- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Cok gecmis olsun canim yaGeldik kızlar koltuğa oturmadı biledoktor kapıdan bacadan baktı şöyle ayakta ağzına 1 diş diye gittik 8 diş demez mi bana biraz ticari geldi üst 4 diş alt 4 diş diyor ama üstlerde sararma bile yok ne gördü altta 2 diş siyahlaşmış 1 i ağrı yapıyor
2 saattede bırakmadılar başka bir doktora daha gideceğiz ama durumlar fenaçocuk bayıltma işlemi hastanede oluyormuş hastanede pandemi sebebiyle akciğer filmi + PCR testi Masrafı anestezi masrafı dolgu masrafı anlayacağınız 6 7 bin e çıkarsak mutluyuz
4000 i geçse atacaktım da dün bayağı yorgunluk vardı nedense
Ay bir an mavileri bizim çürüyenler sandım ama değil şu çerceve içindeki sondaki sarı dedim kalıcı diş miydi yoksa sağol canımEki Görüntüle 2735349
Soldaki resimde gördüğümüz dişler geçici, hepsi dökülecek. Sağdaki resimde çerçeve içine alınmış dişler dökülmüş ve yeniden gelmiş olanlar ve çerçeve dışında kalan sağ-sol-üst-alt 3er tane mavi dişler sadece bir kere çıkıyor ve dökülmüyor da zaten. Onlara iyi bakmak lazım. Siz çocukların dişlerini sayarak bu şemaya göre anlayabilirsiniz kalıcı dişleri gelmiş mi diye.@emnisbelmayne
benim büyük oğlanın en arka dişini çekti doktor çok üzülmüştüm ama 11 yaşına kadar gelir zaten dedi. Ama yerinin boş kalması diğer dişlerin şeklini bozacak diye endişeleniyorum bu konuda haklı doktorunuz kaptanım. Bizimkinin şekli henüz bozulmadı ama 11 e kadar nolur bilmiyorum.
Sağol canımCok gecmis olsun canim yaah minicik haliyle kiyamam
Teşekkürler canım. 10 altta 10 üstte dişi var oğlumun. Bu tabloya göre Kalıcılar çıkmamış henüz yani. İçim rahatladıEki Görüntüle 2735349
Soldaki resimde gördüğümüz dişler geçici, hepsi dökülecek. Sağdaki resimde çerçeve içine alınmış dişler dökülmüş ve yeniden gelmiş olanlar ve çerçeve dışında kalan sağ-sol-üst-alt 3er tane mavi dişler sadece bir kere çıkıyor ve dökülmüyor da zaten. Onlara iyi bakmak lazım. Siz çocukların dişlerini sayarak bu şemaya göre anlayabilirsiniz kalıcı dişleri gelmiş mi diye.@emnisbelmayne
benim büyük oğlanın en arka dişini çekti doktor çok üzülmüştüm ama 11 yaşına kadar gelir zaten dedi. Ama yerinin boş kalması diğer dişlerin şeklini bozacak diye endişeleniyorum bu konuda haklı doktorunuz kaptanım. Bizimkinin şekli henüz bozulmadı ama 11 e kadar nolur bilmiyorum.
Aynen bizimde 10 10 göz yanılması oldu bir an en arka dişleri çürüdü çünkü maviler sandım korktum gerçi doktor 11 yaşına kadar Max düşecek bilgisi verdi . genelde 5 6 da düşüyor pek tipsiz oluyorlar ya,Teşekkürler canım. 10 altta 10 üstte dişi var oğlumun. Bu tabloya göre Kalıcılar çıkmamış henüz yani. İçim rahatladı
Ama dediğin gibi dişin erken çekilmesi de sıkıntılı.
Ay bir an mavileri bizim çürüyenler sandım ama değil şu çerceve içindeki sondaki sarı dedim kalıcı diş miydi yoksa sağol canım
Teşekkürler canım. 10 altta 10 üstte dişi var oğlumun. Bu tabloya göre Kalıcılar çıkmamış henüz yani. İçim rahatladı
Ama dediğin gibi dişin erken çekilmesi de sıkıntılı.
4 yas anneleri buraya toplanmisBu grupta hepimizin 4 yaşında bir çocugu var sanırım, şimdi baktım bizim ufaklığın da alt-üst 10ar dişi var. Ve sararmış
Gidip fırçalayayım bari.
Aman aman evet en azından 5 6 yaş olursa çürüme konuşarak ikna olurlar tedavi sırasında şimdi olmuyorlar pekBu grupta hepimizin 4 yaşında bir çocugu var sanırım, şimdi baktım bizim ufaklığın da alt-üst 10ar dişi var. Ve sararmış
Gidip fırçalayayım bari.
Anladım canım yarın Challenge a katılırsın artık4000 i geçse atacaktım da dün bayağı yorgunluk vardı nedense
Canim cok gecmis olsun. Bence de baska bi doktor daha gorsun insallah kolayca hallolurGeldik kızlar koltuğa oturmadı biledoktor kapıdan bacadan baktı şöyle ayakta ağzına 1 diş diye gittik 8 diş demez mi bana biraz ticari geldi üst 4 diş alt 4 diş diyor ama üstlerde sararma bile yok ne gördü altta 2 diş siyahlaşmış 1 i ağrı yapıyor
2 saattede bırakmadılar başka bir doktora daha gideceğiz ama durumlar fenaçocuk bayıltma işlemi hastanede oluyormuş hastanede pandemi sebebiyle akciğer filmi + PCR testi Masrafı anestezi masrafı dolgu masrafı anlayacağınız 6 7 bin e çıkarsak mutluyuz
Ortim pazartesi tartında iyileşme varmiydi kaçırdım sanırım benim ev biraz karışıkmenunde ekmek diisnda ağır birşeyin yok ama tavsiyem günün içinde sandviç yemeyi düşünüyorsan diğer öğünlerde ekmek yememen. Biraz karbon ağırlıklı olmuş bu hafta güzel bı ortalama çıkaralım ikimiz
Kiraz sapını ben yeşil çay ile kullanıyorum az bir farkı var ama demek ki açlık otu çok iyi ve ben bunu kesin deneyeceğim sindirim en büyük zaafımvalla 3 kilonun yarısi gitti dersen şaşırmam
Kolay gelsin kalktım İnşallah çabuk bitsin
Hoşgeldiniz takımımıza
geçmiş olsun hangi hastanede yaptırıyorsunuz istanbuldaydın demi kaptanımGeldik kızlar koltuğa oturmadı biledoktor kapıdan bacadan baktı şöyle ayakta ağzına 1 diş diye gittik 8 diş demez mi bana biraz ticari geldi üst 4 diş alt 4 diş diyor ama üstlerde sararma bile yok ne gördü altta 2 diş siyahlaşmış 1 i ağrı yapıyor
Ben de fircalattim simdiBu grupta hepimizin 4 yaşında bir çocugu var sanırım, şimdi baktım bizim ufaklığın da alt-üst 10ar dişi var. Ve sararmış
Gidip fırçalayayım bari.
O iyi o zaman orticim ben +600 dün yarın ara kontrol yapiciğim regl bekliyorum gelmiyorseyrekyagmur ortim tartıda fazla yoktu 100gr eksi vardı. ekmek sabah kahvaltısında kullanıyorum ama bu hafta öğlen yemeklerim hep sandiviç oldu sen nasıldın ptesi bende iş yoğunluğundan pek takip edemiyorum. inşallah cuma iyi bir sonuç çıkarırız
Hafta sonu da doğum günü varBu grupta hepimizin 4 yaşında bir çocugu var sanırım, şimdi baktım bizim ufaklığın da alt-üst 10ar dişi var. Ve sararmış
Gidip fırçalayayım bari.
Ne diyorsunHafta sonu da doğum günü var