Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim de bildiğim odur aslında.. diyette olmasanda dkkat edersin sporda yapınca az da olsa verirsin kilo ama bende deil işte.. tahlillerimi filan yaptırdım hani hormonal bir ozukluk olabilir kilo vermemi engeller diye ama turp gibiyim hiç bir dengesiz hormonum yok...

zenan nerede çok merak ettim.. eşi sürekli evde değildir herhalde.. öyle bile olsa kaçrdı arada sırda... çocuklardan birimi hasta acaba...

inanilacak gibi degil..tiroit testimi ne diyorlar kallisim baktirdinmi ona sen?
ama bir defasindada birkac haftada 18 kilo verdigini söylemistin. ilk baslangicmiydi o kallisim?

zenan bu hafta gelemedi pek. esi evdeyse firsat bulamiyordur. yarin son ondan sonra hafta sonu ohhhhhh beeee. cok bunaltti bu hafta benide. birde hergün 75 dakika mesai yaptim. kizlarin dügününde birer hafta evde kalmistimya o saatleri ödüyorum

insallah cok güzel bir sürpriz olur sana sabaha.hicbir caba bosa gitmez canim bu hafta olmazsa haftaya sevinirsin sikm a canini. ben sabah calisiyorum. kilomu simdi yazayim. 78,1 di bu sabah yarina daha büyük bir fark olacagini sanmam. bir zahmet listeye eklersin kallisim
bu mesajıda arada kaçırmışım şmdi gördüm ablam yazarım sabah merak etme.. maşallah inmiş yine biraz...

inanilacak gibi degil..tiroit testimi ne diyorlar kallisim baktirdinmi ona sen?
ama bir defasindada birkac haftada 18 kilo verdigini söylemistin. ilk baslangicmiydi o kallisim?

evet eve tüm testler yapıldı...

18 kiloyu ne zaman yazdım bilmiyorum da... ilk ilaçla başladım zaten bir haftada 5 kilo vermiştim ama sonra beim metabolimayı bozn da o oldu galia ve haftalar geçti veremedim.. arkasından yeni heves arkadaşlar yapıyor burda diye bir de lahana çorbası diyeti yaptım 1.7 o hafta vedim sonra tak dedi durdu işte bilinçsiz yaptık bozduk vücut haklı metabolizmada korkuyor galiba aynı durumlara düşerimde kilolr gider diye...neyse artık öyle yada böyle ite kaka götüreceğiz...

zenan bu hafta gelemedi pek. esi evdeyse firsat bulamiyordur. yarin son ondan sonra hafta sonu ohhhhhh beeee. cok bunaltti bu hafta benide. birde hergün 75 dakika mesai yaptim. kizlarin dügününde birer hafta evde kalmistimya o saatleri ödüyorum

allah kolalık versin ablam.. birde borcun varmış off oda bunaltmıştır işte seni.. allah sağlık versin de geçer onlarda...

aklıma ne geldi hamile olan kızıın sağlığı nasıl ablacığım iidir inşallh...

google.com aramaya bebek fotoğrafıları yazsın baksın ne süper doğum anlarının fotoğrafları var o kadar güzel fotoğraflamışlar ki o anları bayıldım...

sagol canim az kaldi 5 saat borcum kaldi . onuda iki haftada öderim yeterki saglik olsun. kallisim söyle böyle diyoruzda az yol gelmedik be canim. baslangic kilolarimiza göre fersah fersah yol katettik yani dikkat etmeseydik belkide daha 20 kilo üzerine alacaktik. benim diyete baslama kilom 97 idi

tesekkür ederim kallisim iyi kizim yalniz cok uyuyor. birazda yüzünde sivilceler cikti baska sorunu yok . saniyorum ilk üc ayin sikintilari. verdigin adrese bakarim canim sagol. anne olmaktan güzel sey varmi

minicik bir kiz elinde rotweiler köpeginin ipini tutmus allahim ne güzel bir resim harika ya

sen 97 ben senden 10 kg daha fazlaymışım off cdden ne kilolar abla yaa.. ben de acaip alma kapasitesi var şimdi dikkat etmeden bir hafta yiyeyim hiç almazsam 5 kilo alıp dönerim... amann...
şimdi işte haftalardı hep güzel yiyorum ondan önce kaçıırdığımda hiç sesi çıkmayan eşim çok üzülüyorum bu kadr verdiğin emek boşa gidecek yine kilo alacaksın diye diyip duruyordu...

aman canim aman. hemde cok yazik olur. ne yapalim buda bizim kaderimiz. allah baska dert hastalik vermesin . demekki ömür boyu yediklöerimize dikkat edecegiz

gökçenim de gelmiş.. annenler gelmedimi şekerciğim...

bir de yei arkadaşımız var kadisi mezun edene kadar misafir olarak katılacak bie yakamoz o da gelmiş, canım hoşgeldin...

reyhan abla ıyı aksamlar.nasılsın.annemler yoldalar onları beklıyorum vakıt gecsın dıye gırdım cok stres yaptım hava kotu dıye esım almaya gıttı ama arabada yer yok dıye ben gıtmedım.beklıyorum hayırlısıyla gelseler.aksam yemegı yemeyı unuttum bugun.esım yemek yerken onun puresınden 2 kasık kadar yedım o kadar sabah 1 dılım tb ekmek ıle kahvaltı yaptım ıglen bıraz et ve dunku kestanelı pılavdan 4 kasık yedım aralardada 3 kuru kayısı.gece yememem lazım ama evde de yok yok bu aksam umarım yarına kadar tutabılırım kendımı:Saruboceq:

canlarim sabah cok erken kalkiyorum ben yatayim. iyi geceler allah rahatlik versin öptüm güzellerimi

evet kallıstecım daha gelmedıler ınmıs olamları lazım ama anlamadım valla.yıgenım annesının karnındada olsa ılk kez teyzesını gorcek.ona mamalar yaptım.ha kallıste bugun makron yaparken aklıma geldı yumurta akını kopürtırken ıcıne krem tartar koyuyorum sanırım sana soylemeyı unuttum normalde tuz konulurya aka bı cımdık ısde o kadar.tartar hıdroksıt sanırım ama aktarlara krem tartar dıyınce bılıyolar.

huzurlu geceler ablacım..
ben de kaçıcam gökçenim sanada iyi geceler canım annene bir öpücük verirsin bizden..

biri var çizelge yapmaya çalışıyor ona yarımım bitsin ben de gidiyorum..

evet kallıstecım daha gelmedıler ınmıs olamları lazım ama anlamadım valla.yıgenım annesının karnındada olsa ılk kez teyzesını gorcek.ona mamalar yaptım.ha kallıste bugun makron yaparken aklıma geldı yumurta akını kopürtırken ıcıne krem tartar koyuyorum sanırım sana soylemeyı unuttum normalde tuz konulurya aka bı cımdık ısde o kadar.tartar hıdroksıt sanırım ama aktarlara krem tartar dıyınce bılıyolar.
evet söylememiştin canım sağol yakında yaparım yine.... çocuklar çok sevmişti...

ıyı geceler reyhan abla bende kacıyorum gelırler bırazdan bılg ortadan kaldırıym artık

canlarım iyi akşamlar
oğlum için geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
ben de yarın dr a gidicem.sıkıntılarım dayanılmaz boyutta artık.muayeneden korkuyorum ister istemez.belki kolonoskopi filan ister.aylardır bunlardan kaça kaça bu hale geldim.yarın öğleden sonra randevum.dua edin de kolayca atlatayım.
bu sıkıntılar arasında diyet yapamıyorum malesef.
kallistecim 2 hafta izinli sayabilirmisin beni.böyle bişey yapıyomuyduk bilemedim şu an ama sen bi değerlendir canım.istersen geri dönmek üzere ayırabilirsin beni.
şimdi biraz kendi rahatsızlığım ile ilgili araştırma yapayım internette.malum zamanım çok az:))
hamilellikte başıma geldi ve yakamı bırakmadı.yaşamayan bilemez çok ızdıraplı.inşallah kolay bi yolu vardır bu illetten kurtulmanın.

X