Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Soldaki resimde gördüğümüz dişler geçici, hepsi dökülecek. Sağdaki resimde çerçeve içine alınmış dişler dökülmüş ve yeniden gelmiş olanlar ve çerçeve dışında kalan sağ-sol-üst-alt 3er tane mavi dişler sadece bir kere çıkıyor ve dökülmüyor da zaten. Onlara iyi bakmak lazım. Siz çocukların dişlerini sayarak bu şemaya göre anlayabilirsiniz kalıcı dişleri gelmiş mi diye.@emnis belmayne

benim büyük oğlanın en arka dişini çekti doktor çok üzülmüştüm ama 11 yaşına kadar gelir zaten dedi. Ama yerinin boş kalması diğer dişlerin şeklini bozacak diye endişeleniyorum bu konuda haklı doktorunuz kaptanım. Bizimkinin şekli henüz bozulmadı ama 11 e kadar nolur bilmiyorum.

Cok gecmis olsun canim ya ah minicik haliyle kiyamam

Ay bir an mavileri bizim çürüyenler sandım ama değil şu çerceve içindeki sondaki sarı dedim kalıcı diş miydi yoksa sağol canım

Teşekkürler canım. 10 altta 10 üstte dişi var oğlumun. Bu tabloya göre Kalıcılar çıkmamış henüz yani. İçim rahatladı
Ama dediğin gibi dişin erken çekilmesi de sıkıntılı.

Teşekkürler canım. 10 altta 10 üstte dişi var oğlumun. Bu tabloya göre Kalıcılar çıkmamış henüz yani. İçim rahatladı
Aynen bizimde 10 10 göz yanılması oldu bir an en arka dişleri çürüdü çünkü maviler sandım korktum gerçi doktor 11 yaşına kadar Max düşecek bilgisi verdi . genelde 5 6 da düşüyor pek tipsiz oluyorlar ya,

Ay bir an mavileri bizim çürüyenler sandım ama değil şu çerceve içindeki sondaki sarı dedim kalıcı diş miydi yoksa sağol canım

Bu grupta hepimizin 4 yaşında bir çocugu var sanırım, şimdi baktım bizim ufaklığın da alt-üst 10ar dişi var. Ve sararmış
Gidip fırçalayayım bari.

Bu grupta hepimizin 4 yaşında bir çocugu var sanırım, şimdi baktım bizim ufaklığın da alt-üst 10ar dişi var. Ve sararmış
Gidip fırçalayayım bari.
Aman aman evet en azından 5 6 yaş olursa çürüme konuşarak ikna olurlar tedavi sırasında şimdi olmuyorlar pek
İşte biizm üst dişlerde sararma var onlarda dolgu dedi

Canim cok gecmis olsun. Bence de baska bi doktor daha gorsun insallah kolayca hallolur

seyrekyagmur ortim tartıda fazla yoktu 100gr eksi vardı. ekmek sabah kahvaltısında kullanıyorum ama bu hafta öğlen yemeklerim hep sandiviç oldu sen nasıldın ptesi bende iş yoğunluğundan pek takip edemiyorum. inşallah cuma iyi bir sonuç çıkarırız

geçmiş olsun hangi hastanede yaptırıyorsunuz istanbuldaydın demi kaptanım El_Em bende özelde başladım dişe ama daha bişey yapamadık özel alpi dişe gidiyorum bende. çocuklarda dahaz zor oluyor haliyle korkuyor çocuklar normaldir.

O iyi o zaman orticim ben +600 dün yarın ara kontrol yapiciğim regl bekliyorum gelmiyor sandviç tam buğdaysa sıkıntı yapmaz ama diğer ogunlerden azaltiriz bizde zamanında 1 çiftli ekmek yerdim insan alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…