Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sizin takımı bölsek 2 3ekip rahat çıkıyor kıtlık olursa aklımızda bulunsun
Tamamdır kaptanım
Takimlar kapandikca uye sayisi artti takimda kaptanım
Birde bizim mezun olan uyelerimizin cogu gitmedi takima destege devam ediyorlar
Ihtiyac olursa soyle yine kaptanım 5.takimada destek oluruz

Haklisin kuzum bilincalti gece sirki gibi masallah bende

Arkadaslar biz de otele giris yaptik toplam 13 oda doluymus ama sakin insallah guzel gecer bikac gun tabi isten surekli ariyolar sinirleniyorum ama olsun en azindan tatildeyim
Annenle gittin sanırım canım bol bol dinlen oh mis tele herzaman bakmak zorunda değilsin boşver

Evet canim annemle geldik ya oda arkadasima vermis mudur isleri o da anlamiyo hep bana sorar cocuk surekli ariyo deli olcam severim de ama telden yardimci olmak zor
hele ki senin işşinde telden çok zor ama bırak pişsin onun için iyi olur :) Ee yeni kitaplarda götürdün mü yanında ben nasipse bu hafta şeker portakalını bitiririm

hele ki senin işşinde telden çok zor ama bırak pişsin onun için iyi olur :) Ee yeni kitaplarda götürdün mü yanında ben nasipse bu hafta şeker portakalını bitiririm
Ay sorma ben tayin olsam bunlar napicak diyorum aman ne yaparsa yapsinlar
Getirdim canim cerezlik kitap siramdaydim kendime yeni bir ben lazim diye bi kitapa baslamistim onu getirdim
Ay seker portakali zeze canim benim cok guzeldi o da

Ay sorma ben tayin olsam bunlar napicak diyorum aman ne yaparsa yapsinlar
Getirdim canim cerezlik kitap siramdaydim kendime yeni bir ben lazim diye bi kitapa baslamistim onu getirdim
Ay seker portakali zeze canim benim cok guzeldi o da
evet çoook güzel kesinlikle bende ki olay zaten sessiz ve rutin hayatım olunca okuyamamaktı artık böyle bahane yok bakış açımı değiştirip bundan gene keyif alarak bitirmek istiyorum

evet çoook güzel kesinlikle bende ki olay zaten sessiz ve rutin hayatım olunca okuyamamaktı artık böyle bahane yok bakış açımı değiştirip bundan gene keyif alarak bitirmek istiyorum
Aynen canım bahaneler ortadan kalkinca insan kendine de vakit ayirmis oluyor bu zamanlari en verimli sekilde pozitif dusunerek kendimize biseler katarak gecirelim insallah

Takimlar kapandikca uye sayisi artti takimda kaptanım
Birde bizim mezun olan uyelerimizin cogu gitmedi takima destege devam ediyorlar
Ihtiyac olursa soyle yine kaptanım 5.takimada destek oluruz
Sağol kaptanım bakma takıldığıma çok üye demek başarılı kaptan demek sonuçta her bir üyeyle ilgilenmek kolay değil yoksa gelen 2 gün sonra gider gitmediklerine göre bu senin başarın
Şimdilik pek üyeye ihtiyacımız yok aslında sizde çok olunca panik oluyorum teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…