Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün filtre kahve aldım karamel aromalı(şekerli değil ama sade) ve cam demlikli kupada yaptım uzun süre sıcak kalan ve aşşırı güzel oldu :KK36:benim gibi french press teki metalik tattan hoşlanmayanlara duyurulur :KK200:
Çok güzel canım. Ben de filtre kahve aşığıyım. Çeşit çeşit alıp deneriz eşimle. Nerden almıştın acaba

Kızlar bugün filtre kahve aldım karamel aromalı(şekerli değil ama sade) ve cam demlikli kupada yaptım uzun süre sıcak kalan ve aşşırı güzel oldu :KK36:benim gibi french press teki metalik tattan hoşlanmayanlara duyurulur :KK200:
Bizde filtre kahveyi çok severiz karamel de eminim çok yakışır bitki demleme kupası demi dediğin burcu

Çok güzel canım. Ben de filtre kahve aşığıyım. Çeşit çeşit alıp deneriz eşimle. Nerden almıştın acaba
kahve dünyasından cnm, taze çektiler bi de oyy :rolleyes:
Bizde filtre kahveyi çok severiz karamel de eminim çok yakışır bitki demleme kupası demi dediğin burcu
evett çokk yakışmış aroma bi de yumuşak tatlı oldu böyle. Evet canım bitki çayı demleme kupası

Menüm
12.30: 1 haşlanmış yumurta, marul, mor lahana, zencefilli hibisküslü yeşil çay

16.30: 10 çiğ fındık, 2 tatlı kaşığı nar, 1 avuç kuru elma

17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana(içine zencefil zerdeçal nane karabiber), 1 kase yoğurt(içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 yemek kaşığı chia, isot, zencefil, zerdeçal), 1 minik karpuz

Su 3lt
Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk. Fitness partnerim basen ve kalça eritme

El_Em El_Em Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
canım kahvaltıda nasıl yiyosun mor lahana? şu sirke limonlu ovmadan mı?
yine tek menu takiliyorum bugun kizlar

firinda tavuklu brokoli graten
cevizli yogurtlu kereviz salatasi

2.5 litre su
10 dk kadar stepper yapmaya calistim ama asagidaki yine tak tak vurdu🤣 kaldiricam sanirim en sonunda
çok sağlıklı yemişsin şekerim :KK200: ev dubleks değil miydi sizin kuzum? üst katta mı yapsan

Sabah
1 karışık tost ve 1 haslanmis yumurta ve ve çay
Sat 10da tarcinli türk kahvesi
Oglen
Saat 14.30 da 1 adet sandiviç
Saat
19.30 da kiymali yumurtalı 1 adet pide
Çay
2lt su
10877 adim
Canim menulere bakarken dikkatimi cekti menunde sebze yesillik yogurt meyve kuruyemis tarzi saglikli gidalar yok nerdeyse.
Tost sandvic pide hepsi karbonhidrat, cok yogun geldi gozume bi kac gun sebze ağırlıklı beslenirsen hem cesit olur hem odem tutmaz vücudun 💞

çok sağlıklı yemişsin şekerim :KK200: ev dubleks değil miydi sizin kuzum? üst katta mı yapsan
ust kata tasidim ama orasi biraz sikintili, yukarida atolye var benim sadece, orda petekler bile yanmiyor o yuzden buz gibi.spora elverisli bir ortam yok yukarda yani...

Evet canım. Öyle direk yiyorum 😂
Kahvaltıda her türlü çiğ sebze yyiyebilme özelliğim var. 😂
sabah karamelli filtre kahve,3 kuru kayısı
öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,6 zeytin,yeşillik,domates,1 dilim hindi füme
ara türk kahvesi,1/4 ayva
akşam kıymalı karnabahar yemeği, ayran ve salata
3 lt su, 1 form çay
5300 adım,15 dk leslie
belmayne belmayne Mehfam Mehfam
Vavvss güne karamelli filtre kahveyle başlamak çok havalı 😎
Eminönünde kurukahveci Mehmet efendinin sokağında Nuri Topla diye bir yer var. Bir süredir orayı keşfettik. Deniyoruz kahvelerini. Taze çekiyorlar. Baya beğendik. Ve Türk kahvesi efsane.😍

Günaydın kızlar ❤️
Benim kafam cocugun dişlerinde ne olacak ne bitecek bu işlem güvenli mi devlette yapılmıyor olması özel kliniklere kalmak beni çok düşündürüyor üzülüyorum o yüzden özür dilerim kafamı çok veremiyorum bugün biraz kafamı uzaklaştırmak için zorlayacağım düşündükçe sıkılıyorum çünkü sizlerde ne var ne yok pazartesi artıları gitti mi bari 👀 iyi şeyler duyayım lütfen 🙈🤣

Günaydın kızlar ❤️
Benim kafam cocugun dişlerinde ne olacak ne bitecek bu işlem güvenli mi devlette yapılmıyor olması özel kliniklere kalmak beni çok düşündürüyor üzülüyorum o yüzden özür dilerim kafamı çok veremiyorum bugün biraz kafamı uzaklaştırmak için zorlayacağım düşündükçe sıkılıyorum çünkü sizlerde ne var ne yok pazartesi artıları gitti mi bari 👀 iyi şeyler duyayım lütfen 🙈🤣
Canım geçmiş olsun. Ya şimdi okudum geçmişi, çok üzüldüm. Bu kadar sıkıntılı mıymış ya dişleri. İnşallah değildir de iyi Bi Dr bulursunuz

Vavvss güne karamelli filtre kahveyle başlamak çok havalı 😎
Eminönünde kurukahveci Mehmet efendinin sokağında Nuri Topla diye bir yer var. Bir süredir orayı keşfettik. Deniyoruz kahvelerini. Taze çekiyorlar. Baya beğendik. Ve Türk kahvesi efsane.😍
Kadıköydede vardı şubesi önünden geçerken ah o koku miss 🤩 babam göztepede kuruyemişçiydi benim belki sen vakti zmanında gitmişsindir bile cadde üstüydü çünkü 🤭 bizde hep çekerdik taze taze Allah'ım dükkan hemen müşteri dolardı o koku her daim birilerini çeker ,🤣

Canım geçmiş olsun. Ya şimdi okudum geçmişi, çok üzüldüm. Bu kadar sıkıntılı mıymış ya dişleri. İnşallah değildir de iyi Bi Dr bulursunuz
Sağol canım gün içinde ağrı olmuyor ama yemek yerken ağrıyan dille çiğnerse zıplıyor 😔 o tarafla çiğneme diyorum ama küçük işte unutuyor cocuk 😣

Sağol canım gün içinde ağrı olmuyor ama yemek yerken ağrıyan dille çiğnerse zıplıyor 😔 o tarafla çiğneme diyorum ama küçük işte unutuyor cocuk 😣
Ya kıyamam. Diş acısı kolay değilki. Heleki çocuk. Tam da sıkıntılı döneme denk geldi😕

X