- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Üzüldüm ayrıntılı bir izah etmesi gerekecek. Yeni üyelik ip den kaynaklı alamaz mı kaptanımKızlar ümmihanla bizim canımız sıkıldı sizinkide sıkılsın istemezdim ama haberiniz olsun maalesef haberler iyi değil
ummhnisa nın üyeliği kalıcı olarak iptal olmuş aldığım bilgi o yönde
Bilmeden konu açmış ürün tanıtımı gibi olmuş bir iki kişiden de şikayet gelince kalıcı üyelik iptali oldu maalesef Ümmühan kendini anlatmak için siteyi arayacak ulaşamadı henüz umarım çözülür canlar
Simdi ben dahice bir fikirle geldim
Yeni bir uyelik alip gelemez mi tekrar?
Kızlar bu dahice fikirleri olur ya başınıza gelirse sizde kullanmayınÜzüldüm ayrıntılı bir izah etmesi gerekecek. Yeni üyelik ip den kaynaklı alamaz mı kaptanım
Film yok kuzum 2 sn baktı çekilmeyecekte dolgu yapılacak sedasyonla8 diş birden nasıl çekilir yavrucağım yaa bave 2 dişte sorun var diyorsun değil mi kaptanım,film çektiler mi
Başka yere de göstericek misiniz
Valla herşey olur arkadaşım alta tavuk üste yarım dilim ekmek koyuyordu çokta doyurucu olur meyve salata, alta haşlama sebze üste yoğurt oh misben de alıcam evde bile güzel olur değişiklik olur valla akşamdan yulaf lapası bile hazırlanır ya da sossuz salata
ben de form çay içiyorum akşamları,sabah da çıkarıyor ama zorlanıyorum hafif de olsa,bi de hepsi çıkmıyor gibi hissediyorum.
Kesin gitmişimdir. Kahve kokusunun peşinden her yere giderimKadıköydede vardı şubesi önünden geçerken ah o koku missbabam göztepede kuruyemişçiydi benim belki sen vakti zmanında gitmişsindir bile cadde üstüydü çünkü bizde hep çekerdik taze taze Allah'ım dükkan hemen müşteri dolardı o koku her daim birilerini çeker ,
Sabah adet oldum kaptancığım. Cumaya eksi görürüm diye düşünüyorumKızlar hâlâ artıları gitmemiş olanlardan bugün ve yarın bol su protein sebze ağırlıklı beslenmelerini rica ederim menülerde Çarşamba Perşembe lütfen karbonhidrat bakliyat olmasın
@kirmizigitar
mavimli
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Namaria
@AKREPcg
@gamzem23
@hawar
@Pain Killer
belmayne
@ummhnisa
Nikinik
@nnurc
@Amor-a
@bahayk
@Smr3535
Akşama bende de pırasa var canım. Menü kardeşi oluyoruz bu aralar.O zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışı
Aman aman dikkat edin kızlar sonrası kabızlık yapıyor devamlı tüketmeyin
kökün durumunu görmek için film çekilmesi gerek diye biliyorum canım yoksa her çürük diş çekilir olmaz öyleFilm yok kuzum 2 sn baktı çekilmeyecekte dolgu yapılacak sedasyonlabaşka yere bakıyoruz canım tanıdık bir hekim bulduk yarın akşam gideceğiz inşallah o da bir muayene edecek sonrasında karar vereceğiz
Eeee kk ya hiç mi giremicekKızlar bu dahice fikirleri olur ya başınıza gelirse sizde kullanmayınbanlanırsınız zaten ıp kısıtlaması alıyorlar giremez yani
Evet pirasaciyiz bugün kalorisi de lezzeti de çok iyiKesin gitmişimdir. Kahve kokusunun peşinden her yere giderim
Sabah adet oldum kaptancığım. Cumaya eksi görürüm diye düşünüyorum
Akşama bende de pırasa var canım. Menü kardeşi oluyoruz bu aralar.
Ben de gitmisimdir babanin dükkaninaKesin gitmişimdir. Kahve kokusunun peşinden her yere giderim
Sabah adet oldum kaptancığım. Cumaya eksi görürüm diye düşünüyorum
Akşama bende de pırasa var canım. Menü kardeşi oluyoruz bu aralar.
Evet tren istasyonun hemen yanındaydıBen de gitmisimdir babanin dükkaninaistasyon caddesinde miydi?
HatirliyorumEvet tren istasyonun hemen yanındaydıbüyük bir kırtasiye vardı yanında
çok şükür iyiyim ya sizi özledim ne var ne yok mezun olan falan var mı :)Oooo kimler gelmiş
Selam canım hoşgeldin nasılsın
Yaaa6jKaptanimEl_Em ben bu u46o5 ngidisle bu hafta listeye giremem dun o kadar ac kaldim yine üstüne koymusum cuma gunu basladigim kiloya u77donecegim bu gidisle 10 gunluk adet gecikmesi var ona bagliyorum yani insallah oyledir
Bizde özledik canımçok şükür iyiyim ya sizi özledim ne var ne yok mezun olan falan var mı :)