Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy ben çıkıyorum eşim hadi ben oturacam diyor tepemde ama gelecem anacım öptüm

tamam mehalim ay pardon kokoşum :)) o konuydu evet ama daha bilgi ekleyecektim neyse ekleyince haber veririm tekrar... mucukss mucuks öptüm ve kaçtım hepinizi..

himmmmm. dogrudur güzelim. demek kalbimizi tatmin edemeyince midemizi tatmin etmekle ugrasiyoruz. sonucta ortada:roflol:

Canım aslında çevremdeki herkes beni çok güçlü bilir. Bu yazdıklarım yaşadıklarımın çok kısa bi özeti... Dedim ya ben bu hayat 1-0 yenik başladım. Ama bu maçın bu şekilde biteceği anlamına gelmiyor. Kilo yüzünden çok yıkımlar yaşadım, hani soruyosunuz ya kilo hayatımızda nelere mal oldu diye? Benim nerdeyse bu yaşa kadar yaşadığım hayata, gençliğime mal oldu... Ama dün bitti yarın gelecek mi belli değil, ben bugüne bakmalıyım. Sabah bi hevesle pc nin başına geçtim ve Kalisin kırmızıyla adımı belirttiği msj ı okudum... Kırıldım, incindim, yine yenildin dedim kendi kendime, takımdan ayrılmayı bile düşündüm. Bütün gün suratım asıldı, çünkü bir kez daha kaybetmiştim... Sonra bişeylerle uğraşayım kafam dağılsın dedim odamı toparladım. Kıyafetlerime baktım. Dolabımda her bedenden kıyafet var. Çok beğendiğim kıyafetleri alırım bigün zayıflayınca giyerim diye.. sonra ümidim kırılır nasıl olsa ben bunu hiç giyemicem der ve beğenen bi arkadaşıma hediye ederim... Sonra dedim hayır pes etmiceksin.. onlar kovsa sen gitmiceksin inatla yaz kimse umursamasada yaz dedim. Başarıcaksın onlar sana sorular soracak bi süre sonra dedim. Sonra seni düşündüm, Zenanı düşündüm... sizle ayrı bi bağ olmuştu aramızda.. Sonra dedim Emel ne olacak, Reyhan abla yeni örgüler yapacak, Umut ve oğlunun sağlığı ne durumda, Matem nöbetlerden şikayet edecek, ameliyatı nasıl gececek, Kalis sporu nasıl sürdürecek bize ne gibi ödevler verecek, Buse ne muzurluklar yapacak , Gül yeni işine alışacak mı? Cedric ev işini ne yapcak? Honeyim derslerini aksatmadan çalışacak mı? Bennu takıma adapte olabilecek mi? Kendine belirlemiş olduğu 45 günlük süreçte 10 kilo verebilecek mi? Benim bunlardan haberim olması gerekiyor!! Zenan acaba bugün yine ne sakarlıklar yaptı? Önüne şortla koşu yapan başka bi adam çıktı mı? Mehalim Busemi kıyıda köşede kıstırdı mı benim bunları içinizde kalarak öğrenmem gerekiyor, kenarda kalarak değil...

Son düzenleme:
bizimle kalmalisin saskinim. biz seni seviyoruz.birbirimize ihtiyacimiz var. basari öykünü yazmadan ayrilmakyok tamammi sözmü?

bizimle kalmalisin saskinim. biz seni seviyoruz.birbirimize ihtiyacimiz var. basari öykünü yazmadan ayrilmakyok tamammi sözmü?

Tamam ablacım söz.. Allah'tan bir zarar ziyan gelmediği sürece sizlerleyim :1hug: :hooray: Başarı öykümü yazıp sizlerle vedalaşıp öyle ayrılcam... :hooray: tabi misafir olarak yine aranızda olucam kısmetse :lepi: En büyüğümüz olarak Kalisle birlikte sen verirsin artık :enbuyukkk: mezuniyet belgemi? Evet yaa bi belge hazırlansın mezun olanlara.. Şöle övgüler dolu :içelim: Anaaa ben Kadisi unuttum bi önceki msjımda iyi mi? görürse beni furur falla klava: Gerçi o 2 haftaya kadar mezun olacak Kalis kararlı onu göndermekte kaydirigubbakcemile Evet yaa bu belge işinde ciddiyim ben.. Boşuna mı veriyom ben bu kiloları :dilcikar: :hooray:

Son düzenleme:
insallah canim yakin zamanda herbirimiz imzalariz basari belgeni:hooray:
bir ise basladigimizda kendimiz pes edersek bize kimse yardim edemez. en büyük güc kendinsin. kendine herzaman güven. etrafinda sevenlerin ailen arkadaslarin esin cocuklarin olabilir. ama basina ne gelirse gelsin bu dünyada yalnizsin saskinim. bir bas agrini bile kimse alamaz senden. ben bu ise basladim de basaracagim de. zor gelen zamanlar olabilir. ümitsizlige kapildigin acilar cektigin zamanlarda olabilir. hayatta dimdik durmayi bil. herseyden önce kendine duydugun saygi adina

şaşkınım mesajını okurken işte bu dedim.işte buuuu. ayrıca bir konuda çok haksızsın hani diyorsun ya bu hayata 1-0 yenik başladım diye okadar yanılıyosunki aslında tam tersine hepimiz 1-0 üstün başladık bence düşünsene o kadar sperm arasında yumurtayı dölleyen milyonlarca sperme fark atan biz değil miyiz bu yarışı daha hayata gözlerimizi açmadan kazanan biz değilmiyiz hiç olumsuz bakma ve asla hayatın boyunca olumsuz cümle kullanma okadar lükse sahibizki normal sağlıklı olmak bile bir lüks değil mi.

.

Canım benim sağol.Bizde de durum çok farklı değil .Küçük 8. sınıfta biliyorsun.SBS çok önemli bu sene,çok zayıfladı çocuk.Geçen sene kilolu diye şikayet eden ben şimdi peşinden koşuyorum.cokacimcoook Ev dersane ve okul üçgeninde koşturuyor.Bu arada birde aşık beyefendi:roflol:
Büyükde final ve vizelerle uğraşıyor.Okulundan memnun ama Üniversite hiç te rahat değilmiş diyor ,lisede bile bu kadar çalışmam gerekmiyordu diye sızlanıyor şaşkın.Yan gelip yatıcam sanmış anlaşılan.Durum böyle işte canım.
İnşaallah bu sene başaracak kızın.Tüm kalbimle inanıyorum.Yavrum çok bunalmıştır ya..
Sen zaten ortanca kızının başarılı olduğunu söylemiştin.Dilerim o bir kere de öss yi kazanır.Valla bende de sende de takat kalmadı.Yani küçüğünde 3 kez gireceğini düşünmek bile istemiyorum...
Bu arada çenem düştü biliyorum ama başardığını görmek beni çok sevindiriyor.Hele spora başlamana daha çok sevindim.Takipteyim ona göre...:1hug::roflol:

Çok haklısın ablacım, ama işte hayat bazen acımasız oluyo... Yolumuzda ilelerken önümüze taşlar çıkabiliyor benim şansız tarafım bu taşlar çok sık takıldı ayağıma sanırım birazda boyuma göre büyük taşlardı... kçkezledim, sendeledim, düştüm dedim ama neyseki her seferinde yeniden ayağa kalkmayı başardım... zayıflamak istiyorum bunun kimseye bi faydası yok sadece kendim için bunu yapmak istiyorum... hayatımda birşey başarmış olmanın mutluluğunu tatmak istiyorum... Hiç tanımadığım insanları beni küçümsercsine bakışlarını görmek yerine kıskanarak, gıptayla bakmasını istiyorum... Küçümseyen bakışlarada sebep olan ben olduğum gibi hayran bakışlarada sebep olacak yine benimmmm...

iste bu saskinim vazgecmek yenilgiyi kabul etmek miskince bir kenara cekilmek sana yakismaz. hicbirimize yakismaz. basarmak icin mücadele etmek hemhakkimiz hemde vazifemiz.

evet ablacım ya hepimiz daha doğmadan şampiyonuz aslında.o kadar şanslıyızki başına en büyük felaketler gelen insalar bile okadar şanslıki bazen gerçekten kör olabiliyoruz(bende dahil) nefes aldığımızı gördüğümüzü duyduğumuzu ellerimizi kullanabildiğimizi koşup yürüyebildiğimiz dahada öenmlisi akıl sağlımızın yerinde olduğunu unutuyoruz bunların ne kadar özel ve değerli olduğunu unutuyoruz.Bizim tırnağımızı bile yaratamayacak ve okadar bile değeri olmayacak insanların bizi mutsuzlupa karamsarlığa itmelerine izin veriyoruz.Bu akşam gerçekten çok duygusala aslında genel olarak böyleyim ancak bu akşam daha bi yoğun hissediyorum.
ya ablacım ya haddimi aşarak sana bişi demek istiyorum müsade edersen sana anne demek istiyorum( türk film gibi oldu ama:))

Eminim sabah bu msjları okuduğunda Kalisinde gözleri yaşarıcak. Ben neymişim yaff dicek... Evet o belkide sadece bi uyarı olarak yazdı o msjı ama benim için bi uyarıdan çoook fazlasıydı.. Bütün gün o msjı düşündüm... neden beni anlamıyorlar dedim, keyfimden mi bu durumdayım dedim aklımca Kalise kızdım... ama sonra dedim onun ne çıkarı var bu işten ben olsam nolcak olmasam nolcak? Yememiş içmemiş uyarmak içinde olsa bi vakit harcayıp benim için bişeyler yazmış dedim. Ha bide taş atmış Bennuya cevap verirken... eğer sende şaşkın gibi busem gibi bunalım takılcaksan falan diyerekten.. anaa hele şu Kalise bak dedim taktı bu kafayı bana bugün belli dedim. Kızım sana diyom gelinim sen anla hesabı yapıyo dedim... klava: Neyse ölçtüm biçtim kafamda ve doğruyu gördüm neyseki, az daha gül gibi takımımdan oluyodum yaa :1hug:

anne de güzelim . annelikten güzel sey varmi?
ama dediklerin cok dogru.. bizden nekadar kötü durumda insanlar var.. etrafa biraz gören gözlerle baksak neler görecegiz neler.

iyi geceler kızlar sizi burda görmek ne güzel ben de bir tura çıktım ne olmuş bitmiş bakmak için
mehalim iyi uykular sana da

alinganlik etmissin saskinim. bak alinganlik bizim icin lüks. kallis cok duyarli. takimindaki herkesi evindeki bireyler gibi taniyor. kim ne zaman gelir? kim herzamanki saatinde yok? kim umursamaz davraniyor? kim birkac hafta kilosuna yada yediklerine dikkat etmedi?. hicbirseyi kacirmiyor. onun bir avantaji yada cikari yok biz kilo vermisiz vermemisiz.o bizim icin elinden geleni yapiyor. hatta ona yetmior. daha baska neler yapabilirim diye cirpiniyor. kücücük birsey rica et, ne yapip edip onu senin icin buluyor en iyi sekilde sana sunuyor. bunlara karsin bizden bekledigi bir parca sorumluluk duygusu. bunuda sadece bizim icin istiyor. biz zayiflayip saglikli olacagiz kendimizi begenip kendimize saygi duyacagiz mutlu olacagiz. bunu istiyor. bu corbada tuzu oldugunu hissedip oda mutlu oluyor. böyle bir insana ben kirilamam. ancak onu kirmaktan ben korkarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…