Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa başladı mı tatil :halay: :halay: iyi dinlenmeler Almilacım 🤗 bence zorlamaz ya havuz yok mu yüzme vs olursa oh miss
Saol Esraaam 🥰😍 sorma sansimiza covid onlemlerinden dolayi havuzlar kapali sirf kafa dinleme bi de yurus falan yapcak yerler var matimi da getirdim hareket yaparim diye 😇💞

Ben bayıldım resmen satranç ayrı tutkum zaten, bunu dizileştirip üzerinden bi sürü işleyiş yapmışlar asla unutacağım bi dizi değil
Sonunu daha farklı bekliyordum gerçi 👀 çok klasik bitti vurucu bitebilirdi ben hazin bir son bekliyordum daha çok o kız için 🤭🤣 satranç kucağında alkolden ölseydi mesela :KK53:

Saol Esraaam 🥰😍 sorma sansimiza covid onlemlerinden dolayi havuzlar kapali sirf kafa dinleme bi de yurus falan yapcak yerler var matimi da getirdim hareket yaparim diye 😇💞
Ah annen demiştir kızım bari burda yapma 🤣🤣
Olsun mekan değişikliği bile iyidir yaaaa ❤️❤️❤️

Sonunu daha farklı bekliyordum gerçi 👀 çok klasik bitti vurucu bitebilirdi ben hazin bir son bekliyordum daha çok o kız için 🤭🤣 satranç kucağında alkolden ölseydi mesela :KK53:
Beni de final de ilaçsız tekrar tavana kurguyu yapabilmesi etkiledi , zaten o finalin çok ağırlaştırırlmaması iyi olmuş çünkü bitmek pes etmek üzereyken bi anda geri dönüp noktayı koydu beth tadında bırakmışlar en son sokakta yaşlılarla oynamak istedi ya böyle bitmeliydi dedim nedense :KK45:

Beni de final de ilaçsız tekrar tavana kurguyu yapabilmesi etkiledi , zaten o finalin çok ağırlaştırırlmaması iyi olmuş çünkü bitmek pes etmek üzereyken bi anda geri dönüp noktayı koydu beth tadında bırakmışlar en son sokakta yaşlılarla oynamak istedi ya böyle bitmeliydi dedim nedense :KK45:
Eevt evet o son turnuva sahnesi çok iyiydi gözlerini yakınlaştırdıkları sahneyi unutmuyorum 🤩
Şahane bir mini diziydi bencede izlemeyenler izlesin kızlar 🤗 gerçi biz baya spoiler verdik ama 🙈🙈

Sağol kaptanım bakma takıldığıma çok üye demek başarılı kaptan demek sonuçta her bir üyeyle ilgilenmek kolay değil yoksa gelen 2 gün sonra gider gitmediklerine göre bu senin başarın 😘😘
Şimdilik pek üyeye ihtiyacımız yok aslında sizde çok olunca panik oluyorum :KK53: 🤭🤭 teşekkür ederim canım 😘😘
Tesekkur ederim kaptanım 🥰🥰

Eevt evet o son turnuva sahnesi çok iyiydi gözlerini yakınlaştırdıkları sahneyi unutmuyorum 🤩
Şahane bir mini diziydi bencede izlemeyenler izlesin kızlar 🤗 gerçi biz baya spoiler verdik ama 🙈🙈
🤭 Cenemiz durur mu ama o kızı ta peaky den beri beğeniyorum soğuk duruşlu bı hatun artık yeni favorim kpss 🤣

Günaaydııın dokuzlu ve yeşilçay karması bi çayla sizi selamlıyorum :KK28::KK48:
Ay kim bu diyorum 😂😂
Ben de değiştirsem acaba. 🤔
Zaten girerken bir türlü isim kabul ettirememiş ortasından burasından kırpmıştım. Ay şimdi de seçemem 3 gün 😂😂
Arkadaslar biz de otele giris yaptik toplam 13 oda doluymus ama sakin insallah guzel gecer bikac gun tabi isten surekli ariyolar sinirleniyorum ama olsun en azindan tatildeyim 🙃
Ohhh missss yaa💞
İyi tatiller canım.
Bana da lazım bir tatil. :confused:
Siz mimarların kaderi galiba. Eşimin de teli hiç susmaz tatillerde beni deli eder. Hatta bir tatilde telle konuştuğu anları yakalayıp slayt yapmıştım 😂

X