İnşallah çözüm bulunur canım ya.Aynen canım bu dönemde olması kötü oldu güvenemiyorum kliniklere valla cocuk uyutma narkoz vs olmasa neyse
Haklısın ama hiç vaktim olmuyor bu ay böyle sıkıntılı bir ay o yüzden en kolayına kaçıyorumCanim menulere bakarken dikkatimi cekti menunde sebze yesillik yogurt meyve kuruyemis tarzi saglikli gidalar yok nerdeyse.
Tost sandvic pide hepsi karbonhidrat, cok yogun geldi gozume bi kac gun sebze ağırlıklı beslenirsen hem cesit olur hem odem tutmaz vücudun
Şunlar çok pratik öğünler içinde çok güzel aslında çalışsaydım kesinlikle alırdımHaklısın ama hiç vaktim olmuyor bu ay böyle sıkıntılı bir ay o yüzden en kolayına kaçıyorumbu ama bir düzene koyacam inşallah Namaria
O zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışıKızlar hâlâ artıları gitmemiş olanlardan bugün ve yarın bol su protein sebze ağırlıklı beslenmelerini rica ederim menülerde Çarşamba Perşembe lütfen karbonhidrat bakliyat olmasın
kirmizigitar
@mavimli
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Namaria
@AKREPcg
G gamzem23
@hawar
Pain Killer
@belmayne
@ummhnisa
@Nikinik
@nnurc
@Amor-a
B bahayk
S Smr3535
Harikasın canım teşekkür ederizO zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışı
Şunlar çok pratik öğünler içinde çok güzel aslında çalışsaydım kesinlikle alırdım
Yoğurt yulaf meyve sebze her türlü şey olur iki katlı olması büyük avantaj bir bak derim canım
Fiyatlarıda 10 15 TL
Neden canım anlamadım şu dönemde derkenyoğurt tamam ama yulaf bilmiyorum yiyebilir miyim şu dönemde almak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bakayım bi denerim teşekkür ederim canım El_Em
kaptan ben hala ne arti ne eksiyim ya kac gundur ekmek yok sadece sebze ya da et yiyorum amaKızlar hâlâ artıları gitmemiş olanlardan bugün ve yarın bol su protein sebze ağırlıklı beslenmelerini rica ederim menülerde Çarşamba Perşembe lütfen karbonhidrat bakliyat olmasın
kirmizigitar
@mavimli
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Namaria
@AKREPcg
G gamzem23
@hawar
Pain Killer
@belmayne
@ummhnisa
@Nikinik
@nnurc
@Amor-a
B bahayk
S Smr3535
sağlıksız olduğundan değil :) şu pandemiden dolayı herşeyden korkar olduk. ama deneyecem bakalımNeden canım anlamadım şu dönemde derkenyulaf sağlıksız değil ki
aaaaaa kotu olmusKızlar ümmihanla bizim canımız sıkıldı sizinkide sıkılsın istemezdim ama haberiniz olsun maalesef haberler iyi değil
ummhnisa nın üyeliği kalıcı olarak iptal olmuş aldığım bilgi o yönde
Bilmeden konu açmış ürün tanıtımı gibi olmuş bir iki kişiden de şikayet gelince kalıcı üyelik iptali oldu maalesef Ümmühan kendini anlatmak için siteyi arayacak ulaşamadı henüz umarım çözülür canlar
:) İşte yulafın beyinden korktun kuzum onu anlamadım maşallah hamur yiyorsun un ne ise yulafda osağlıksız olduğundan değil :) şu pandemiden dolayı herşeyden korkar olduk. ama deneyecem bakalım
Diyorum size burdan başka yere bakmayın beğenmeyin bileaaaaaa kotu olmusbu konu acmalar hep basimizi yakiyo
ben de alıcam evde bile güzel olur değişiklik olur valla akşamdan yulaf lapası bile hazırlanır ya da sossuz salataŞunlar çok pratik öğünler içinde çok güzel aslında çalışsaydım kesinlikle alırdım
Yoğurt yulaf meyve sebze her türlü şey olur iki katlı olması büyük avantaj bir bak derim canım
Fiyatlarıda 10 15 TL
8 diş birden nasıl çekilir yavrucağım yaa bave 2 dişte sorun var diyorsun değil mi kaptanım,film çektiler miSağol canım gün içinde ağrı olmuyor ama yemek yerken ağrıyan dille çiğnerse zıplıyoro tarafla çiğneme diyorum ama küçük işte unutuyor cocuk
hıııım ben de ordan mehmet efendiden almıştım birkaç yıl önceEvet canım. Öyle direk yiyorum
Kahvaltıda her türlü çiğ sebze yyiyebilme özelliğim var.
Vavvss güne karamelli filtre kahveyle başlamak çok havalı
Eminönünde kurukahveci Mehmet efendinin sokağında Nuri Topla diye bir yer var. Bir süredir orayı keşfettik. Deniyoruz kahvelerini. Taze çekiyorlar. Baya beğendik. Ve Türk kahvesi efsane.
Simdi ben dahice bir fikirle geldimDiyorum size burdan başka yere bakmayın beğenmeyin bile
Üzüldüm yaa ne diyim iyi gidiyordu motivasyonu kıralacak şimdi