Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar merhaba nasilsiniz giremedim bugün is yogunlugundan yarin sube mudurumuz basliyor vekaleten bakmak koordinasyon is vs yordu.
Yarin da goreve gidiyorum kadirliye tarti oncesi istemezdim yol odemi vs olmasini ama maksimum dikkat edecegim insallah

Arkadaslar merhaba nasilsiniz giremedim bugün is yogunlugundan yarin sube mudurumuz basliyor vekaleten bakmak koordinasyon is vs yordu.
Yarin da goreve gidiyorum kadirliye tarti oncesi istemezdim yol odemi vs olmasini ama maksimum dikkat edecegim insallah
Kadirli nereye bağlı canım uzak mı kolay gelsin şimdiden ♥️

bugun oglum ogle uykusu uyumadi tam 45 dk dir pompayla balon sisiriyorum sonra balonu osaya salip serbest suzulusunu izliyoruz o gulmekten yariliyo ben kollarimin agrisindan bayilcam bunu da spordan saymiyosaniz yarismayi terk ediyorum🤣 kol kasi yaptik burda
:KK70: Allah'ım melek bunlar ya 🤣🤣

Yuruyusun bir kismi halloldu gerisini leslie ile tamamlamam gerekiyor ki ele avuca gelir bir rakam olsun. Ama hem tv hem mekani oglum isgal ediyor suan.:emir_bebek::emir_bebek:Keyfini bozarsam zaten leslie de hikaye olur, suanki huzurlu ortam da.o_Oo_O

Ben yine kirmizi oda esliginde eliptige kaldim.:110::110:

Kizlar merhaba😊 bugun o kadar yogun gecti ki hala yemek yemeye firsat bulamadim. Kizim kurabiye istedi kurabiye yaptik. Acliktan bayilcam ama yemedim 😄👍 cok da severim kurabiyeyi🍪🤤
Lahana corbasi yapiyorum sadece onu ve yogurt yiycem
Biz de bugün kurabiye yaptık oğlumla. Tam bir kurabiye canavarı o yüzden sık sık yapıyorum. Ama yemeyeli iki ay oldu sanırım 🥴
Canım lahana çorbasını nasıl yapıyorsun. Beyaz lahana mı

Yuruyusun bir kismi halloldu gerisini leslie ile tamamlamam gerekiyor ki ele avuca gelir bir rakam olsun. Ama hem tv hem mekani oglum isgal ediyor suan.:emir_bebek::emir_bebek:Keyfini bozarsam zaten leslie de hikaye olur, suanki huzurlu ortam da.o_Oo_O

Ben yine kirmizi oda esliginde eliptige kaldim.:110::110:
Ay bu anaların halleri😂
Ben besleme gibi koridorun bir köşesinde leslie yapıyorum. Salon bizim neyimize 😂😂

Bu arada kızlar dün B bahayk dediği açlık otundan aldım akşam 2 kupa içtim sabah etkisini gösterdi ama tavsim şu eğer çalışıyorsanız çalıştığınız gün içmeyin aksi takdirde işe gitmek eziyet olabilir :halay: çok fena sıkıştırıyor bu arada 4 günde bir içilmesini önerdi aktar o_O sen nasıl kullanıyorsun B bahayk
Kervana hoş geldin şekerim 2 kupa ne yaptın sen. Allah seni haftada 2 sefer icicem bende yeni başladım. Pazartesi içtim. Bide yarın icicem pazartesi, perşembe yani. Ama 1 kupa 😉

Ay bu anaların halleri😂
Ben besleme gibi koridorun bir köşesinde leslie yapıyorum. Salon bizim neyimize 😂😂
😂😂😂 canım zaten nereye gidersen oraya geliyorlar bi de.
Eliptiğin üstüne çıkarken dikkatini çekmemeye çalışıyorum ki gelip elimden almasın.😂
Tam sporun terleme aşamısındasın nefes nefese kalmışın, durdurmak zorunda bırakıyorlar ya işte psikolojimin altüst olduğu nokta orası🙄🙄

X