Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzüldüm ayrıntılı bir izah etmesi gerekecek. Yeni üyelik ip den kaynaklı alamaz mı kaptanım

8 diş birden nasıl çekilir yavrucağım yaa bave 2 dişte sorun var diyorsun değil mi kaptanım,film çektiler mi
Başka yere de göstericek misiniz
Film yok kuzum 2 sn baktı çekilmeyecekte dolgu yapılacak sedasyonla başka yere bakıyoruz canım tanıdık bir hekim bulduk yarın akşam gideceğiz inşallah o da bir muayene edecek sonrasında karar vereceğiz

ben de form çay içiyorum akşamları,sabah da çıkarıyor ama zorlanıyorum hafif de olsa,bi de hepsi çıkmıyor gibi hissediyorum.
haftada 1 de olsa ben de açlık otu denicem şöyle dip köşe temizlik için fiyatı da çok daha uygunmuş
sen de hergün içme kuzum bağırsak tembelliği yapabilir

Kesin gitmişimdir. Kahve kokusunun peşinden her yere giderim
Sabah adet oldum kaptancığım. Cumaya eksi görürüm diye düşünüyorum
O zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışı
Akşama bende de pırasa var canım. Menü kardeşi oluyoruz bu aralar.

Aman aman dikkat edin kızlar sonrası kabızlık yapıyor devamlı tüketmeyin

Film yok kuzum 2 sn baktı çekilmeyecekte dolgu yapılacak sedasyonla başka yere bakıyoruz canım tanıdık bir hekim bulduk yarın akşam gideceğiz inşallah o da bir muayene edecek sonrasında karar vereceğiz
kökün durumunu görmek için film çekilmesi gerek diye biliyorum canım yoksa her çürük diş çekilir olmaz öyle

Kaptanim El_Em ben bu gidisle bu hafta listeye giremem dun o kadar ac kaldim yine üstüne koymusum cuma gunu basladigim kiloya donecegim bu gidisle 10 gunluk adet gecikmesi var ona bagliyorum yani insallah oyledir

6jKaptanim El_Em ben bu u46o5 ngidisle bu hafta listeye giremem dun o kadar ac kaldim yine üstüne koymusum cuma gunu basladigim kiloya u77donecegim bu gidisle 10 gunluk adet gecikmesi var ona bagliyorum yani insallah oyledir
Yaaa Çarşamba kaçamakları olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…