Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl yaaa
almış mısın
bırak sen kromu falan yaaa

kadisim kromu bırakırsam yememe engel olamam o hiç olmazsa cola içirmiyor tatlı yedirmiyor..o olmazsa ben tatlıyla başedemem ki.

evet aynen nasıl olur yaaaa dedim ben de hiç beklemiyordum üstelik inceldiğim gözle görülüyor...

inanamıyorum yaa bu kadar spora bu kadar kısıtlı yemeye hiç abuk sabuk bir şey yememeye içmemeye karşılık yarım kilo almışım.... offff.. bayağı heveslenmiştim vermişimdir diye nasıl olur yaaa........

çok moralim bozuldu...:çok üzgünüm: her gün spor yapıyorum ben yawwwwwsenağlama neen vücudum her şeyi depoluyor...

yakamozum bundan 10 yıl önce her yaptığım diyette düzenli olarak 3 yada 3,5 kilo verirdim ama zamanla metabolizma yavaşlıyor hatta bozuluyor.. kıymetini bil...

offfffffff:çok üzgünüm:

kalistecim üzülme canım ya bence metebolizman savunmaya geçti kıtlık alarmı veriyor oalbilir mi sence şu elma küründen bi denesen diyorum ne dersin 3 elma 1 limon 3 çubuk tarçın 1 tatalı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabiber hızlandırsın metebolizmayı bence vucut alarm veriyor yada şaşarıtman laım onu biraz yediklerini arttır daha sonra gene aynı düzenine dönersin

62.1 im kızlar sabah ki bu şimdi şişmişim yine
ben en iyis sabah tartılmaın olduğuna karar verdim
salı günü 64.3 tüm biliyo musunuz
2.2 kilo az değil yani 4 günde gitti şükür
ödem dolaıy şişmişim şimdi uyuşmuyo ellerim çok şükür naydi o şişlik yaaa

Kallisim çok fazlamı kıstınki acaba bu hafta çok spor yapmama rağmen bende çok az verdim ama bir şey duymuştum vucuda ağır gelen sporlarda vucut su tutuyormuş bazen diyorimki acep vucudumuz bu hafta sumu tuttuki.çünkü ben bu hafta geçen haftalara nazaran daha az su içtim biliyorum
mehalim bende hiç ödem olmuyor ki bunun en büyük kanıtı lapa diyeti hep kilo aldırdı... normaldede olsa hissederim... az su da içmedim çok zorladım su için...

kalistecim üzülme canım ya bence metebolizman savunmaya geçti kıtlık alarmı veriyor oalbilir mi sence şu elma küründen bi denesen diyorum ne dersin 3 elma 1 limon 3 çubuk tarçın 1 tatalı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabiber hızlandırsın metebolizmayı bence vucut alarm veriyor yada şaşarıtman laım onu biraz yediklerini arttır daha sonra gene aynı düzenine dönersin
yakamozum ben metabolizmamın bozulduğuna iyice inandım canım artık... düzenli spor haftalardır kaçamaksız yemek.... az yiyorum evet... o da bozuyor beni... akşam yazmıştım bir ablamız var bu hafta hep bu metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim biliyormusun her gün düzenli içtim sabah ve gece... ben hala inanamıyorum bu kadar düzene karşı.. ne yapmam gerek bilmiyorum çok şaşkınım...

mehalim spor ağır olmaz sanırım yaa çünkü günde normal yarım saat bir saat arası yaptım o da yürüyüş...

yakamozum sana müjde vereyim mi...delikafadulden

emelim takımda misafirliğe devam etmek istiyormuş seni almamı kendisinin böyle idare edeceğini söyledi... haydi bakalımmmmm takımdasın bu haftadan itibaren....kaydirigubbakcemile5

5.TAKIM

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / 62.1/ 0.4/ 0.64%)
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 / 0.2 / 0.21% )
zenan25 ( 76.0 / 76.0 / 0.0 / 0.00% )
GÜL78 ( 106 / 106 / 0.0 / 0.00% )
gokcenk ( 109.8 / )
mehalim ( 63.6 / 63.4 / 0.2 / 0.31% )
şaşkınperi ( 71.4 )
kalliste22 ( 78.1 / )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

[/QUOTE]

aferin kadisim sana tebrik ederim...
sen belli ki ödemden dolayı almış gözükmüşsün.... kolay değil bir kç günde o kadar düşmek ve kimbilir neler yedin :)))

kadisim iyi vermişsin yinede.. kalistecim bencede şaşırdı bünyen haftaya düzene girer belki sıkma canını
dün 2005 deki doktorun verdiği diyet listemi buldum 102 ile başlamışım 15 günde 6 kg vermişim ama hergün düzenli 1,5 saat yürüyüşüm vardı ve şimdi uyguladığım diyeti yapıyodum. şimdi yürüyüşüm eksik.neysee ama buhafta gerçekden azda olsa verenleri tebrik ediyorum arkadaşlar..

Kallisim bizim küçük cadıyla konuştum uyuyormuş hanımefendi uyandırdım:))) oh olsun o tartılıp bana bildirecek bende sizlere bu kilo verememe durumu bu haftada devm ederse sen bi endokrin uzmanını görün bacım bu böyle gitmez

Son düzenleme:
5.TAKIM

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / 62.1/ 0.4/ 0.64%)
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 / 0.2 / 0.21% )
zenan25 ( 76.0 / 76.0 / 0.0 / 0.00% )
GÜL78 ( 106 / 106 / 0.0 / 0.00% )
gokcenk ( 109.8 / 108.7 / )
mehalim ( 63.6 / 63.4 / 0.2 / 0.31% )
şaşkınperi ( 71.4 /71.4 /0.0 / 0.00%)
kalliste22 ( 78.1 / )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

[/QUOTE]

Şaşkınıda ekledim canım bu arada haftayada birinciymiş kendisi söyledi bak birinci olmazsa karışmatız döferiz demi:eek:klava:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam mehalim teşekkür ederim.. bildirince yazarsın zaten acelemiz yok..

evet ama geçen yıl da gitmiştim aynen buna benzer durum olmuştu ama tahliller normaldi ve bilindik bir liste verip elime göndermişlerdi yine öyle olursa offf yaa offffffff çok canım sıkıldı..

ben kahvaltıya iniyorum arkadaşlar pc açık..

canlarim biz bugun eski ekrani sokmek zorundayiz bellimi olur bu ekran bide beyni bozmasin pzartesi gorusebilcem sizinle yani hafta sonum da sizsiz gecececk uzgunum yaaa sirf kilo bildirmek icin takti bunu esim sagolsun hepinizi cooook optum gelcem pazartesi

mehalim bende hiç ödem olmuyor ki bunun en büyük kanıtı lapa diyeti hep kilo aldırdı... normaldede olsa hissederim... az su da içmedim çok zorladım su için...

yakamozum ben metabolizmamın bozulduğuna iyice inandım canım artık... düzenli spor haftalardır kaçamaksız yemek.... az yiyorum evet... o da bozuyor beni... akşam yazmıştım bir ablamız var bu hafta hep bu metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim biliyormusun her gün düzenli içtim sabah ve gece... ben hala inanamıyorum bu kadar düzene karşı.. ne yapmam gerek bilmiyorum çok şaşkınım...

mehalim spor ağır olmaz sanırım yaa çünkü günde normal yarım saat bir saat arası yaptım o da yürüyüş...

yakamozum sana müjde vereyim mi...delikafadulden

emelim takımda misafirliğe devam etmek istiyormuş seni almamı kendisinin böyle idare edeceğini söyledi... haydi bakalımmmmm takımdasın bu haftadan itibaren....kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim canım yaa çok mutlu oldum inan bana aranıza takıldığıma inanın çok güzel oclak canım benimm herşey harika olacak ya arkdaşlar bi öenrim var dmeyein bu kız gelir gelmez başladı isteklere diye :KK70: talinin diyet listesindede yazdım ama sanırım arkdaşların yöneticilerin fazla zamanı olamdığı için kontrol etmekte zorluk çekicez dediler talinin ayda 10 kg listesi gerçi her metebolizma farklı olduğu için 10 kg gitmez ama o liztesyi uyarlasak grup oalrak yarışma niteliği gibi olsa ne dersiniz sizilerin fikrine sunuyorum yinede http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerimiz/15727-ayda-10-kilo-verme-yontemi.html diyet listesi burdaki nasıl olsa her cuma başlanıyor yani tartılınıyor bunu her hafta hafta uygulasakta baksak bakalım 1 ay sonunda kaç kilo vermiş olucaz bu fikrim sizilerd edüşüncenizi yazarsanız yarışma formatında yapalım bunu ne dersiniz

yakomoz canım diğer arkadaşları bilmem ancak ben diyet listesi uygulamam daha doğrusu uygulayamam önerin için tşkler bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekler

günaydın 5. takım cıtırları Şeniz

kallisim liste için onayını bekliyorum
4, takımda listesini hazırlıyor ben kontrolünü yapıcam canım
sen bizi onaylasn yeter Şeniz

7 TAKIM **89.** ETAPJjuliet ( 55,2/54,8/0,5/%0,91)
Serseri ( 63,0 /62,5 / 0,5 / 0,79 %)
Gelişimci ( 98,0/97,6/0,4/%0,41)
Şirin ( 62,0/61,5/0,5/%0,81)
İlkerim ( 72,0/71,5/0,5/%0,61)
Almıla74 ( 55,0 /55,0 / 0,0/0,00 %)
Şekercim ( 67,1/66,6/0,5/%0,75)
dimplehawk 61,4 / 61 / 0,4 /0,65 %)
elifsun ( 59,0/58,4/0,6/%1,02)
dilenci (97,6/97,3/0,3/%0,31)

7, TAKIM TOPLAM KİLO (690,3/686,1/4,2/0,61%)

yakamozcum bende buna benzer diyet yapıyorum ama çalıştığım için harfi harfiyen uyamıyorum.. tam anlamıyla yapamam bu diyeti cnm.. herzaman köfte et denk gelmiyor ne buldum uydurup yiyorum ölçülerde.. bakalım diğer arkadaşlar ne dicek. mehalimde haklı çalışınca yapılmıyor dimi.

yakamozcum bende buna benzer diyet yapıyorum ama çalıştığım için harfi harfiyen uyamıyorum.. tam anlamıyla yapamam bu diyeti cnm.. herzaman köfte et denk gelmiyor ne buldum uydurup yiyorum ölçülerde.. bakalım diğer arkadaşlar ne dicek. mehalimde haklı çalışınca yapılmıyor dimi.

zaten köfte et gerekmiyor çorbada 3 seçenek var farkındaysanız peki madem sizi bilr,isiniz arkdaşlar teşekkür ederim.

kallisim yanlıs yazmısım
benim kilo 54,7 yani 0,5 0,91 doğru oluyo o zaman
ilkeriminde 0,69 benim excel de ama neden 61 yazdım ki kaydirigubbakcemile3
uykumu acamadım galiba
o zaman sonuc doğru oluyo değilmi 0,61

kalııste canım cok ozur dılerım sanırım gec kaldım tam okuyamadım ama umarım bıldırım suresı bıtmemısdır sabah tartıldım 108.7 kılom opuyorum hepınızı

aferin kadisim sana tebrik ederim...
sen belli ki ödemden dolayı almış gözükmüşsün.... kolay değil bir kç günde o kadar düşmek ve kimbilir neler yedin :)))

yemek mii
ne yemesi yaaa
hiç bişe yemedim diyorum acım vede çokkk
gözüm döndü yaa
gidip salata yiyeyimmm

canlarim biz bugun eski ekrani sokmek zorundayiz bellimi olur bu ekran bide beyni bozmasin pzartesi gorusebilcem sizinle yani hafta sonum da sizsiz gecececk uzgunum yaaa sirf kilo bildirmek icin takti bunu esim sagolsun hepinizi cooook optum gelcem pazartesi

ayy caınm yaa
sorun çözülse keşke
bu arada kocanın kıymetini bil bak seni ne çok düşünüyo yaaa
takdir ettim çokk
ben kocama buradan hiç bahsetmedim
salak der bana analmaz öyle odun işteee

kalııste canım cok ozur dılerım sanırım gec kaldım tam okuyamadım ama umarım bıldırım suresı bıtmemısdır sabah tartıldım 108.7 kılom opuyorum hepınızı

aaa çok şaşırdım gökcenim yaaa
nutella yedin v ealmadın hayret yaaa
kaçamağında çoktu oysa kii i sevindim adına canımmm

:lepi:

yakamozum canım talinin listesinden haberim var ama ben liste işini sevmiyorum yaaa
yapsam mı acaba dicem ama
pazartesi kardeşim gelio ya
ona şimdi bi sürü hazırılk yapıp yememek olamz de mi
az da olsa tadına bakmam lazım yani misafir sonuçta dermişim bahane çok yaa
sen ne zamandır yapıyosun odiyeti ve kaç kiyo verdin sadece bu diyetle canım:1shok:

X