Ay sorma canim ben de karaman mersin karisik ama et coook severimet bonfile ızgara yanına sebze haşlama ohhh gene mis bence gene bi çorumlu olarak sıkıştırdım eti :)
Ayyyy bu kim diyorumAnnenle gittin sanırım canım bol bol dinlen oh mis tele herzaman bakmak zorunda değilsin boşver
Harikasın canımSırf evde adım sayım çok çok düşük oluyor en azından bir şeye yarasın diye dışarıya yürüyüşe çıktım
Aa başladı mı tatilEvi de otele taşıdım tartimi ara ogun vstatil beni zorluyo diyet yaparken
Evde de sürekli telefon da taşınmıyor yanımızda ya bi deHarikasın canımimkanın varsa çık tabi temiz havada yürümek gibisi var mı ben evde dön dön bıktım
Nasııııl tanımazsın beni kaptanım şekerim fotoyu da mı değişseydim acabaAyyyy bu kim diyorum
Ay yok fotodan anladım zatenn kalsın lütfenNasııııl tanımazsın beni kaptanım şekerim fotoyu da mı değişseydim acaba
Ben bayıldım resmen satranç ayrı tutkum zaten, bunu dizileştirip üzerinden bi sürü işleyiş yapmışlar asla unutacağım bi dizi değil
Saol EsraaamAa başladı mı tatiliyi dinlenmeler Almilacım bence zorlamaz ya havuz yok mu yüzme vs olursa oh miss
full etçiyiz desene leblebinin hemde en renkli şekerlemesindeen yerim bi poşetAy sorma canim ben de karaman mersin karisik ama et coook severimaraya leblebi de serpistirirsin sen
Sonunu daha farklı bekliyordum gerçiBen bayıldım resmen satranç ayrı tutkum zaten, bunu dizileştirip üzerinden bi sürü işleyiş yapmışlar asla unutacağım bi dizi değil
Ah annen demiştir kızım bari burda yapmaSaol Esraaamsorma sansimiza covid onlemlerinden dolayi havuzlar kapali sirf kafa dinleme bi de yurus falan yapcak yerler var matimi da getirdim hareket yaparim diye
Beni de final de ilaçsız tekrar tavana kurguyu yapabilmesi etkiledi , zaten o finalin çok ağırlaştırırlmaması iyi olmuş çünkü bitmek pes etmek üzereyken bi anda geri dönüp noktayı koydu beth tadında bırakmışlar en son sokakta yaşlılarla oynamak istedi ya böyle bitmeliydi dedim nedenseSonunu daha farklı bekliyordum gerçiçok klasik bitti vurucu bitebilirdi ben hazin bir son bekliyordum daha çok o kız için satranç kucağında alkolden ölseydi mesela
Eevt evet o son turnuva sahnesi çok iyiydi gözlerini yakınlaştırdıkları sahneyi unutmuyorumBeni de final de ilaçsız tekrar tavana kurguyu yapabilmesi etkiledi , zaten o finalin çok ağırlaştırırlmaması iyi olmuş çünkü bitmek pes etmek üzereyken bi anda geri dönüp noktayı koydu beth tadında bırakmışlar en son sokakta yaşlılarla oynamak istedi ya böyle bitmeliydi dedim nedense
Tesekkur ederim kaptanımSağol kaptanım bakma takıldığıma çok üye demek başarılı kaptan demek sonuçta her bir üyeyle ilgilenmek kolay değil yoksa gelen 2 gün sonra gider gitmediklerine göre bu senin başarın
Şimdilik pek üyeye ihtiyacımız yok aslında sizde çok olunca panik oluyorumteşekkür ederim canım
Eevt evet o son turnuva sahnesi çok iyiydi gözlerini yakınlaştırdıkları sahneyi unutmuyorum
Şahane bir mini diziydi bencede izlemeyenler izlesin kızlargerçi biz baya spoiler verdik ama
Ay kim bu diyorumGünaaydııın dokuzlu ve yeşilçay karması bi çayla sizi selamlıyorum
Ohhh missss yaaArkadaslar biz de otele giris yaptik toplam 13 oda doluymus ama sakin insallah guzel gecer bikac gun tabi isten surekli ariyolar sinirleniyorum ama olsun en azindan tatildeyim