Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ümmihanla bizim canımız sıkıldı sizinkide sıkılsın istemezdim ama haberiniz olsun maalesef haberler iyi değil 😔
ummhnisa nın üyeliği kalıcı olarak iptal olmuş aldığım bilgi o yönde 😔
Bilmeden konu açmış ürün tanıtımı gibi olmuş bir iki kişiden de şikayet gelince kalıcı üyelik iptali oldu maalesef Ümmühan kendini anlatmak için siteyi arayacak ulaşamadı henüz umarım çözülür canlar ❤️
Üzüldüm ayrıntılı bir izah etmesi gerekecek. Yeni üyelik ip den kaynaklı alamaz mı kaptanım

8 diş birden nasıl çekilir yavrucağım yaa bave 2 dişte sorun var diyorsun değil mi kaptanım,film çektiler mi
Başka yere de göstericek misiniz
Film yok kuzum 2 sn baktı çekilmeyecekte dolgu yapılacak sedasyonla 😔 başka yere bakıyoruz canım tanıdık bir hekim bulduk yarın akşam gideceğiz inşallah o da bir muayene edecek sonrasında karar vereceğiz

Bu arada kızlar dün @bahayk dediği açlık otundan aldım akşam 2 kupa içtim sabah etkisini gösterdi ama tavsim şu eğer çalışıyorsanız çalıştığınız gün içmeyin aksi takdirde işe gitmek eziyet olabilir :halay: çok fena sıkıştırıyor bu arada 4 günde bir içilmesini önerdi aktar o_O sen nasıl kullanıyorsun @bahayk
ben de form çay içiyorum akşamları,sabah da çıkarıyor ama zorlanıyorum hafif de olsa,bi de hepsi çıkmıyor gibi hissediyorum.
haftada 1 de olsa ben de açlık otu denicem şöyle dip köşe temizlik için :KK70: fiyatı da çok daha uygunmuş
sen de hergün içme kuzum bağırsak tembelliği yapabilir

Kadıköydede vardı şubesi önünden geçerken ah o koku miss 🤩 babam göztepede kuruyemişçiydi benim belki sen vakti zmanında gitmişsindir bile cadde üstüydü çünkü 🤭 bizde hep çekerdik taze taze Allah'ım dükkan hemen müşteri dolardı o koku her daim birilerini çeker ,🤣
Kesin gitmişimdir. Kahve kokusunun peşinden her yere giderim 😍😍
Kızlar hâlâ artıları gitmemiş olanlardan bugün ve yarın bol su protein sebze ağırlıklı beslenmelerini rica ederim menülerde Çarşamba Perşembe lütfen karbonhidrat bakliyat olmasın

@kirmizigitar
mavimli mavimli
seyrekyagmur seyrekyagmur
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Namaria Namaria
@AKREPcg
@gamzem23
@hawar
@Pain Killer
belmayne belmayne
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@nnurc
@Amor-a
@bahayk
@Smr3535
Sabah adet oldum kaptancığım. Cumaya eksi görürüm diye düşünüyorum 🙏
O zaman menümü belirteyim hem.birbirimize motive olsun. öğle : yulaf lapası olcak biraz sindirime oynayacağım lif lazım, akşam pırasa yemeği yoğurt 700 kalori civarı olacak gün kapanışı 🙃
Akşama bende de pırasa var canım. Menü kardeşi oluyoruz bu aralar. 💞

Bu arada kızlar dün @bahayk dediği açlık otundan aldım akşam 2 kupa içtim sabah etkisini gösterdi ama tavsim şu eğer çalışıyorsanız çalıştığınız gün içmeyin aksi takdirde işe gitmek eziyet olabilir :halay: çok fena sıkıştırıyor bu arada 4 günde bir içilmesini önerdi aktar o_O sen nasıl kullanıyorsun @bahayk
Aman aman dikkat edin kızlar sonrası kabızlık yapıyor devamlı tüketmeyin 😘

Film yok kuzum 2 sn baktı çekilmeyecekte dolgu yapılacak sedasyonla 😔 başka yere bakıyoruz canım tanıdık bir hekim bulduk yarın akşam gideceğiz inşallah o da bir muayene edecek sonrasında karar vereceğiz
kökün durumunu görmek için film çekilmesi gerek diye biliyorum canım yoksa her çürük diş çekilir olmaz öyle :KK43:

Kaptanim El_Em El_Em ben bu gidisle bu hafta listeye giremem dun o kadar ac kaldim yine üstüne koymusum cuma gunu basladigim kiloya donecegim bu gidisle 10 gunluk adet gecikmesi var ona bagliyorum yani insallah oyledir 🙄

6jKaptanim El_Em El_Em ben bu u46o5 ngidisle bu hafta listeye giremem dun o kadar ac kaldim yine üstüne koymusum cuma gunu basladigim kiloya u77donecegim bu gidisle 10 gunluk adet gecikmesi var ona bagliyorum yani insallah oyledir 🙄
Yaaa 😔 Çarşamba kaçamakları olmasın 👀

X