Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hâlâ gelemedi o
Lahana suyu iç canım kaç günlük bir gecikme var geçen ayda gecikmişti

Ay hâlâ gelemedi o
Lahana suyu iç canım kaç günlük bir gecikme var geçen ayda gecikmişti
Aslında daha 9 gün var ama 21 li haplar var ya o bitince gelmesi gerekiyomus gelmedi ee pazartesi yeni 21 li hap başlıyor Yasmin 2 ay olmicam mi o zaman
Kutlarsın tabi ama kabakla mı pastayla mı bilemem
İnsan bı doğum günümü kutlar tek pastayla kalsa iyi olmayan yok o yüzden güzel vercem merak etme esraa kaptanım zaten topu topu 1.5 kilo sonra bni.mezun ediverirsin
Nice yaşların olsun canım sağlıkla sıhhatle. Oğlumun da cumartesi. Ben Haziranda 36 oldum çok şükür. Bir yaş daha alamiyyciğim bu yıl
Sağ ol kuzum oğlunun yeni yaşı da kutlu olsun Çok güzel nice yaslari olsun inşallah 36 iyidir rivayete göre kadının en yaşı 38 mis üzülme ondn

Merhaba arkadaşlar bugun ilk günüm takımda ve ilk gün hiç adapta olamadım kafamdan geçirdiğim diyetime sadık kalamadım şuan ilk hedefim 6 kilo vermek 11 gibi kahvaltıda 3 dilim sütlü unlu omlet yedim 4 gibi 2 tane köfte ve 6gibi balık ve salata yedim bügün hayatımdan akşam yemeğinde ekmeği çıkarabildim ama yarın için kendime söz verdim en az 2lt su içmeye bugünlük bu kadar maalesef

Merhaba
Kendini çok fazla şartlama, sıkma şimdilik hayatından sağlıksız şeyleri çıkarıp aktiviteyi arttır yeter sonrasında kilo giidnce biraz daha gaza gelip işin ucundan daha da sıkı tutmak isteyeceksin

Her gün menülerimizi aşağıdaki sayfaya yazıyoruz istersen yarından itibaren sende yaz disiplin olur sanada çok faydalıdır gün içinde önemsemediğimiz küçük şeyleri orada görüyoruz iyi oluyor :)

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

A AKREPcg senin Mehfam etiketlerin niye çıkmıyor acaba bakıyorum doğru yazıyorsun, bakıyorum diğer kişilerde Reyyan etiketlenmiş ne olaki bu hep böyle

Ayy öyle valla kuzum. Her yaş güzel.
40 mış o 40. 40 a gelince de ileri itekleriz.
Benim de kizimin dogum gunu cumartesi
Ayy kuzular Aynı gün doğmuşlar
Güzel günler görsünler inşallah.

El_Em o nasi doktor ya, 4 yil agzina dis fircasi degmese 8 dis gitmez bi cocugun agzinda... sen baska bi yere daha gotur...

bi de faydasi olur mu bilmiyorum da, bizimjinin inanilmaz doktor fobisi vardi daha doktorun odasina girer girmez aglama krizleri basliyodu sonra evde gercek steteskop filan aldik doktorculuk oynadik bolca o gunden itibaren muayenelerimjz kikirdayarak geciyo. sizde disci oyunu filan oynayabilirsiniz belki faydasi olur

kizlar zaten suan hepsinde 20 dis var bildigim onlarda dokulecek olan disler. zaten kalici disler 6 yasindan sonra cikmiyor mu? yanlis mi biliyorum?

Kızlar bugün filtre kahve aldım karamel aromalı(şekerli değil ama sade) ve cam demlikli kupada yaptım uzun süre sıcak kalan ve aşşırı güzel oldu benim gibi french press teki metalik tattan hoşlanmayanlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…