- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Daha önceki msjlarından tahmin ettim ama bu emojiyle emin oldumyani o kadar foton yazi şeklim felan gectiimgamlı baykuş tan mii beni tanıdın Paiin
Öyle mi bilmiyordum, yok ya biz hiiiiç oyuncu değiliz en son 20 sene önce oynamıştır eşimAma painkiller video oyunu degilmiydi bence kocan oynarken aklında kalmistir
Ne guzel canim bransimiz da aynıymış Allah kolaylik versin biz de kurula proje gonderiyoruz kurum olarakEvet canım eşim de mimar ve o da restorasyon işi yapıyorkurulla işleri hiç bitmez
Ay insallah canim aksam ekmek yemicem zatenKontrollü gidince azıcıktan bişi olmaz canım. Sen zaten bırakmazsın ucunu. Baksana şefi bile ayarlamışsın
Kaptancım Türkçe karakter olmadığı için sorun oluyor suçumuz yokBenim isimlerinde sorun yaşadıklarım var talep ediyorum değişin
Hedef60kgolmak amatör diye yazıyorum devamlı ö ile
@ummhnisa m ler h ler karışıyor hep
Şimdideyarimuhendis yarımuhendis yazacağım ı ile yapmayın bana harf numaraları
BağyanCanım dün kahvaltıdan hemen sonra çıkıp çok geç eve dönmüştüm. yemek yapmaya zaman yoktu hemen müsli yedim bende.
Evde olduğum zamanlarda zaten ara öğünsüz hiç duramıyorum iştahlı bir bağyan olaraktan
Canım annen de yanında yemen çok normalAy insallah canim aksam ekmek yemicem zatenHedef60kgolmak kuzu dun demisti yeme diye bugün oglen abaninca mecbur yemicem
Aman dikkat edin yine çok kullanmayin sinüzit migren felan mi var? canım benim eşimde öyle hemen bı hap atar bende hiç güvenmiyorum ilaçlara çok zor da kalmadikca kullanmamak lazımDaha önceki msjlarından tahmin ettim ama bu emojiyle emin oldum
Öyle mi bilmiyordum, yok ya biz hiiiiç oyuncu değiliz en son 20 sene önce oynamıştır eşim
Canım ekmek alır gibi hergün eczadan ağrı kesici alınca o dönemler dilime dolandı bu kelimeAma hala vazgeçilmezimiz bizim, hergün 2 adet
Ay annem 64 kilocuk kuzu yemez cokCanım annen de yanında yemen çok normalaynen bak dediğime geldi sanırım haftalık akşam protein sebze
Ne münasebet yeni üye dün çağırdımAyyy buldum sonunda sen seyrekyağmursun.
Kuzucum niye teee oralara gittinDaha önceki msjlarından tahmin ettim ama bu emojiyle emin oldum
Hıııı doğru haklısın minnoşumKaptancım Türkçe karakter olmadığı için sorun oluyor suçumuz yok
Gecmis olsun kaptanim kuzuyaBu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Sağol canım inşallah ya bu ara üst üste geliyor hep yoruldumGecmis olsun kaptanim kuzuyaİnsallah normal enfeksiyondur cabucacik gecsin gitsin insallah
Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır iyileşirBu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur.
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah Hemencecik iyileşir kuzu.Bu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur ama siz yine dikkatli gozlemleyin Esra kaptanmBu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Ortim tam senin menunu inceliycektim sen sormussun kalp kalbe karsiİyi akşamlar hanımlar
Sabah 5 kuru erik su
11 00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 3 erik 1 yaprak galeta 1 közlenmiş kapya yeşillik
Kaç saat dışardaydım öğle yiyemedim marketten kalorısi az yulaf bar bişeydi yedim
18 30 1 ortadan biraz büyük patates
Saltayla karıştırdım bol limonlu
1 kase cacık
Az önce 1 kahve 2 hurma günü kapattım 3 litre su
Biraz daha yürüyecem atarım onuda
Sabah
Aç karna tarcinli türk kahvesi
Saat 9da 1 adet haslanmis yumurta 3 zeydi 2 dilim salatalik ve acı biber 1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yeşillik salatası ve zeytinyagli brokoli ve 150 gr yogurt 1 dilim ekmek peynir ve acı biber salatalik
Aksam
Saat 19 da fırında balık
2.5 lt su
İyi akşamlar hanımlar
Sabah 5 kuru erik su
11 00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 3 erik 1 yaprak galeta 1 közlenmiş kapya yeşillik
Kaç saat dışardaydım öğle yiyemedim marketten kalorısi az yulaf bar bişeydi yedim
18 30 1 ortadan biraz büyük patates
Saltayla karıştırdım bol limonlu
1 kase cacık
Az önce 1 kahve 2 hurma günü kapattım 3 litre su
Biraz daha yürüyecem atarım onuda
Kızlar güzel menüler. Afiyet oldun15:30 cigkofte yarim lavas
16:30 filtre kahve, 1 corn flakes bar
21:30 gibi yarim bardak kefir icicem
su 2 litre
@Smr3535