- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Kimin doğum günü senin mi canımHafta sonu da doğum günü var
Benim de pazar günü doğum günüm 31 olcamNe diyorsunbu hafta çok çalış iyi bir doğum günü kaçamağını hak et o halde
Ay hâlâ gelemedi oO iyi o zaman orticim ben +600 dün yarın ara kontrol yapiciğim regl bekliyorum gelmiyorsandviç tam buğdaysa sıkıntı yapmaz ama diğer ogunlerden azaltiriz bizde zamanında 1 çiftli ekmek yerdim insan alışıyor
Bu hafta eksi gelsem sükredeceğim kaptanım. Perşembe ya da cuma relg görünüyor. Ama regle rağmen eksi gelirsem hak etmiş olurum sankiNe diyorsunbu hafta çok çalış iyi bir doğum günü kaçamağını hak et o halde
Kutlarsın tabi ama kabakla mı pastayla mı bilememKimin doğum günü senin mi canım
Benim de pazar günü doğum günüm 31 olcamkaptanım ama cuma akşamı kutliciğiiizz öylee yaniii
Neyse takıma birazcık faydam oluyor sankiBen de fircalattim simdi
benim kizim cumartesi 3 yasina girecek
Nice yaşların olsun canım sağlıkla sıhhatle. Oğlumun da cumartesi. Ben Haziranda 36 oldum çok şükür. Bir yaş daha alamiyyciğim bu yılKimin doğum günü senin mi canım
Benim de pazar günü doğum günüm 31 olcamkaptanım ama cuma akşamı kutliciğiiizz öylee yaniii
Aslında daha 9 gün var ama 21 li haplar var ya o bitince gelmesi gerekiyomus gelmedi ee pazartesi yeni 21 li hap başlıyor Yasmin 2 ay olmicam mi o zamanAy hâlâ gelemedi o
Lahana suyu iç canım kaç günlük bir gecikme var geçen ayda gecikmişti
İnsan bı doğum günümü kutlarKutlarsın tabi ama kabakla mı pastayla mı bilemem
Sağ ol kuzum oğlunun yeni yaşı da kutlu olsun Çok güzel nice yaslari olsun inşallahNice yaşların olsun canım sağlıkla sıhhatle. Oğlumun da cumartesi. Ben Haziranda 36 oldum çok şükür. Bir yaş daha alamiyyciğim bu yıl
Gercekten4 yas anneleri buraya toplanmis
MerhabaMerhaba arkadaşlar bugun ilk günüm takımda ve ilk gün hiç adapta olamadım kafamdan geçirdiğim diyetime sadık kalamadım şuan ilk hedefim 6 kilo vermek 11 gibi kahvaltıda 3 dilim sütlü unlu omlet yedim4 gibi 2 tane köfte ve 6gibi balık ve salata yedim bügün hayatımdan akşam yemeğinde ekmeği çıkarabildim ama yarın için kendime söz verdim en az 2lt su içmeye bugünlük bu kadar maalesef
Aynen oyle bazen unutuyordum. artik duzenli fircalatacagizNeyse takıma birazcık faydam oluyor sankihepiniizn gözünü korkuttm bu iyi
Benim de kizimin dogum gunu cumartesiNice yaşların olsun canım sağlıkla sıhhatle. Oğlumun da cumartesi. Ben Haziranda 36 oldum çok şükür. Bir yaş daha alamiyyciğim bu yıl
Ayy öyle valla kuzum. Her yaş güzel.Aslında daha 9 gün var ama 21 li haplar var ya o bitince gelmesi gerekiyomus gelmedi ee pazartesi yeni 21 li hap başlıyor Yasmin 2 ay olmicam mi o zaman
İnsan bı doğum günümü kutlartek pastayla kalsa iyi olmayan yok o yüzden güzel vercem merak etme esraa kaptanım zaten topu topu 1.5 kilo sonra bni.mezun ediverirsin
Sağ ol kuzum oğlunun yeni yaşı da kutlu olsun Çok güzel nice yaslari olsun inşallah36 iyidir rivayete göre kadının en yaşı 38 mis üzülme ondn
Ayy kuzular Aynı gün doğmuşlarBenim de kizimin dogum gunu cumartesi
YandıkBenim de kizimin dogum gunu cumartesi
Amin nice guzel yaslari olsunAyy öyle valla kuzum. Her yaş güzel.
40 mış o 40.40 a gelince de ileri itekleriz.
Ayy kuzular Aynı gün doğmuşlar
Güzel günler görsünler inşallah.
tamamdır kaptancımmAnladım canım yarın Challenge a katılırsın artık