Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yani o kadar foton yazi şeklim felan gectiim :KK14: gamlı baykuş tan mii beni tanıdın Paiin 🤣🤣
Daha önceki msjlarından tahmin ettim ama bu emojiyle emin oldum🤗😘
Ama painkiller video oyunu degilmiydi bence kocan oynarken aklında kalmistir 🤭
Öyle mi bilmiyordum, yok ya biz hiiiiç oyuncu değiliz en son 20 sene önce oynamıştır eşim🙂

Canım ekmek alır gibi hergün eczadan ağrı kesici alınca o dönemler dilime dolandı bu kelime😂😂 Ama hala vazgeçilmezimiz bizim, hergün 2 adet🙄

Canım dün kahvaltıdan hemen sonra çıkıp çok geç eve dönmüştüm. yemek yapmaya zaman yoktu hemen müsli yedim bende.☺️

Evde olduğum zamanlarda zaten ara öğünsüz hiç duramıyorum iştahlı bir bağyan olaraktan:KK22:
Bağyan 😂 cnm yanına al böyle durumlarda bi kaba koyup 😎
Ara öğün olmalı zaten sağlıklı olan o 💖

Daha önceki msjlarından tahmin ettim ama bu emojiyle emin oldum🤗😘

Öyle mi bilmiyordum, yok ya biz hiiiiç oyuncu değiliz en son 20 sene önce oynamıştır eşim🙂

Canım ekmek alır gibi hergün eczadan ağrı kesici alınca o dönemler dilime dolandı bu kelime😂😂 Ama hala vazgeçilmezimiz bizim, hergün 2 adet🙄
Aman dikkat edin yine çok kullanmayin sinüzit migren felan mi var? canım benim eşimde öyle hemen bı hap atar bende hiç güvenmiyorum ilaçlara çok zor da kalmadikca kullanmamak lazım ☺️

Canım annen de yanında yemen çok normal 🤗 aynen bak dediğime geldi sanırım haftalık akşam protein sebze 😜
Ay annem 64 kilocuk kuzu yemez cok 🤭
Aynen valla dedigine geldi 😍
Zaten diyetisyene yazdim bugun 10 gundur maksimum dikkat etmeme ragmen cok az fark var artista oldugum da oldu diye pazartesiye kadar tartilma dedi menü fotosu istedi listeyi degistiririz dedi bakalim canim 💞

Bu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor🙄 38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla 😔 umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Gecmis olsun kaptanim kuzuya 🥺 İnsallah normal enfeksiyondur cabucacik gecsin gitsin insallah 🤲🏻

Bu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor🙄 38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla 😔 umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur.
Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır iyileşir😕

Bu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor🙄 38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla 😔 umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah Hemencecik iyileşir kuzu. 🙏

Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur ama siz yine dikkatli gozlemleyin Esra kaptanm

İyi akşamlar hanımlar
Sabah 5 kuru erik su
11 00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 3 erik 1 yaprak galeta 1 közlenmiş kapya yeşillik
Kaç saat dışardaydım öğle yiyemedim marketten kalorısi az yulaf bar bişeydi yedim😂
18 30 1 ortadan biraz büyük patates
Saltayla karıştırdım bol limonlu
1 kase cacık
Az önce 1 kahve 2 hurma günü kapattım 3 litre su
Biraz daha yürüyecem atarım onuda
Ortim tam senin menunu inceliycektim sen sormussun kalp kalbe karsi😊💕
Ben menunu cok begendim👍
yarin ben de kozlenmis biber yapayim cok severim

Sabah
Aç karna tarcinli türk kahvesi
Saat 9da 1 adet haslanmis yumurta 3 zeydi 2 dilim salatalik ve acı biber 1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yeşillik salatası ve zeytinyagli brokoli ve 150 gr yogurt 1 dilim ekmek peynir ve acı biber salatalik
Aksam
Saat 19 da fırında balık
2.5 lt su

İyi akşamlar hanımlar
Sabah 5 kuru erik su
11 00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 3 erik 1 yaprak galeta 1 közlenmiş kapya yeşillik
Kaç saat dışardaydım öğle yiyemedim marketten kalorısi az yulaf bar bişeydi yedim😂
18 30 1 ortadan biraz büyük patates
Saltayla karıştırdım bol limonlu
1 kase cacık
Az önce 1 kahve 2 hurma günü kapattım 3 litre su
Biraz daha yürüyecem atarım onuda

15:30 cigkofte yarim lavas

16:30 filtre kahve, 1 corn flakes bar

21:30 gibi yarim bardak kefir icicem

su 2 litre
@Smr3535
Kızlar güzel menüler. Afiyet oldun

nnurc nnurc canım seninki biraz az gibi. Acımaz mısın gece.

X