Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa başladı mı tatil iyi dinlenmeler Almilacım bence zorlamaz ya havuz yok mu yüzme vs olursa oh miss
Saol Esraaam sorma sansimiza covid onlemlerinden dolayi havuzlar kapali sirf kafa dinleme bi de yurus falan yapcak yerler var matimi da getirdim hareket yaparim diye

Ben bayıldım resmen satranç ayrı tutkum zaten, bunu dizileştirip üzerinden bi sürü işleyiş yapmışlar asla unutacağım bi dizi değil
Sonunu daha farklı bekliyordum gerçi çok klasik bitti vurucu bitebilirdi ben hazin bir son bekliyordum daha çok o kız için satranç kucağında alkolden ölseydi mesela

Saol Esraaam sorma sansimiza covid onlemlerinden dolayi havuzlar kapali sirf kafa dinleme bi de yurus falan yapcak yerler var matimi da getirdim hareket yaparim diye
Ah annen demiştir kızım bari burda yapma
Olsun mekan değişikliği bile iyidir yaaaa

Sonunu daha farklı bekliyordum gerçi çok klasik bitti vurucu bitebilirdi ben hazin bir son bekliyordum daha çok o kız için satranç kucağında alkolden ölseydi mesela
Beni de final de ilaçsız tekrar tavana kurguyu yapabilmesi etkiledi , zaten o finalin çok ağırlaştırırlmaması iyi olmuş çünkü bitmek pes etmek üzereyken bi anda geri dönüp noktayı koydu beth tadında bırakmışlar en son sokakta yaşlılarla oynamak istedi ya böyle bitmeliydi dedim nedense

Eevt evet o son turnuva sahnesi çok iyiydi gözlerini yakınlaştırdıkları sahneyi unutmuyorum
Şahane bir mini diziydi bencede izlemeyenler izlesin kızlar gerçi biz baya spoiler verdik ama

Tesekkur ederim kaptanım

Eevt evet o son turnuva sahnesi çok iyiydi gözlerini yakınlaştırdıkları sahneyi unutmuyorum
Şahane bir mini diziydi bencede izlemeyenler izlesin kızlar gerçi biz baya spoiler verdik ama
Cenemiz durur mu ama o kızı ta peaky den beri beğeniyorum soğuk duruşlu bı hatun artık yeni favorim kpss

Günaaydııın dokuzlu ve yeşilçay karması bi çayla sizi selamlıyorum
Ay kim bu diyorum
Ben de değiştirsem acaba.
Zaten girerken bir türlü isim kabul ettirememiş ortasından burasından kırpmıştım. Ay şimdi de seçemem 3 gün
Arkadaslar biz de otele giris yaptik toplam 13 oda doluymus ama sakin insallah guzel gecer bikac gun tabi isten surekli ariyolar sinirleniyorum ama olsun en azindan tatildeyim
Ohhh missss yaa
İyi tatiller canım.
Bana da lazım bir tatil.
Siz mimarların kaderi galiba. Eşimin de teli hiç susmaz tatillerde beni deli eder. Hatta bir tatilde telle konuştuğu anları yakalayıp slayt yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…