Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bize bir gelip halimize bakarsan durumundan hiç şikayet etmezsin asla temizlik değilde hep dağınıklıktan şikayet etmekten bıktım:mymeka:

Evet cedricim biz Beykoz'dan o yüzden geldik.. hiç aklımızda yoktu bu durum ve sylentiler vardı sadece kapandı işyeri kapanacak diye ve bir gün eşim telefon açtı dediki Eskişehir'e gönderiliyoruz... O an dünya başıma yıkıldı kabullenemedim.. evimi tadilata almıştım ne hayallerim vardı.. sonra boşanma aşamasına bile getirdi bu konu bizi..
hala İstanbul'a geldiğimde denizin konusunu cüğerlerime kadar çekerim ilk anda ve burnumun direğini sızlatan ilk konudur denizin kokusu.. resmen burnun sızlar ve gözlerinden yaş gelir.. ciğerlerin ve yüreğin ise kanar...anlatılamaz bir his bu benim için.... çok hayaller ve hep söylediğim yaşanmamış hatıralar kaldı geride...

paşabahçe ürünleri bizimle alakasız be canım.. oradayken tam fabrikanın yanındaydı mağaza ve güzel bir imkandı bende o mağazayı çok severdim ama şimdi sevgililer gününde cepten çıkan bir tek bardaktan başka bir şey göremiyoruz :)) böyle bir imkan yok satış mağazası yok burada çünkü.. neyse zaten hiç bir şeyede heves etmiyorum ben nedense...

kallıste canım bızde evlendık 3 ay sonra bursa dan ıst a geldık.benım bursa da bı yasanmıslıgım yokdu ama esımle yanı o zamankı sevgılumla heo bursa da yasıycaz vs dıye plan yapdıgımdan-4 yıl boyunca-bursa dan ayrılmak cok zor gelmısdı.sımdı zaman zaman esım gıtmek ıstedıgını soyledıgınde hıc ıstemıyorum ama.cunku ıstedıgımız zaman gıdıyoruz bursa ya zaten.sende ıstedıgınde gelme sansına sahıpsın canım ya.bıde cocuklarla ıst cok zor bence.ben dusunuyorum sımdıden nasıl ustesınden gelcem dıye.ben pasabahce urunlerını cok severım.emınonundekı magazadan cokda uygun fıyata alıyorum.

saol abencim
bende çok mutluyum canım

kızlar alıntılarım malesef silindi arkadaş pcyae oturcaktı bak şimdid e kaçıyorum oy bu işlerr
bennucum hoşgeldin canım takımımza
kilo verceğine emin olabulirsin bizlerle şekerimmm

Son düzenleme:
Kallisim sağolasın canım az önce cedric de özel mesaj göndermiş eski bir makinası için
ikinize de minnettarım canlarım
siz karar verin hangisini göndereceğinize kendi aranızda ben ikisine de razıyım
siparişler için de yardım teklifine çok sevindim sağol kallisim sen bitanesin
şimdilik ihtiyaç yok gibi halam ve annem düz yerleri için yardım edecekler gerisini ben halledicem inşallah
sadece senden bir ricam var benim için açtığın blogda sondan ikinci bir şal var motifli olan onun şemasını bulabilrimisin benim için siparişimin biri o çünkü sen eklediğin için resmi belki şemaları da vardır sende tahminen picassa albümünden bir resimdir diye düşünüyorum

sizleri çok seviyorum iyiki hayatıma girdiniz ve bana desteksiniz yıllarca eşlik ettiğim insandan bile böyle bir destek görmeyince inanın benim için çok çok kat kat değerli varlığınız

Herkese Günaydıııın a.s.

Bu sabah yürüyüşe gidemedim ama öğlen çıkıcam kısmetse...
Sabah 3 kayısı 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1/2 kk peynir, az sucuklu yumurta , 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, birazda canım çok çektiği için fıstıklı helva yedim... neyse sporla bunları telafi ederim hem sabah kahvaltısında yendi bunlar bişey olmaz dimi? :roflol:

selam takimcim nassiniz bakalim bugun hafta sonu kimseyle karsilasamadim ne zaman basina otursam biri cagirdi gece gec vakit gelebilidm anca
iki gundur yediklerimi yazmadim cunku hicbiri aklimda diil cok karisik oldu ama kacamak falan yapmadim az yiyorum herseyden rahatim
dun acayip yagmùur vardi yuruyusumu yapamadim az yagsa yagmurluk giyip yapabiliyorumda dun cok yagdi cikamadim cumartesi de cok guzel bahar gibiydi allahin isi iste

ben yine geldim
ya
bir kendimi vererek okuyamıyorum ki yaa
daha hafta sonu yazdıklarınza bakamadım

kallisim şu soğan kürü vardı myom vs için ii gelen sna tam tarifi vereyim canım 3 su bardağı suda 3 soğana ma bildiğimiz sarı soğanı 5-10 dk haşlayıp ögle yemeği sonrası içilmesi lazımmışşş
inşallah işe yarar canım kızındaaa

saskin yediklerin iyi bacim yurumeni ihmal etme canim ogleyle aksami dengelersin artik
emelcim ne guzel haber yaptigin guzellikleri merak ediyodum bende yasasin gorucem insallah artik
kadisle reyhan ablayi goruyom nasilsiniz kizlar
kadis benim 2 nnumarali kizin da 4 mart dogum gunu allah evlatlarimiza saglikli uzun omur nasip etsin 9 yas olacak sipa

zenancım
kacamağın yoksa ne güzel
burdada hava ctesi yağmurlu pazar günlük güneşlikti
alışverişe gittik
oğlanı parka götürdük kaydırağı çok sevdi her alışımızda ağladı yaaaa
bizde mecbur ou kaydırdık çok zevkliydi babası aşağıdan tutuyo ben yukardan atıyommm

işte piknik gibi yaptık biraz
oğlan yeşilliklerde çoştu yaaa

Allah bağışlasın zenancım nasıl huyu suyu
burcuna göre mi
bizimki şimdilik pek bi uysal ya bakalmı
ayy reyhan abla burda ımısn canım yaaa
sana bişe sorcaktım
şu süsli tatlandırıcı var ya bir tanıdık getirmiş alamanyadan
bundan benim kullanmamda bir sakınca olru mu emziriyorum ya
kendisine sordum bilemem dedi deee

valla kadiscim ben burclardan hec anlamam ama benim bu iki nuamara cok alingan vede cok duygusal burcunu bilmiyom ama bir huyu daha varki cok merhametli iste boyle allah acilarini gostermesin
hafta sonu guzel olmus afacana bak kaymayi cok sevdi demek ne guzel ya kadisim cok cabuk buyuyolar hem emiyo hem kayiyo kerataya bak
reyhan abla gecmise okuyo sanirim

selammmm. günaydin diyemedim öglen olmus ya. bende ancak okudum ya gecmisi.
tamam simdi buradayim. kadisim süssli normal tatlandirici güzelim emzirenler icin bir sakincasi oldugunu düsünmüyorum sadece abartma. günde birkac taneden birseyolmaz güzelim ya

zenan güzelim dün gece ben ciktiktan sonra gelmissin. bende bekledim bekledim bir görünüp bir kayboluyordun sonra bende ciktim . nasilsin canim burdadakar yagmis amaeriyorsimdi catilardan acaip kar düsüyor tehlikeli baya

ben cikayim kizlar biraz cocuklarin yanina gidem film izliyolardi
anaaa buseeee nerdesin bacum gel gel nassin mehalim nasil

zenan güzelim dün gece ben ciktiktan sonra gelmissin. bende bekledim bekledim bir görünüp bir kayboluyordun sonra bende ciktim . nasilsin canim burdadakar yagmis amaeriyorsimdi catilardan acaip kar düsüyor tehlikeli baya
evet reyhan abla ne zaman gelsem cagirdilar beni rahat vermediler bende herkez uyuyunca girebildim burasi cumartesi cok guzeldi dun yagmur acayipti yarinda kar gelcekmis hava durumuna gore bakalim cikacaktim ama hadi birzdaha kalim

oyy güzellerim nasılsın dicem herkesinde iyi old görüyorum okuldayım çok yazamıcam öpüldünüz

biz iyiyiz mehalim sagol canim. sende iyi görünüyorsun buradan masallahlaelaelaelaelae
ben bugünde evdeyim.yarin ise basliyorum

bu arada dünküyediklerim.
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin. biber salatalik bir yumurta bir kasikbal iki tek sekerli cay
iki portakal
birporsiyon etli kis türlüsü. iki kasik bulgur pilavi. yogurt
birelma sütlü kahve

oyo oy masa tenisi oynadım buda benim sporum olsun bari kallisim ya spor yapmam lazım tembellikten sıyrılmam lazım ama bak anlatayım size bana akıl verin
ablacım sende iyisin inşl evdesin yani bu gece seni beklemicem desene:))
sabah çok zor kalkıyorum 7 de üstümü giyin kahvaltı anca çıkıyorum evden öğleden snra 4 gibi evde oluyorum tabi çarşıda işim yoksa eşim 7 de evde olur o gelene kadar 3 saatim var yemek ev toparlama azda kk derken eşim geliyor yemek toparlama derken saat oluyor 8 -9 o saatetn sonra zaten dar atıyorum kendimi evet diyorum kendime istersen zaman bulursun diye ama nasıl yapacam bilemiyorum birde üstüne tembellik eklenince tam oluyor off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…