hımmmmm söylemek istediğim okadar sözcük varki ama tıkanıp çok şey söyleyemiyeceğim sanırsam .şaşkınım bu hafta hani canın sıkkındıya hikayeni okuyunca kafamda bazı şeyler daha iyi oturdu ancakk yapacak tek şeyin var seçme hakkın yok biliyormusun.herşeye rağmen herkese inat varım diyeceksin.canını sıkan her olaya inat ben varım diyeceksin.biliyorum sende bunu söyleyecek güç var.Eğer ben insanları azıcık tanıdıysam hislerimde bu kadar kuvvetliyse telefonda duyduğum sesin shibi bunu yapacak güçte ve sen o sun.
bizimle kalmalisin saskinim. biz seni seviyoruz.birbirimize ihtiyacimiz var. basari öykünü yazmadan ayrilmakyok tamammi sözmü?
....
canım benim seni pe çok sevdiğimi saydığımı bilirsin neden gelip yazışmıyorsun bizimle sositososito oğluşlardan bahset neler yapıyorlar merak ediyorum.. benim ortanca deli divane gibi ders çalışıyor tüm öğretmenlerin güvenini ve sevgisini daha ilk yılında kazandı ne gurur verici değil mi.. büyük serserimde naniknanik canını dişine takmış vaziyette kusr çalışmalarına dvam ediyor ne yemek yemeye vakit ayırabiliyorlar nede sosyal yaşamları kaldı çokta zayıfladı 5-6 kg düştü neredeyse.. ama sınav stresi şimdidedn sardı ... senin büyük nasıl okulu nasıl...:uhm:
yeni konuyu beğenen çok oldu ama katılım yok henüz, işe yaramasına sevindim canım... bekliyorum ona göre......
insallah canim yakin zamanda herbirimiz imzalariz basari belgeni:hooray:
bir ise basladigimizda kendimiz pes edersek bize kimse yardim edemez. en büyük güc kendinsin. kendine herzaman güven. etrafinda sevenlerin ailen arkadaslarin esin cocuklarin olabilir. ama basina ne gelirse gelsin bu dünyada yalnizsin saskinim. bir bas agrini bile kimse alamaz senden. ben bu ise basladim de basaracagim de. zor gelen zamanlar olabilir. ümitsizlige kapildigin acilar cektigin zamanlarda olabilir. hayatta dimdik durmayi bil. herseyden önce kendine duydugun saygi adina