Canim ben 1 tane yedim dayanamadimBiz de bugün kurabiye yaptık oğlumla. Tam bir kurabiye canavarı o yüzden sık sık yapıyorum. Ama yemeyeli iki ay oldu sanırım
Canım lahana çorbasını nasıl yapıyorsun. Beyaz lahana mı
Çok güzel görünüyor canım. Teşekkür edrim.Canim ben 1 tane yedim dayanamadim
1 sogan cok az yag biber salcasini kavuruyorum. Sonra 1 kirmizi biber, yarim su bardagi yesil mercimek, 6-7 yaprak beyaz lahana. Ustunu gecene kadar su koyuyorum yumusayinca blenderdan geciriyorum.
ben aciyi sevdigim icin aci biber salcasiyla yapiyorum cok guzel oluyor
Canim hic izleyemez oldum bu ara cok yogunluk var is guc vs :/
Sadece açlık otumu ictin canım.
Ay hadi yaaaaaKızlar implant işlemim başladı şu an fena ağrım var ol yüz tarafim uyuşuk hala hissetmiyirum islem 15 dk surdu o an bisey anlamıyorsun ama sonrasi ağrı fena
Olsun canım bugün yarın düşecektir pes etmekaptan ben hala ne arti ne eksiyim ya kac gundur ekmek yok sadece sebze ya da et yiyorum ama
Çok güzel menü canım, afiyet olsun.Kahvalti 9:30 da kahve, ceyrek simit, beyaz peynir, 6 siyah zeytin
Öglen 2 de ton balikli sandvic
Ara latte
Aksam 6 da bir elmali bir kase yogurt.
Spor yok regl oldum.
El_Em
@reyyanK
Pain Killer
Ne güzel, cuma öncesi iyi olmuşKizlar iyi aksamlar cok yorgunum, neden diyordum ki biraz önce regl oldum
Bazı kısımlarını anlamadım ama teşekkürler kaptanım ,hatırlatma oldu.Şartlar ve kurallar
Siteyi kullanmadan önce bu hüküm ve kuralları kabul etmelisiniz.www.kadinlarkulubu.com
Forum kuralları kızlar banlanmayın ve üyeliğinize sahip çıkın lütfen
kismetimize bakalim ya, son 3 kilo gidemedi gitti... hey gidi ilk zamanlar ne kolaydiOlsun canım bugün yarın düşecektir pes etmesuyu yeteri kadar içmeyi aksatma ama
Oy canim tesekkur ederimben de youtubedan son 10 dkya baktım cnm senle paylaşmak istedim
Yap yap cnm işte hayat nasıl gidiyor? evde ısınabiliyor musun artık :)Hic keyfim yok ama challenge icin biraz leslie yapicam simdi
İsten bunaldim askim haftayi iple cekiyorum izne ayrilicam sonundaYap yap cnm işte hayat nasıl gidiyor? evde ısınabiliyor musun artık :)
tatil de yaklaştı di mi
yavaş yavaş hazırlanıyorum cnmİsten bunaldim askim haftayi iple cekiyorum izne ayrilicam sonundatatil de sansimiza havuzlar kapali otelde ama olsun dinlenmek icin bile olsa gidicem
Evde cok sukur sicak su sorunu cozuldu ara ara sıkıntı oluyo ama duzeliyo sonra annem de gelcek cuma insallah guzel olcak canim bunaldim cunku..
Senin calismalar nasi gidiyo bomba gibi hazirlaniyo musun
Aynen canim mezuniyet sonrasi son adimin insallah tusyavaş yavaş hazırlanıyorum cnmössyi de 2. yıl kazandım zaten bunun da 2 yılı var kafadan ama sonra zor bir sınav kalmıyor Allahtan :)
çok sevindim kuşum annen de özlemiştir ana kız keyif yapın oh
oh çok iyi olmuş cnm biraz da o baksın tabiiAynen canim mezuniyet sonrasi son adimin insallah tushadi gorelim seni aile hekimi olarak insallah
Cok sagol canim annem de yoruldu ablamin yanindaydi 3 haftadir yegenimle her gun ders yapiyolar online ilkokul 1 daha ama artik yasi ilerledi yorgunluk oluyor kaynanasi gelcek bi sure zaten tatilimiz var diye bastan soyledi ablamlara gelsin bi stres atariz beraber insallah