Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallıste ve kızlar bısey sorucam.regl ken spora devam edıyomusunuz.yurumek ıstıyorum ama tırsıyorum.cunku gecen ay yurudum ve devam eden regl ım bıttı.bugun ıkıncı gunum dun yurumedım .ne dersınız.acıl cvp beklıyorum cunku yemekdeyız baslıycak banda cıkmam lazım hemen

ay bilmemki cedricim yapmadım şu ana kadar galiba hatırlamıyorum ama yapsamda 2. gün eya daha sonra yapmışımdır etki görmedim hiç öyle... kendini nasıl hissettiğine bağlı sanırım hafiften yapabilirsin diyeceğim ama yanlışta yönlendirmeyeyim...

anladım canım saol.aksama esım gelmıycekmıs yemege cokda acıkdım bıseyler yıyeyım dus alayım yuruyuse yarın baslarım olmadı

kallıste canım kadıs saka yapıyor sanırım.yoksa kırılacagını sanmıyorum.pekcogumuzdan daha uzun suredır tanıyor senı yanlıs anlamaz

Benim için hiç problem değil üzüldüğümü sanmayın..Herkes istediği gibi algılayabilir ve yorum yapabilir benim çabam ortada...
tüm yazdıklarımın kişisel sonuçlara çıkartılmamasını rica etmiştim sadece....

cedric canim regl olman kesinlikle yürümene yada spor yapmana engel degil. hemen hazirlan cik yürüyüsüne kolay gelsin tatlim öptüm

bugün öğlen zenanım ve reyhan annemle konuştuktan sonra iki ders boyunca "kendin için yap kendin için bişiler yap.kalbin için bişiler yap " dedim durdum ve becelin kalp ile iligili bir reklemı vardı ve onu düşündüm sürekli yüricem .hayır yürimicem yorgunum dedim durdum ve eve gelirken arabayı süren hocamıza hocam şurda dur ben eve yüriyecem dedim kendim için yapacam dedim mp3çalarımı taktım kulağıma 20 dk eve hızlı tempoda yürüdüm.ne kadar mutluyum anlatamam diyeceksiniz belkide demezsinizde hani diyenler olur diye diyorum 20 dk ne ki diye evet sizin yürüyüşlerinizin yanında ufak bir adım ancak benim için kocaman bir adım ve bu adımı haftada en 3-4 kere yapmak niyetindeyim gelmeyen step cd lerimi tekrar spariş edecem ohh beee defol git tembel mehalim:))

saol canım benim inan daha tartılmadım hiç korkuyorum fazla çıkar diye ama olsun ya çıksın ne olacakki gramda olsa veriyorum bu çok önemli

ben banyoyu doldurdum en az iki saat yokum. malum bakim günü yarin is var. cok kokosum ben ya mehalin dedigi gibi sengözlerimebaksanab görüsürüz byee

oh ohh kese istermisin annecim gelem hemen :)))

saol kaliism evet devamlı ama istikrarlı yapmak çok önemli

canım bana az zaman ver hemen araştırp sana cevap yazacam bu konuyu

gercekmi mehalim gercektende erken inip 20 dakika yürüdünmü?
vallahi cok sevindim billahi sevindim. verdigi enerjiyi mutlulugu tattinmi?
iste bu güzelim... bu mutluluk bagimlilik yapiyor .güzel bir bagimlilik.
gurur duydum ben seninle gel bir öpeyimŞeniz

kallisim
ben senin emeğini vs biliyor ve saygı duyuyorum
ben senin ne yazdığını okumadan ne yazacağını kestircek kadar seni tanıyorum
ama sen bu hafta seni mezun ediyorum demişsin de mi
versen de veremsende
site sahibi değilsin ama bu takımın kaptanı sensin sen ne dersen oolur de mi
sen beni takımdan yollamayı istedin de mi

yani bende diyorum ki beni düşündüğünü biliyorum
ama bu kadar keskin ifade de pes doğrusu de mi

evet hatalıyım
2 hafta çok kaçamağım oldu veremedim aldım
aramızda benim gibi olan arkadaş yok muuu
onalara gideceksin bu hafta deniyo mu

ki ben 1 haftada aldığım 2 kilo yu verdim
evet kaçamagım geçmişi unut 2 haftadır bir dilim yaşpasta oğlumun doğum gününde yediğim bu muuu

bunun için mi
evet aramızda böle yapan yok de mi
haklısın

kırıldım
kırılmana da kırıldım

ben diger arkadaşlarımaza bana kafa patlattığını vs biliyorum
şu anaakdar bana yaptığım uyarılara bir laf ettim mi

ama yazdığım bir cümle
bu hafta yarım kilo versende mezunsun vermesende

beni motive etmek için yazdın biliyorum
bu kadar keskin bir ifadeyi
ve eğer başka insan olsaydı karşımda ki bu kadar emek vermeyen bana
derdim ki
ne hakla yazıyosun böyle bişeyi aynen senin yazdığın gibi bu site senin mi
senin yetkilerin ne vs vs
ama ben öyle de yapmadım

sadece kırıldım dedim

ya da sen hakılısn canım kaptanım
hepsini unut

ben senin istediğin gibi gidiyorum
inşallah tüm arkadaşlarımız kilo verip kendi istekleri doğrultusunda mezun olurlar diyorum

ve keşke ....

gelecegini bilsem oyalanirdim banyoda mehalim hehehehe
kendi kendime ugrastim biraz kese falan iste nefes nefese kalmisim kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızıma gerekiyor pc belki onun işi bitince gelirim tekrar bir göz atmaya hoşkalın..

kişisel sonuçlar çıkartılmaması mı
benim adıma yazılan bişeyi başkası adına anlayamamm ama de mi

kallisim bak ben hassas bir dönemdeyim seni kırmayı asla istemem
çok şey paylaştık ama

bana da hak vermeni rice-a etcem
ben sadece buraya takılıp kaldım yarım kilo versende mezunsun vermesende

yanii bilmiyorum

canım cedricim kocaaa internette adam akıllı bişi bulmadım sadece bir doktor demişki fazla zorlamalı kanama çoğalabilir demiş bir kaç yerdede hafif egzersizlerin sancılar için çok iyi olacağı vurgulanmış inşlh istediğin cevapları bulabilmişizdir

ayy ben yeni özetler yapmaya başlıcam arkadaşlar siz diyettesinize yeni eklentiler yapmalıyım burdayım sayfayı zman zaman yeniliyor yazdıklarınıza bakarım ok. reyhan annem sende birdaha banyoya girerken beni bekle yad haber et taa alamanyalara yeterim benn

merhabalar tekrardan şimdi sizleren bi isteğim var az önce step cdlerimi spariş ettim 4-5 güne kadar elimde olur.
birde merak ettiğim pilates konusu var hiç bir bilgim yok onla ilgilide güzl cdler buldum ancak seçenek çok olunca kafam karıştı birde geönler bahsediyordunuz topların boyutları farklı oluyor falan diye.ben ne almalıyım nasıl seçim yapmalıyım boyum 158cm kilo 60 ancak hiç bilgim yok az aydınlatın beni yahuu :)) ayy cdler çok güzel görünüyor yahu

mehalım saolcanım ellerıne saglık.gecen ay basıma gelen yuzunden korkuyorum pko sorunum var o yuzden regl oldummu desteksız cok mutlu oluyorum.belkı etkıler bugunde durayım yarın baslarım.mehalım tebrıkler canım o sogukda yurumeyı basardın.bı alıs bak benım gıbı canın ıstıyecek.yuruyemesem ben yuruyemezdım ustelık bu kıloda.45 dk da 4 km yuruyorum.ve yorgunlugunu bıle oyle cok sevıyorumkı.bıde yuruyusden sonra hıc yapamasam en azından nıvea cd sının sonundakı esneme hareketlerını yapıyorumkı kas boyları tekrar uzasın.yuruyus yapamadıgım haftalarda ıstahımıda kontrol edemedım tabı kıloda veremedım.reyhan abla sıhhatler olsun .ben daha gıremedım dusa kuvetı domestosla ovdum banyo dolabını sıldım fazla kacırmısım domestosu havalanmasını beklıyorum.kızlar bugunu ve yarını dıyet konusunda bı atlatsam kımse tutamaz benı ama bugun cok zorlandım.ıstahım basdan cıkdı.yemedım henuz ekstra bısey yemıycemde ama cıdden sabrım zorlanma asamasında allah ım yardım et:Saruboceq:

bişi değil cedric canım az araştırdım pilates toplarının 55 cm-65cm-75cm olanları var ama hangisi bana uygun anlamdım offf

birde topu dvdsi pompası 45 milyon diyor nasıl fiyatı ben anlamamda

mehalım canım bende ebru sallı nınkı var .gayet guzel.bıde arkadasımda var sevıye sevıye olan .o memnun.zamanında bı dergıden cıkmısdı hepsı topla yapılıyo oda var ama hıc denemedım.bıde nacızane bı fıkrım var hanı hepsını sıparıs vermeden bı denesen cunku rapıshder den ındırebılecegın pılates cd lerı vardır sıfre gerektırmeyen mutlaka.artık forumdan ındırılmıyomus ama ınt de var.yada youtube de var bırsuru.belkı sevmezsın yada gorduklerınle bısure devam edersın.onlar yetmeyınce alırsın.cok sporla aram yok dedıgın ıcın soyluyorum.malum cdler pek ucuz degıl.

mehalim ben 163 boyundayim bana capi 75 cm olan top uyuyor canim.
65 cm aldim ama bana kücük geldi yalniz yinede fena degil.
85 olanini aldim ölcüler hakkinda bilgim yoktu cok büyük geldi kullanamiyacagim kadar büyük
sen buna göre sec canim. kilonun önemi yok 400 kiloya kadar kaldiriyor hopla zipla cok eglenceli

mehalım gecen hafta konusmusduk bu konuyu gecmıs msjlara bı goz at ıstersen .ben 170 ım reyhan abla bana 75 ın uygun oldugunu soylemısdı.bende daha top almadım.ama ıstıyorum almayı bıde pılates ın lastıklerı var onlardan ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…