim ama emin ol iyi düşün.

Bi anda karar verip üye oldum nick düşünmeye zamanım olmadı sistem de ancak böyle kabul etti

Yok valla bir müddet böyle kaçamaklar yapmamalıyım hele daha yeni başlamışken çünkü devamı gelir biliyorum

Sende benim gibisin o halde
Diyet yapanlar 2 ye ayrılıyor kaçamaksız daha başarılı olanlar ... Kaçamak olmadan diyete devam edemeyenler ..
Kişi kendini bilip ona göre davranırsa ne âlâ

Bende diyetimin ilk 5 ayı 0 kaçamak gittim benim fazlam 20 kg idi senin gibi az buz değildi o yüzden daha fazla dayanmam gerekti öyle ki cocuğun dondurması parmağıma sürüldü yalamadım kalktım yıkadım öyle bir şeydi ki yemin ettim adeta kendime
Sonrasında belli bir kg ye düşünce hafif hafif yedim .. çünkü benimde kaçamak yapınca disiplinim bozuluyor herşey bitmiş gibi geliyor birde başlayınca durmama gibi bir özelliğim var yedim tamm yetti olmuyor aklım daha çok kalıyor o halde hiç yemeyeyim diyorum ..

Dün ara öğün yapsaydın keşke canısım aklına takılınca kötü oluyor çünkü haklısın
Canım dün kahvaltıdan hemen sonra çıkıp çok geç eve dönmüştüm. yemek yapmaya zaman yoktu hemen müsli yedim bende.

Evde olduğum zamanlarda zaten ara öğünsüz hiç duramıyorum iştahlı bir bağyan olaraktan

Günaaydııın dokuzlu ve yeşilçay karması bi çayla sizi selamlıyorum
Ayıptır sormadı sen kimsiniz?

ya cidden eski msjlarına bakayım çıkaramadım böyle

Ben de değiştirsem diyorum ama çok beğendim bişey de bulamıyorum.

Bu ismi alırken de eşim sürekli ağrı kesici içer, ben de öylesine yazıvermiştim PainKiller diye
Hiç orjinal değilim Yarebbim

Ya bende 65 66 kilolardayken 54 hedefim vardı 54 e düşene kadar 1 çatal pasta bile yemedim dediğin gibi elime sürünse yalamadım ama uzun bir süre korumada olan birisiydim o yüzden diyet yapmayı unutmuşum ve çok zor geliyor haliyle

Sagol canim benim
Ayy sorma valla aramalar bitti arkadasim ariyo almıla tatilini mundar ettim ama diye guluyo neyse artik whatsapptan evrak atmaya basladilar esin de mi mimar canim cok iyi anliyorum valla zor sana da ona da tatillerde

Ay canlar ilk günün gunahi olmaz derler de Allah affetsin oglen biraz kacirdim yemegi aksam da otelin sefine rica ettik benim icin sebze yapcak sagolsun hep izgara turleri var beni uyarin lutfen yememem icin

Ama painkiller video oyunu degilmiydi bence kocan oynarken aklında kalmistir

Sagol canim benim
Ayy sorma valla aramalar bitti arkadasim ariyo almıla tatilini mundar ettim ama diye guluyo neyse artik whatsapptan evrak atmaya basladilar esin de mi mimar canim cok iyi anliyorum valla zor sana da ona da tatillerde
Evet canım eşim de mimar ve o da restorasyon işi yapıyor kurulla işleri hiç bitmez

Ay canlar ilk günün gunahi olmaz derler de Allah affetsin oglen biraz kacirdim yemegi aksam da otelin sefine rica ettik benim icin sebze yapcak sagolsun hep izgara turleri var beni uyarin lutfen yememem icin
Kontrollü gidince azıcıktan bişi olmaz canım. Sen zaten bırakmazsın ucunu. Baksana şefi bile ayarlamışsın

Kızlar dün adım bildirmeye çok kişi vardı doğru mudur kaçırdım mı

@kirmizigitar
@AKREPcg
Pain Killer
B bahayk
dün adım var mıydı kızlar
Merhaba cnm 2 gündür İnternetimiz yoktu gelemedim buralara. Temizlik yapıyorum evde 2 gündür. Bikac gün daha sürer her odayı tek tek elden geçireceğim.
Dün adım 557 olmuş yok denecek kadar yani
Bugün ise 12 ye doğru bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…