- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 29
Olsun ya doğumdan sonra ben katılırım inşallah aranızaBizde özledik canım pek bir değişiklik yok canım
Mezunda çıkmıyor ayvacicegi oldu ama en son cuma günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ya doğumdan sonra ben katılırım inşallah aranızaBizde özledik canım pek bir değişiklik yok canım
Mezunda çıkmıyor ayvacicegi oldu ama en son cuma günü
Bugun kacamak yok dun aksam sadece 1 kurabiye yedim pazartesi yaptim kacamagiYaaa Çarşamba kaçamakları olmasın
Canim hic izleyemez oldum bu ara cok yogunluk var is guc vs :/Namaria cım dün barbocum kazanmış para ödülünü bu arada
Ay Çarşamba demişim Çarşamba bugündü değil mi kafam giti pazartesi demek istedim bende zaten valla üzüldüm bu hafta umudum sendinBugun kacamak yok dun aksam sadece 1 kurabiye yedim pazartesi yaptim kacamagi
Ay Çarşamba demişim Çarşamba bugündü değil mi kafam giti pazartesi demek istedim bende zaten valla üzüldüm bu hafta umudum sendinBugun kacamak yok dun aksam sadece 1 kurabiye yedim pazartesi yaptim kacamagi
Gel gel bunlar beni çok üzüyorOlsun ya doğumdan sonra ben katılırım inşallah aranıza
Kadirli nereye bağlı canım uzak mı kolay gelsin şimdidenArkadaslar merhaba nasilsiniz giremedim bugün is yogunlugundan yarin sube mudurumuz basliyor vekaleten bakmak koordinasyon is vs yordu.
Yarin da goreve gidiyorum kadirliye tarti oncesi istemezdim yol odemi vs olmasini ama maksimum dikkat edecegim insallah
Allah'ım melek bunlar yabugun oglum ogle uykusu uyumadi tam 45 dk dir pompayla balon sisiriyorum sonra balonu osaya salip serbest suzulusunu izliyoruz o gulmekten yariliyo ben kollarimin agrisindan bayilcam bunu da spordan saymiyosaniz yarismayi terk ediyorum kol kasi yaptik burda
Sagol canim 2.5 saat buraya Osmaniyeye bagli insallah sag salim gider gelirizKadirli nereye bağlı canım uzak mı kolay gelsin şimdiden
Hmmm anladim, insallah sorun cozulur ve geri gelir arkadasimizKızlar bu dahice fikirleri olur ya başınıza gelirse sizde kullanmayın banlanırsınız zaten ıp kısıtlaması alıyorlar giremez yani
nasi gidiyo hamilelik? cinsiyeti ogrendiniz mi kuzu?Olsun ya doğumdan sonra ben katılırım inşallah aranıza
Biz de bugün kurabiye yaptık oğlumla. Tam bir kurabiye canavarı o yüzden sık sık yapıyorum. Ama yemeyeli iki ay oldu sanırımKizlar merhaba bugun o kadar yogun gecti ki hala yemek yemeye firsat bulamadim. Kizim kurabiye istedi kurabiye yaptik. Acliktan bayilcam ama yemedim cok da severim kurabiyeyi
Lahana corbasi yapiyorum sadece onu ve yogurt yiycem
Ay bu anaların halleriYuruyusun bir kismi halloldu gerisini leslie ile tamamlamam gerekiyor ki ele avuca gelir bir rakam olsun. Ama hem tv hem mekani oglum isgal ediyor suan.Keyfini bozarsam zaten leslie de hikaye olur, suanki huzurlu ortam da.
Ben yine kirmizi oda esliginde eliptige kaldim.
Kervana hoş geldin şekerim 2 kupa ne yaptın sen. Allah seni haftada 2 sefer icicem bende yeni başladım. Pazartesi içtim. Bide yarın icicem pazartesi, perşembe yani. Ama 1 kupa
canım zaten nereye gidersen oraya geliyorlar bi de.Ay bu anaların halleri
Ben besleme gibi koridorun bir köşesinde leslie yapıyorum. Salon bizim neyimize