Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[
ULAN sevgili arkadaşım, :jeyyar: sen başkalarıyla ilgilenmekten benim ince espirilerimi hep kaçırdın...kıymetimi anlayamadın.bir gün diyeceksin ki::roflol:
----dureydim burda
----tam burda
-----açeydim kollarımı
----gitme diyeydim
-----sarıleydim buseyremime
-------ağzım dilim lal oleydiiiiiii(
ve artık çok geç olacak.oyyyyh hoşşik gelmeyimde napayım .bakanlıktan tastikli onaylı kapı gibi belgeye ne diyeyim.
>Gözün aydın canım.annemler yoldalar onları beklıyorum vakıt gecsın dıye gırdım cok stres yaptım hava kotu dıye esım almaya gıttı ama arabada yer yok dıye ben gıtmedım.beklıyorum hayırlısıyla gelseler.aksam yemegı yemeyı unuttum bugun.esım yemek yerken onun puresınden 2 kasık kadar yedım o kadar sabah 1 dılım tb ekmek ıle kahvaltı yaptım ıglen bıraz et ve dunku kestanelı pılavdan 4 kasık yedım aralardada 3 kuru kayısı.gece yememem lazım ama evde de yok yok bu aksam umarım yarına kadar tutabılırım kendımı:Saruboceq:
ben de yarın dr a gidicem.sıkıntılarım dayanılmaz boyutta artık.muayeneden korkuyorum ister istemez.belki kolonoskopi filan ister.aylardır bunlardan kaça kaça bu hale geldim.yarın öğleden sonra randevum.dua edin de kolayca atlatayım.
.
sağolasın kallistecim.
üstüste geldi sağlık sorunlarımız ama hallolacak inşallah sıra ile.
oğlum ameliyat olacak diye endişeleniyorum bi yandan.
neyse hepiniz iyi bakın kendinize.
herşeyin başı sağlık
ay canım ben kurt gibi açım sürekliama şu acıkmma olayı kesinlikle metabolizmaın çalışmadığını gösteriyor...
gökçenim de gelmiş.. annenler gelmedimi şekerciğim...
bir de yei arkadaşımız var kadisi mezun edene kadar misafir olarak katılacak bie yakamoz o da gelmiş, canım hoşgeldin...
canımben de yarın dr a gidicem.sıkıntılarım dayanılmaz boyutta artık.muayeneden korkuyorum .yaşamayan bilemez çok ızdıraplı.inşallah kolay bi yolu vardır bu illetten kurtulmanın.
unutmuşum dün... elma krom etkisi.. ben çok memnunum ama şöyle memnunum.. hiç bir yan etki görmedim... başka ilaçlarda olan etki de yok aslına bakarsan yani öyle aman aman susatması, sıfır iştah, ani kilo kaybı... ama ben yavaş etki ettiğine doğal olduğuna inandım bu kapsüllerin...bazıları memnun kalmamış fakat ben diyet spor yaptıklarına inanmıyorum tüm etkiyi ilaçtan beklemiş olabilirler diye düşündüm o zamanda fiyasko tabi sonuç... eğer bu gün sonuç varsa bende bilin ki elma kromun etkisidir... ben asla 3 hafta üst üste kilo verdiğimi bilmem ama öyle böyle gitti yine epey kaç haftadır vermeye de devamediyorum...http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...pple-chromium-elma-krom-deneyen-var-mi-9.html
kadisim günaydın şkerciğim...
ay çok sevindim senin adına canım cumaları moralin bozuk olunca bir de tüm hafta öyle geziyorsun farkındamısın bilmem..
kadisim ben de tartılmaya korkuyorum iyimi... ya verememişsem psikolojisi ben sinirlendiriyor hani çaba gösterip karşılık alamamak bu...
birde bişey daha sormak istiyorum en çok kilo veren mi cuma günü diyet listesi bellimi nasıl biraz içerikten bahsederseniz yada nasıl bilgi edinebilirim cuma günleri tartılıyorsunuz sanırım