Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim menulere bakarken dikkatimi cekti menunde sebze yesillik yogurt meyve kuruyemis tarzi saglikli gidalar yok nerdeyse.
Tost sandvic pide hepsi karbonhidrat, cok yogun geldi gozume bi kac gun sebze ağırlıklı beslenirsen hem cesit olur hem odem tutmaz vücudun 💞
Haklısın ama hiç vaktim olmuyor bu ay böyle sıkıntılı bir ay o yüzden en kolayına kaçıyorum :KK43: bu ama bir düzene koyacam inşallah :110: Namaria Namaria :KK200:

Haklısın ama hiç vaktim olmuyor bu ay böyle sıkıntılı bir ay o yüzden en kolayına kaçıyorum :KK43: bu ama bir düzene koyacam inşallah :110: Namaria Namaria :KK200:
Şunlar çok pratik öğünler içinde çok güzel aslında çalışsaydım kesinlikle alırdım 🤩
Yoğurt yulaf meyve sebze her türlü şey olur iki katlı olması büyük avantaj bir bak derim canım

Fiyatlarıda 10 15 TL

Eklentiler

• IMG_20201209_105924.jpg
    IMG_20201209_105924.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar hâlâ artıları gitmemiş olanlardan bugün ve yarın bol su protein sebze ağırlıklı beslenmelerini rica ederim menülerde Çarşamba Perşembe lütfen karbonhidrat bakliyat olmasın

kirmizigitar kirmizigitar
@mavimli
seyrekyagmur seyrekyagmur
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Namaria Namaria
@AKREPcg
G gamzem23
@hawar
Pain Killer Pain Killer
@belmayne
@ummhnisa
@Nikinik
@nnurc
@Amor-a
B bahayk
S Smr3535
O zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışı 🙃

O zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışı 🙃
Harikasın canım teşekkür ederiz
Diğer menüler nasıl sayın 5.takım üyeleri canlanın bu cuma güzel olsun küserim sonra :lülülü:

Kızlar ümmihanla bizim canımız sıkıldı sizinkide sıkılsın istemezdim ama haberiniz olsun maalesef haberler iyi değil 😔
ummhnisa nın üyeliği kalıcı olarak iptal olmuş aldığım bilgi o yönde 😔
Bilmeden konu açmış ürün tanıtımı gibi olmuş bir iki kişiden de şikayet gelince kalıcı üyelik iptali oldu maalesef Ümmühan kendini anlatmak için siteyi arayacak ulaşamadı henüz umarım çözülür canlar ❤️

Şunlar çok pratik öğünler içinde çok güzel aslında çalışsaydım kesinlikle alırdım 🤩
Yoğurt yulaf meyve sebze her türlü şey olur iki katlı olması büyük avantaj bir bak derim canım

Fiyatlarıda 10 15 TL
:KK43: yoğurt tamam ama yulaf bilmiyorum yiyebilir miyim şu dönemde almak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bakayım bi denerim o_O teşekkür ederim canım :KK200: El_Em El_Em

Kızlar ümmihanla bizim canımız sıkıldı sizinkide sıkılsın istemezdim ama haberiniz olsun maalesef haberler iyi değil 😔
ummhnisa nın üyeliği kalıcı olarak iptal olmuş aldığım bilgi o yönde 😔
Bilmeden konu açmış ürün tanıtımı gibi olmuş bir iki kişiden de şikayet gelince kalıcı üyelik iptali oldu maalesef Ümmühan kendini anlatmak için siteyi arayacak ulaşamadı henüz umarım çözülür canlar ❤️
aaaaaa kotu olmus:KK43: bu konu acmalar hep basimizi yakiyo

Fiyatlarıda 10 15 TL
ben de alıcam evde bile güzel olur değişiklik olur valla akşamdan yulaf lapası bile hazırlanır ya da sossuz salata :KK36:

Evet canım. Öyle direk yiyorum 😂
Kahvaltıda her türlü çiğ sebze yyiyebilme özelliğim var. 😂

Vavvss güne karamelli filtre kahveyle başlamak çok havalı 😎
Eminönünde kurukahveci Mehmet efendinin sokağında Nuri Topla diye bir yer var. Bir süredir orayı keşfettik. Deniyoruz kahvelerini. Taze çekiyorlar. Baya beğendik. Ve Türk kahvesi efsane.😍
hıııım ben de ordan mehmet efendiden almıştım birkaç yıl önce:rolleyes: nasıl kuyruk varr :kahve:

X