Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yani o kadar foton yazi şeklim felan gectiim gamlı baykuş tan mii beni tanıdın Paiin
Daha önceki msjlarından tahmin ettim ama bu emojiyle emin oldum
Ama painkiller video oyunu degilmiydi bence kocan oynarken aklında kalmistir
Öyle mi bilmiyordum, yok ya biz hiiiiç oyuncu değiliz en son 20 sene önce oynamıştır eşim

Canım ekmek alır gibi hergün eczadan ağrı kesici alınca o dönemler dilime dolandı bu kelime Ama hala vazgeçilmezimiz bizim, hergün 2 adet

Bağyan cnm yanına al böyle durumlarda bi kaba koyup
Ara öğün olmalı zaten sağlıklı olan o

Aman dikkat edin yine çok kullanmayin sinüzit migren felan mi var? canım benim eşimde öyle hemen bı hap atar bende hiç güvenmiyorum ilaçlara çok zor da kalmadikca kullanmamak lazım

Canım annen de yanında yemen çok normal aynen bak dediğime geldi sanırım haftalık akşam protein sebze
Ay annem 64 kilocuk kuzu yemez cok
Aynen valla dedigine geldi
Zaten diyetisyene yazdim bugun 10 gundur maksimum dikkat etmeme ragmen cok az fark var artista oldugum da oldu diye pazartesiye kadar tartilma dedi menü fotosu istedi listeyi degistiririz dedi bakalim canim

Gecmis olsun kaptanim kuzuya İnsallah normal enfeksiyondur cabucacik gecsin gitsin insallah

Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır iyileşir

Geçmiş olsun canım ya. İnşallah Hemencecik iyileşir kuzu.

Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur ama siz yine dikkatli gozlemleyin Esra kaptanm

Ortim tam senin menunu inceliycektim sen sormussun kalp kalbe karsi
Ben menunu cok begendim
yarin ben de kozlenmis biber yapayim cok severim

15:30 cigkofte yarim lavas

16:30 filtre kahve, 1 corn flakes bar

21:30 gibi yarim bardak kefir icicem

su 2 litre
@Smr3535
Kızlar güzel menüler. Afiyet oldun

nnurc canım seninki biraz az gibi. Acımaz mısın gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…