Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldim umutum canım çok geçmiş olsun...
ben hallederim canım izin yok ama ayrıldı gelecek deriz...
haydi bak bakalı araştırmana.. biisouçta habedar et canım.. allah yardımcın olsun...

sağolasın kallistecim.
üstüste geldi sağlık sorunlarımız ama hallolacak inşallah sıra ile.
oğlum ameliyat olacak diye endişeleniyorum bi yandan.
neyse hepiniz iyi bakın kendinize.
herşeyin başı sağlık

[

ULAN sevgili arkadaşım, :jeyyar: sen başkalarıyla ilgilenmekten benim ince espirilerimi hep kaçırdın...kıymetimi anlayamadın.bir gün diyeceksin ki::roflol:
----dureydim burda
----tam burda
-----açeydim kollarımı
----gitme diyeydim
-----sarıleydim buseyremime
-------ağzım dilim lal oleydiiiiiii(
ve artık çok geç olacak.oyyyyh hoşşik gelmeyimde napayım .bakanlıktan tastikli onaylı kapı gibi belgeye ne diyeyim.:eek:

sen beni gülmekten öldürecen guzum senin gıymetini bilememissim ben sen gel gel kollarıma

.annemler yoldalar onları beklıyorum vakıt gecsın dıye gırdım cok stres yaptım hava kotu dıye esım almaya gıttı ama arabada yer yok dıye ben gıtmedım.beklıyorum hayırlısıyla gelseler.aksam yemegı yemeyı unuttum bugun.esım yemek yerken onun puresınden 2 kasık kadar yedım o kadar sabah 1 dılım tb ekmek ıle kahvaltı yaptım ıglen bıraz et ve dunku kestanelı pılavdan 4 kasık yedım aralardada 3 kuru kayısı.gece yememem lazım ama evde de yok yok bu aksam umarım yarına kadar tutabılırım kendımı:Saruboceq:
>Gözün aydın canım

ben de yarın dr a gidicem.sıkıntılarım dayanılmaz boyutta artık.muayeneden korkuyorum ister istemez.belki kolonoskopi filan ister.aylardır bunlardan kaça kaça bu hale geldim.yarın öğleden sonra randevum.dua edin de kolayca atlatayım.
.

sağolasın kallistecim.
üstüste geldi sağlık sorunlarımız ama hallolacak inşallah sıra ile.
oğlum ameliyat olacak diye endişeleniyorum bi yandan.
neyse hepiniz iyi bakın kendinize.
herşeyin başı sağlık

Çok geçmiş olsun canım umarım toparlanır en kısa sürede kaldığın yerden aramızda olursun

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / )
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50%)
MATEM ( 92.0 / )
zenan25 ( 76.0 / )
GÜL78 ( 106 / )
gokcenk ( 109.8 / )
mehalim ( 63.6 / )
şaşkınperi ( 71.4 ) ( yeni üye )
kalliste22 ( 78.1 / )

Kallisim listeyi aldım Reyhan ablayıda ekledim diğer düzzeltmeleride sen daha iyi bilirsin canım aramıza katılacak yeni birinden bahsetmişsin sanırım hayırlı olsun diyorum şimdiden gelen arkadaşa bende bildiririmi yarın yapacam inşallah şaşkınperimde cep numarasını yollamış ondanda bu yolla öğreniriz artık kilosunu hadi görüşürüz

5.TAKIM

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / )
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 )
zenan25 ( 76.0 / )
GÜL78 ( 106 / )
gokcenk ( 109.8 / )
mehalim ( 63.6 / )
şaşkınperi ( 71.4 )
kalliste22 ( 78.1 / )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
mehalim teşekkürler canım eline sağlık...

unutmuşum dün... elma krom etkisi.. ben çok memnunum ama şöyle memnunum.. hiç bir yan etki görmedim... başka ilaçlarda olan etki de yok aslına bakarsan yani öyle aman aman susatması, sıfır iştah, ani kilo kaybı... ama ben yavaş etki ettiğine doğal olduğuna inandım bu kapsüllerin...bazıları memnun kalmamış fakat ben diyet spor yaptıklarına inanmıyorum tüm etkiyi ilaçtan beklemiş olabilirler diye düşündüm o zamanda fiyasko tabi sonuç... eğer bu gün sonuç varsa bende bilin ki elma kromun etkisidir... ben asla 3 hafta üst üste kilo verdiğimi bilmem ama öyle böyle gitti yine epey kaç haftadır vermeye de devamediyorum...http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...pple-chromium-elma-krom-deneyen-var-mi-9.html

günaydın canım takmımım nasılsınız bakalım
ben çokk sevinçliyim kilo vermişim yuppyyyy
ayyy cumaları üzüntülü olmayı sevmiyorum yaaa
sizlerdedurum nasıl bakalım
ama ben biraz geç bildircem canım
doğru dürüst kahvaltı bile yapmadım
geçmişi okuyayıp geleyim

kadisim günaydın şkerciğim...
ay çok sevindim senin adına canım cumaları moralin bozuk olunca bir de tüm hafta öyle geziyorsun farkındamısın bilmem..
kadisim ben de tartılmaya korkuyorum iyimi... ya verememişsem psikolojisi ben sinirlendiriyor hani çaba gösterip karşılık alamamak bu...

yakamozcum gelirsen buralardayım canım ben... arkadaşlarımızda yavaştan gelmeye başlarlar zaten.. dediğim gibi kendini tanıtn bir mesaj ile başlangıç yapabilirsin... boş kaldığın zamanlarda takımı tanıyabilmek adına geçmiş mesajlara göz atabilirsin..
diyet yapıyorsan diyetini spor yapıyorsan sporunu yani düzenini yazabilirsin...

günaydın herkese. uyuyakalmışım işe geç kaldım. benim kilo 91,8. hemen çıkıyorum.öpüyorum hepinizi.

günaydınnnn merhabalarr ben yakamoz diyet serüveni hemen hemen hepimizin olduğu gibi diyetlerle sporla ve verdiğimiz kiloları geri almayla süregelmiştir.artık bir son nokta koymak istedim ve bundan 3 ay öncesine kadar 104 le başlayan yolculuğumu 88 e kadar düşürdüm.ama motivasyon eksikliği sebebiyle sanırım yine 89 oldum 1 kilo ama olsun kısaca hedefim sisitemli bir şekile kilo vermek istiyorum ilk hedefim 68 veya 70 oalbilir burayı keşvettim ve destek olduğunuz gördüm en önemliside bu benim için desteğinizi esirgemiyorsunuz ve motivasyonunuzu yüksek tutuyorsunuz benim diyeceklerim bunlar sanırım cumadan cumaya tartılıyorsunuz ama ben bu sabah tartılmadım 89.1 di en son kilom ama sizlerle birlikte bende bu durumdan kurtulacağıma eminim spor oalrak akşamalrı 1 saat yürüme imkanım var ve salıdan itibaren fitnes salonuna gitme imkankanım olacak diyet oalrak talinin suncuğu ayda 10 kg listesini uygulamaya başladım ama en önemlisi benim için akşamları saçmalıyorum sabah ve öğlen çok güzel ama akşamları çok çok fazla olmuyor ama yinede gün içinde yediklerimden fazla oluyor neyse sizlerle ve zamanla aşacağım bu durumuda çok teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için bu uzun ve zorlu yolda hepimize başarılar diliyorum.

birde bişey daha sormak istiyorum en çok kilo veren mi cuma günü diyet listesi bellimi nasıl biraz içerikten bahsederseniz yada nasıl bilgi edinebilirim cuma günleri tartılıyorsunuz sanırım

5.TAKIM

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / )
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 / 0.2 / 0.21% )
zenan25 ( 76.0 / )
GÜL78 ( 106 / )
gokcenk ( 109.8 / )
mehalim ( 63.6 / )
şaşkınperi ( 71.4 )
kalliste22 ( 78.1 / )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

günaydın canlarım kadisim çok sevindim adına bu haftada ben nüzüntülü olacam sanırsam kallisitem açıklaman için tşkler verdiğin link dün incelemiştim canım.sen bu hafta sonunu açıklada bakalım bi ama çok kararsızım ya bende senin gibi tartılmaya korkuyorum

ama şu acıkmma olayı kesinlikle metabolizmaın çalışmadığını gösteriyor...
ay canım ben kurt gibi açım sürekli
ve sürekli canım tatlı sütlü bişeler istiyo
bu çalıştığını mı gösteriyo metabolizmamın oyyy

gökçenim de gelmiş.. annenler gelmedimi şekerciğim...

bir de yei arkadaşımız var kadisi mezun edene kadar misafir olarak katılacak bie yakamoz o da gelmiş, canım hoşgeldin...

neeeeeeeeeeee
tüm moralım alt üst oldu senağlama
oyyyyyyyy
demek o kadar batıyorum haaa
baksana daha zayıflar var onlara git de bana deme yaaaaaaaaaa
:1hug:

ben de yarın dr a gidicem.sıkıntılarım dayanılmaz boyutta artık.muayeneden korkuyorum .yaşamayan bilemez çok ızdıraplı.inşallah kolay bi yolu vardır bu illetten kurtulmanın.
canım
en iyisini yaptın doktordan kaçmak doğru değil
ben eminim önce ilaç verecekler sen bakacaklar diye korkuyosun
ama korkma canım
gittim ya biliyorum
test falan isticek önce caımhihoyyyt

unutmuşum dün... elma krom etkisi.. ben çok memnunum ama şöyle memnunum.. hiç bir yan etki görmedim... başka ilaçlarda olan etki de yok aslına bakarsan yani öyle aman aman susatması, sıfır iştah, ani kilo kaybı... ama ben yavaş etki ettiğine doğal olduğuna inandım bu kapsüllerin...bazıları memnun kalmamış fakat ben diyet spor yaptıklarına inanmıyorum tüm etkiyi ilaçtan beklemiş olabilirler diye düşündüm o zamanda fiyasko tabi sonuç... eğer bu gün sonuç varsa bende bilin ki elma kromun etkisidir... ben asla 3 hafta üst üste kilo verdiğimi bilmem ama öyle böyle gitti yine epey kaç haftadır vermeye de devamediyorum...http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...pple-chromium-elma-krom-deneyen-var-mi-9.html

canım tartıl hadi merak ettim yaaa
elma krom mu verdirecek sana acaba ya
birde eşinin sen kaçırınca dikkat et demesi güzel ya bence
bana az kilom arttığında ay yağlanmış göbüşün falan deyince ben acayipg aza geliyorum
annem yada başkaları çok iisin güzelsin deyip duruyo ama eş biraz açık sözlü galiba
2 gündür zorla yedirmeye çalışıyo benmi ki
yesende aynısın yemesende
diyo
87 olduğun ünleri unuttun mu diyo al 1 kilo nolcak diyo

laf aramızda kendide 65 oldu bu arada o ad alıyo yagöbüşü biele çıktı yaa
ama full yediriyorum ha iştahı açık morali yerinde çok şükür
karın ağrısı falan kalmadı
he strestenmiş ya tüm o sıkıntılar çok şükür geçti:lepi:
kadisim günaydın şkerciğim...
ay çok sevindim senin adına canım cumaları moralin bozuk olunca bir de tüm hafta öyle geziyorsun farkındamısın bilmem..
kadisim ben de tartılmaya korkuyorum iyimi... ya verememişsem psikolojisi ben sinirlendiriyor hani çaba gösterip karşılık alamamak bu...

canım haklısın galiba
evet cumaları kilo verememişsen atamıyorum üzerimden gerçekten yaaa

korkma git tartıl ama verememişsen sakın canını sıkma
bak haftaya greyfurta başlıyalım ne dersin canım
o da epey çalıştırıyomuş vermeyi canım

ben yeşil çay içtim bu hafta lahana suyu
ve apa yaptım bir gün canım bildiğin üzere
lapaya başlamadna 64.3 olmuştum biliyomusun şişmişim yani
geçen haftada 63 küsürlerdeydim
şimdi vermiş olmak çokk mutlu etti beni
ama tek korkum geçen ki lapa gibi olması
hani hepsini geri almıştım ya
gerçi onda ki hatam yine homili gırtlak yememdi
ama bu sefer dikkat edecem işe yaracak inşallahh
gene ne çok konuştum yaa
iş güç beni beklerkötükedihüso

yakamoz hoşgeldin canım..

cuma günleri tartılıp kilomuzu yazıyoruz buraya ve bu konuda hassasız takım olarak.. yani öğlen saatlerine kadar kilo bildirme işi bitmiş olur ve bildirmeme gibi bir lüksümüz yoktur tabiki büyük mazeretlerimiz dışında... ulaşamayacak gibiysen önceden tedbirini almalısın ben sana özelden tel numaramı vereyim cumaları gelemediğin zaman mesaj ile kilonu bildirirsin ama asil üye olana kadar senin için bu sorun yok canım...

en çok kilo veren değil kilosunun yüzde oranını hesaplıyoruz ve en çok kim vücut kütlesinden en büyük oranı atmış ona göre gayet dürüstçe bir hesaplama yapıyoruz..

diyet listesi belli değil.. her kişi kendine özel yöntemler deniyor ama burada ne yaparsak paylaşıyoruz... sana yardımcı olabilmemiz için günlük olarak yediklerini yazabilirsin hatan varsa uyarırız..

birde bişey daha sormak istiyorum en çok kilo veren mi cuma günü diyet listesi bellimi nasıl biraz içerikten bahsederseniz yada nasıl bilgi edinebilirim cuma günleri tartılıyorsunuz sanırım

Hg yakamoz seni aramızda görmekten mutluyuz. gördüğüm kadarı ile sen sağlıklı olmaya karar vermiş ve bayada yol kat etmişsin sonununda getireceğine eminim hepimizin standart uyguladı bir diyet listemiz yok.bizler artık kendimizi ve vucudumuzu tanıdığımız için kendi listelerimizi kendimiz hasırlıyoruz yani ne yiyip ne yemeyeceğimize kendimiz karar veriyoruz her cuma öğlen 12 kadar en geç bildirimde bulunmaya çalışıyoruz.Yediklerimizi içtiklerimizi sporumuzu ve hatta günlük hayattaki sıkıntılarımızı burda paylaşıyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.daha detaylı neler yaptığımızı öğrenmek istersen bir kaçımızın başarı öykülüeri var onları inceleyebilirsin (emel42- kadis.....)
Ayrıca fırsatın olursa işleyişi daha iyi anlamak için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html bu linkide incelemeni tavsiye deriz.zaman zamanda cuma yarışması üyelerinin paylaşım alanınıda takip edebilirsin .şimdiden sana kolay gelsin

tamam kaliistecim çok teşekkür ederim canım benimm ilginişze alakanıza çok sağolun hepimize başarılar diliyorum en kısa sürede hedefinize ulaşmanız dileğiyle

yakamozcum hoş geldin canım 3 ayda 16 kilo çok güzel canım
tam kararında vermişsin
talinin listesini ne zamandır uyguluyosun etkisi oldu mu canım yaa
bende uygulamak istedim ama listeye bağlı kalamıyorum yaa
bu çok zor geiliyo bana
sen nasıl verdin kilolarını canım
fitnessa başlaman çok güzel verdiğin kilolarla vücudun şekillenecektir

bizim takımla güzel motivasyon bulup vereceğin kesin canım
ama ben gidicciyim senide benim yerime alıyomuş kallişimm zatenn oyyy oyy
o kadar emek verrr kapı göstersin sana kaptanınn oy oy
ben nirelere gidem oyyy

şaka yapıyorum haaaaa
dermişim
hiç de değilllll:)

akşamları kaçırıyorum mu dedin
bunun için yeşil çayı bir dene galiba gerçekten iştahı kesiyo canım

yakamozcum neredeyse aynı kiloda başlamışız ama kısa sürede vermişsin sen ben de 107 ile başladım 2007 mayıs ta ama şu an ancak 80 altına inebildim sen büyük başarı elde etmişsin..

yürüyüş imkanının olması çok iyi bizim bir de yürüyüş grubumuz var orayada katıl istersen tetikleyici oluyor...

motivasyonu en fazla olan takıma geldin çok şanslısın... :))
bir de metabolizman hızlı yaşa bağlı olarak tabiki... bu da en büyük şansın canım iyi kullan..
seninle aynı yaşta bir arkadaşımız katıdı aramıza bu hafta, birbirinize daha fazla destek olacağınıza eminim.. ya da seni de onun gibi öğrencimiz olarak ilan edip yönlendirebilrizdelikafadulden

X