Çok güzel canım. Ben de filtre kahve aşığıyım. Çeşit çeşit alıp deneriz eşimle. Nerden almıştın acabaKızlar bugün filtre kahve aldım karamel aromalı(şekerli değil ama sade) ve cam demlikli kupada yaptım uzun süre sıcak kalan ve aşşırı güzel oldubenim gibi french press teki metalik tattan hoşlanmayanlara duyurulur
Bizde filtre kahveyi çok severiz karamel de eminim çok yakışır bitki demleme kupası demi dediğin burcuKızlar bugün filtre kahve aldım karamel aromalı(şekerli değil ama sade) ve cam demlikli kupada yaptım uzun süre sıcak kalan ve aşşırı güzel oldubenim gibi french press teki metalik tattan hoşlanmayanlara duyurulur
kahve dünyasından cnm, taze çektiler bi de oyyÇok güzel canım. Ben de filtre kahve aşığıyım. Çeşit çeşit alıp deneriz eşimle. Nerden almıştın acaba
evett çokk yakışmış aroma bi de yumuşak tatlı oldu böyle. Evet canım bitki çayı demleme kupasıBizde filtre kahveyi çok severiz karamel de eminim çok yakışır bitki demleme kupası demi dediğin burcu
canım kahvaltıda nasıl yiyosun mor lahana? şu sirke limonlu ovmadan mı?Menüm
12.30: 1 haşlanmış yumurta, marul, mor lahana, zencefilli hibisküslü yeşil çay
16.30: 10 çiğ fındık, 2 tatlı kaşığı nar, 1 avuç kuru elma
17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana(içine zencefil zerdeçal nane karabiber), 1 kase yoğurt(içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 yemek kaşığı chia, isot, zencefil, zerdeçal), 1 minik karpuz
Su 3lt
Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk. Fitness partnerim basen ve kalça eritme
El_Em Mehfam Hedef60kgolmak
çok sağlıklı yemişsin şekerimyine tek menu takiliyorum bugun kizlar
firinda tavuklu brokoli graten
cevizli yogurtlu kereviz salatasi
2.5 litre su
10 dk kadar stepper yapmaya calistim ama asagidaki yine tak tak vurdukaldiricam sanirim en sonunda
Canim menulere bakarken dikkatimi cekti menunde sebze yesillik yogurt meyve kuruyemis tarzi saglikli gidalar yok nerdeyse.Sabah
1 karışık tost ve 1 haslanmis yumurta ve ve çay
Sat 10da tarcinli türk kahvesi
Oglen
Saat 14.30 da 1 adet sandiviç
Saat
19.30 da kiymali yumurtalı 1 adet pide
Çay
2lt su
10877 adim
ust kata tasidim ama orasi biraz sikintili, yukarida atolye var benim sadece, orda petekler bile yanmiyor o yuzden buz gibi.spora elverisli bir ortam yok yukarda yani...canım kahvaltıda nasıl yiyosun mor lahana? şu sirke limonlu ovmadan mı?
çok sağlıklı yemişsin şekerimev dubleks değil miydi sizin kuzum? üst katta mı yapsan
Evet canım. Öyle direk yiyorumcanım kahvaltıda nasıl yiyosun mor lahana? şu sirke limonlu ovmadan mı?
çok sağlıklı yemişsin şekerimev dubleks değil miydi sizin kuzum? üst katta mı yapsan
Vavvss güne karamelli filtre kahveyle başlamak çok havalı
Günaydınnn
Gunaydin kizlar️
Canım geçmiş olsun. Ya şimdi okudum geçmişi, çok üzüldüm. Bu kadar sıkıntılı mıymış ya dişleri. İnşallah değildir de iyi Bi Dr bulursunuzGünaydın kızlar
Benim kafam cocugun dişlerinde ne olacak ne bitecek bu işlem güvenli mi devlette yapılmıyor olması özel kliniklere kalmak beni çok düşündürüyor üzülüyorum o yüzden özür dilerim kafamı çok veremiyorum bugün biraz kafamı uzaklaştırmak için zorlayacağım düşündükçe sıkılıyorum çünkü sizlerde ne var ne yok pazartesi artıları gitti mi bariiyi şeyler duyayım lütfen
Kadıköydede vardı şubesi önünden geçerken ah o koku missVavvss güne karamelli filtre kahveyle başlamak çok havalı
Eminönünde kurukahveci Mehmet efendinin sokağında Nuri Topla diye bir yer var. Bir süredir orayı keşfettik. Deniyoruz kahvelerini. Taze çekiyorlar. Baya beğendik. Ve Türk kahvesi efsane.
Sağol canım gün içinde ağrı olmuyor ama yemek yerken ağrıyan dille çiğnerse zıplıyorCanım geçmiş olsun. Ya şimdi okudum geçmişi, çok üzüldüm. Bu kadar sıkıntılı mıymış ya dişleri. İnşallah değildir de iyi Bi Dr bulursunuz
Ya kıyamam. Diş acısı kolay değilki. Heleki çocuk. Tam da sıkıntılı döneme denk geldiSağol canım gün içinde ağrı olmuyor ama yemek yerken ağrıyan dille çiğnerse zıplıyoro tarafla çiğneme diyorum ama küçük işte unutuyor cocuk
Aynen canım bu dönemde olması kötü oldu güvenemiyorum kliniklere valla cocuk uyutma narkoz vs olmasa neyseYa kıyamam. Diş acısı kolay değilki. Heleki çocuk. Tam da sıkıntılı döneme denk geldi