Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmişi okuyım derken hepinizi kaçırmışım ben ya
şimdilik iyiyim ablacım yeni siparişler aldım akşama kadar takı yaptım yarından itibaren örgüye başlıycam son hız

bennu hşgeldin tatlım çok gençsin mutlaka kilolarından kurtulacaksın ama kararlı ve istekli olursan tabi

şaşkınım ve zenanım siizn hikayelerinizi de okudum gönüllerinize sağlık

ben de birazdan yatıcam sabah görüşmek üzere hoşçakalın

hoşbuldum emel ablacım senin hikayeni okudumda inan hayran oldum sana maşallah,sizlerin yazdıklarını okudukça dahada motive oluyorum diyorum bu grupta herkes başarılı,çok doğru yerdeym başarıya ulaşacağım...

demek takı yapıyorsun tamda ilgi alanım..süslüyümdür bende,işim gücüm incik boncuk...merak ettim neler yapıyorsun:)a.s.

kimsecikler kalmamış...benim kardeşlerimden nete girmeye sıra gelmedi bi türlü bu saati buldu gelmem...hepinize şimdiden iyi haftalar dilerim,yarın akşamüstü gelebilirim okulum var sabahtan hemde:)

herkesi öpüyorum iyi geceler dilerim..yarın görüşmek üzere hoşçakalın canım grubummmm..kaydirigubbakcemile2

oley oley oleyy....teşekkür ederim...5 benim en ssevdiğim sayı ve ben sizin geçmişte yazdıklarınızı da okudum en kararlı disiplinli grup sizi buldum...onun için okadar istedimki aranızda olmayı..inşallah katılımlarımı beğenirsiniz ve bende sizlerle birlikte daha çok motive olup verebilirim kilolarımı.

kilom şuanda 72,bu haftaya 74 le başlamıştım...boyum 1-76 iri kemikliyim bu yüzden bu halimle kendimi çok kilolu buluyorum...

üniversite son sınıftayım,bu sene mezuniyetim var ve ben artık zayıf olmak istediğim gibi giyinmek istiyorum...inşallah olabilirim...
oncelikle hosgeldin insallah istedigin kiloya dusersin ve istedgin kiyafetleri giyersin kararini vermissin gerisi sabir ve kendini kontrol etmek bizde yanindayiz

Zenasnım canımsın benim.sana okadar hayranımki anlatamam.hayat dolusun cıvıl cıvıl daha senin azından olumsuz tek bir cümle duymadım.hayata okadar güzel asılıyorsunki bebelerinle beraber.çocuklarını işlerini kendine bahane etmemişin hatta yürüyüşlerine onlarıda katıyosun yemin ederim sana gıbta ile bakıyorum allah seni nazarlardan korusun canım
allah razi olsun mehalim cim cocuklarimin gozlerine bakinca kotu olan herseyi unutuyorum ben hergun onlar icin ne yapabilirim onlari nasil mutlu ederim diye planlar yaparim eger butun islerimi bitireyimde onlara vakit ayirayim diye beklersemonlari cok ihmal etmis gibi hissediyorum ve hic bir zaman hicbir is onlardan once gelmedi allah herkeze saglikli hayirli evlat nasip etsin bende sana hayranim bitanem sen sadece evladina diil butun insanlara nasil faydam dokunur diye hergun emekler sarfediyon gel seni bi opimŞeniz

tatlıcadım sorunlarımızın bize hiç bir faydası yok sadece sırtımızda koca bir kambur oluyorlar bu nedenle lütfen sürekli kendine olumlu şeyler telkin et diyeceksinki söylemek kolay ama inan istersen uygulamakta kolay daha okadar hayatın başındasınki daha neler çıkacak seni tökezletmeye lütfen dik dur hangi konuda yardım istersen yanındayım yanındayız:teselli:
ben bunu niye aldimki yaa sen bu mesaji saskina yazmissin saskinim bu mesaj sanaymis ozur dilerim giz

zenanım sen düşünme ben nokta virgül eklerim :))

eline sağlık yüreğine sağlık şekerciğim benim kociş köpeği gezdiriyorduda geldiler iniyorum aşağı haydi öptüm sizi..
sagol canim benimallah seni basimizdan eksik etmesin noktamiza virgulumuze kadar herseyimizlen ilgileniyon vallakaydirigubbakcemile3

ne kadar yürekten ve doğal yazmışın canım zenanım yaa çok ama çok saol.senin gibi insanları okadar çok seviyorumki anlatamam.yalansız riyasız samimi doğal asla kendini olduğundan başka türlü göstermeye çalışmayan çokkk teşekkürler canımsınŞeniz
sagol canim benim bende senin icin ayni duygulari besliyorum bence bizim takimin butun uyeleri dogal ve organik onun icin cok baglandik birbirimize ben sizleri bir daha birakirmiyim omur boyu gangayik artik

zenan ağzın bal yesin...ağzına yüreğine sağlık nekadr güzel bahsetmişsin...çok etkilendim..
tesekur edrim canim senin de paylasimlarini merakla bekliyorum

Zenanım canım ağzına diline ve tabiki ellerine sağlık canım. Tüm saflığın ve doğallığınla döktürmüşsün yine :1hug: a.s.
tesekkur edrim saskinim bidenem bende senin yazini okudum ve sen cok guclu bir kizsin bunu anladim artik mutlu olma zamani diyorum hayata siki sarilip butun cadiliginla takimin gururu olmani diliyorum ve seni sapir supur opuyomŞeniz

canlarım hızlı bir şekilde mesajlara göz atayım..

zenanım hikayeni okudum şeker müthişsin çok tatlısın ne diyeyim ki allah çocuklarınla sağlıklı ve zayıf günler göstersin sana inşallah... hikayeni taşımayı başardım kazasız belasız işte linki ...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...urecinde-ve-oncesinde-hissettiklerimiz-2.html
sagol kallisim tesekkurler allah butun analari babalari evlatlariylan guzel saglikli bir hayat nasip etsin insallah iyiki varsiniz

zenancigim cok güzel anlatmissin birtanem emegine yüregine saglik.
saskinim hikayen insani sarsiyor canim. allah gönlünüzün muradini versin insallah.
herzaman söylüyorum.. ne kadar güzel bir gurubumuz var. ben gurur duyuyorum gurubumuzla.
ne kadar icten samimi sicacik üyelerimiz varŞeniz
evet rayhan abla bende bu sicakligi yuregimde hissediyom ve gurur duyuyom tesekurler yazim icin guzel sozleinize

birileri aşıkmıı ayyyyyy ben çok heyecanlandım aşk aşk ne güzel ne çarpıcı bir duygu bu aşk banada çok yarar 2 hafta 7 kilo veririm ben aşık olunca ayy ne yapsamki kocacığıma yeniden mi aşık olsam nee:))
ol bacim bundan sonraki hikayelerimiz asklarimiz olsunmu nedersiniz kocalarimiza ne zaman asik olduk veya nasil yeniden kocamiza asik olabiliriz bunun yolarini falan arastiralim sismanlik aski oldurdumu zayiflayinca eslerimiz bize asik olurlarmi falan heyy allahim ya bizden gecti gayri bu konula saskinla bennu dusunsun bunlari

ayyy canım ablam vallaha seni görünce iyi oluyorum yaa zaten bir kızın benle yaşıt sanırım ay senle ana kız olsak ne kokoş olurmuşuz yarın benimde okul var saçlarımda bugidiler ssüslenmeler falan ayyy :))
bende butun mesajlari almisim bunuda yanlisliklan almisim be ozur amaa bisiy demeden gecmiyim hade sizi gidi suslu cimcimeler sizisositososito

:mymeka: ekil şuradan o dua için ben sırada bekliyorum :mymeka: yeniden kocama aşık olayım diye geçen yıl rezarvasyon yaptırmıştım araya kaynama :mymeka: sıranı bekle :roflol: hem ben senden daha şişkoyum:roflol:
allahim yarabbim bu kizlarin cekismesi beni deli ediyo didismeyin bakim :nazar: asik olmaya en cok benim ihtiyacim var ben gurbetteyimsenağlama bikerem en yazik benim icinizdebenneyaptımki

himmmmm. dogrudur güzelim. demek kalbimizi tatmin edemeyince midemizi tatmin etmekle ugrasiyoruz. sonucta ortada:roflol:
evet reyhan abla sende gurbettesin en once sen asik ol esine kaydirigubbakcemile5ben sirami sana veririm ama kallisle mehalim biraz bekleyebilir şutarafagitti

selammmmm. aman yarimgün gelmedim güzellerim bir saatte okudum gecmis sohbetlerinizi. allah artirsin diyecegim ama kallisime kiyamiyorum. biz yaziyoruz kallisim siliyor.
kallis canim ya gercekten cok börek cörek yapiliyor bizde ama ben yemiyorum. sofrada sicak börek ben ekmek kizartip yiyorumsenağlama ama olsun bir sekle semale gireyim sonra yerim ama ucundan accikkaydirigubbakcemile2
bennu takimimiza hos geldin canim .insallah hayirli olur.saskinim zenanim sizin hikayelerinizi okuyacagim simdi.

hoşbuldum reyhan ablacığımmm...burda olmaktan çok mutluyum...kaydirigubbakcemile2

saskinim mehalim reyhan abla gece gece aglattiniz beni benim pc acikti fakat ben basinda diildim herkezi yatirdim da geldim ne guzel sohbetler etmissiniz
saskinim ne guzel bende asada seni butun cadiliginla don aramiza demistim hemen baslamisin cadiliga demek benim yeni sakarliklarimi bekliyon sen takimda ol ben senin icin ozel sakarlik bilem yaparim bidenem
mehalim reyhan abla bu kiza guzel dersler vermissiniz sizi tebrik ediyom
emelim kolay gelsin kimbilir ne ciciler yaptin yine on parmaginda on marifetli arkadasim benim
yazimi okudugun icin sagol

günaydın güzeller okula gitmek üzereyim .allahım yarebbim allah seni ne etmesin zenan sabah sabah ne güldüm ayy bu mesajı yanlış almışım anam buda şaşkın içinmiş.kız sen çok yaşa emii.

gunaydın kızlar.istanbul akar yagıyor.hemde lapa lapa.ayy cok mutlu oldum bıraz once basladı.kahvemı aldım camın onune yerlesdım.o kadar cok da ev ısım varkı.ıkı kısıyız ama her pazartesı sabahı ev harp meydanı gıbı oluyor.nasıl becerıyoruz anlamadım.dun yedıklerımı yazayım
sabah 1 bucuk sımıt pastırmalı sucuklu yumurta
ara 1 bardak greyfurt suyu
aksam tavuk lahana salatası
ara yarım elma yarım portakal
gecmısı okuyup gelıcem

günaydın canım takımım hafta sonu ne çabukg eçmiş iş ne çabuk başlamış yaaa
ama bu sabah ben mutlu uyandım
hafta sonu kacamakları oldu malum ama cumaya göre vermiştim çok sevindirik oldum çokk

ctesi günü oğluşumun doğum gününü kutladık bir dilim pasta yedim yemiyiym mi yani 3 martta ama biz erken başladık kutlamaya salıya geldiği için
ailemle kutlayamayacağımızdan işteee

birde pazar günü tavuk dürüm yedim az ekmekli ama sabah kahvaltısı ve akşam yemeğim yok gibi bişeydi yaniii

bu cuma güzel bir sonuçla karşınızdayım inşallah

bu arada lahana suyuna başladım bu sabah
yeşil çaya ara verdim cumadan beri
her hafta farklı bişeler yapmayı düşünüyorum

birg eçmişe bakayım vaktim el verdiğinceee

ben bunu niye aldimki yaa sen bu mesaji saskina yazmissin saskinim bu mesaj sanaymis ozur dilerim giz

bende butun mesajlari almisim bunuda yanlisliklan almisim be ozur amaa bisiy demeden gecmiyim hade sizi gidi suslu cimcimeler sizisositososito
Zenan allah seni bildiği gibi yapsın inşallah :roflol: şöyle gözler hafif sulanmış, her türlü duyguyu yaşarken alıntı yaparak geliyorum mesajların sonuna ve kafamda vereceğim türlü cevapları kuruyorum :1shok: zenanın mesajını görmemle bir kahkaha patlak verdi ki :roflol: sandalyeden yere düşecektim:roflol: bu mesajlar beni kopardı ve bitirdi şu an ölüyorum gülmekten........

GÜNAYDIN TAKIMCIM
Sabaha siiznle başlamak en büyük keyfim ne güldüm sabahtan yüreğinize sağlık

takılarımı resimlemenin bir yolunu arıyorum ama henüz bulamadım kızlar ne zaman alcam ben bu makinayı bilmem en kısa zamanda diyeyim inşallah

günaydın güzeller .. ohhh kalişim allah bözmasın glüçüklerini ....
kadıs senın adınada sevindın darısı başıma diyim bari ....

takıma yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş ....
hepicinize günaydınlar efemmmmmmmm...

Canım haftanın 6 günü yürüyüşü kesin yapıyom. Hava güzel olursada parklardaki spor aletlerini kullanıyorum. ayrıca yarından itibaren düzenli mekik ve sopalı bel çevirme hareketinede başlıcam. onlarında sayısını yediklerimle birlikte size bildirmekten keyif duyacağım... :1hug:
he-he:roflol: geçen spor için belgeler çıkartıyorum muhtara veryansın ettim:nazar: çok güel bir yürüyüş yolumuz ve hemen bitiminde çocuk parkımız var evin yanından başlıyor yol ve 20 dakika sürüyor sonundaki parka ulaşman ve didimki kendime tam seçim zamanı söylen şu muhtara bak dedim bu belgeleri alıyorum taa şuraya spora gideceğim sen görevli olarak bizi düşünmüyorsun şu parkımıza spor parkını eklettirmiyorsun diyesengözlerimebaksanab listeme yazdım zaten başkandan isteyeceğim dedi.. ay çok çirkef gördüm kendimi aslında çok sessiz bir yapım vardır benim kimse inanmaz :dilcikar:
yürüyüşlerin geçen yıl bana çok faydası olmuştu ama sonnda abartmaya başlayınca durdu kilo vermem yazmışımdır daha önce mutlaka bunu çok yaptığında vücut neler oluyor bu kadar yorulmakta neyin nesi diye kesiyor yağ eritmeyi ama sen devam haydi bakalım son hızla ve azimle gidecek bu yağlar..

kalliste abla inşallah kızın istediği üniversiteye girebilir...hakkında herşeyin hayırlısı olsun onunda bende 3.yılımda girmiştim zaten çokda çalışkandım ama işte o sınav heyecanının çalışkanlıkla alakası yok okulda bi yıl hazırlık okudum ve hiç kalmadan da geçtim bu sene mezun oluyorum...inş istediği yer olur bu sene...:1hug:
canım inşallah bakalım benim kızım öss den beklenenin ve gerekenin üzerinde puan yaptı ama animasyon istiyor sadece denemek amaçlı mimar sinan sınavlarınada girmişti fotoğraf kazandı gitmedi bakalım kısmet işte çok kişi giriyor neredeyse bu yaz 600 kişi vardı animasyonda ve 12 kişi alındı bu şans değilde nedir allah yardımcısı olsun hepsinin..

Sabah bi hevesle pc nin başına geçtim ve Kalisin kırmızıyla adımı belirttiği msj ı okudum... Kırıldım, incindim, yine yenildin dedim kendi kendime, takımdan ayrılmayı bile düşündüm. Bütün gün suratım asıldı, çünkü bir kez daha kaybetmiştim... Sonra bişeylerle uğraşayım kafam dağılsın dedim odamı toparladım. Kıyafetlerime baktım. Dolabımda her bedenden kıyafet var. Çok beğendiğim kıyafetleri alırım bigün zayıflayınca giyerim diye.. sonra ümidim kırılır nasıl olsa ben bunu hiç giyemicem der ve beğenen bi arkadaşıma hediye ederim... Sonra dedim hayır pes etmiceksin.. onlar kovsa sen gitmiceksin inatla yaz kimse umursamasada yaz dedim.
canım benin belki ben o mesajı yazmasaydım kafana dank etmeyecekti ve sadece üzülüp geçecekti vaktin hemen açıklayayım.. dünde yazdım bu tür ihtar meajlarıma alışıktır buradakiler diye ve kendileri için yazıldığını sezenler şanslıdır.. senin gibi kızıp gitmeye kalkan veya bu bana kafayı taktı sinir kallis diyerek haber bile vermeden çekip giden öyle çok kişi oldu ki... ama bunu yazmaya mecburdum.. senin için.. kendini toparlaman için.. bak içinden kendine alabileceğin payı almışsın bile ne mutlu bana... benim buradaki hiç bir üyeye kızma, kin gütme veya kovma git deme gibi bir lüksüm yok ne yaparsam ne yazarsam önce siz sonra kendim için oluyor buna inan samimiyetime inan... benim yapıma ve anlayışıma ters düşecek bir durum olursa inan hiç vakit kaybetmeden o kişinin karşısına dikilir sana şu sebepten kızgınım bu davranışın beni kırdı veya kızdırdı diyebilecek bir kapasitedeyim bunuda yaşamadığına göre seninle hiç bir sorunumuz yok zaten anlamışsın mehalimde reyhan ablamda çok güzel bir dille anlatmışlar benim bakış açımı onlarada teşekkür ederim... buraya ilk geldiğin anlarda ki azmini kaybetmek üzere olduğunu farkettim ve uyarıyı yapmam gerekiyordu... ben bu yarışmaya başlayalı 2 yıl olmak üzere ... ne uzun bir süre değil mi bu .. öyle vazgeçişlerim oldu öyle kaçışlarım oldu ki ama kafamda tek düşünce vardı... bu yarışmayı başlatan püsküüt hiç zamanı olmamasına rağmen - gayet yararlı işler yapabilen bir kişiliğe sahiphen- burada hiç bir mesajı kaçırmaz ve tam 2 yıldır herkesin sorunlarıyla uğraşır her derde çare- çözüm bulmaya çalışır - sürekli yeniliklerle kilo vermedeki azim ve isteğin kaybolmaması için çabalar durur - yüzlerce insanın ilgisizliğine rağmen üretmeyedevam eder ki sadece arada göze çarpan bir kaç kişiye olan saygısına hatsına bu azim ve isteğini hiç kaybetmez bu yarışmayı bir çocuğu olarak görür.. kısacası aklımdaki düşünce şu ... bu kadın daha geçen yıl bu yarışmada kısa sürede hedefine ulaşmış olmasına rağmen burada ve bizim için çabalıyor en değerli sayılabilecek neyimiz var sağlığımız dışında, zaman.... bu zaman denilen kavramın onun açısından ne değerli olduğunu çok iyi biliyorum.... O bizim için vazgeçmeden hala çabalıyorsa hala hesap kitap işleriyle gereksiz yere bizim için vaktini harcıyorsa, bizi değerli olarak görüp sürekli motive için bir şeyler yapmaya çalışıorsa ben bu kadına borçluyum ve bu yarışmayı tüm vazgeçişlere rağmen terkedemem... Bu saygısızlığı ona yapamam... benim hayatımdaki şu kilo belasını başımdan atmaya yardımcı olan, yağlar eridikçe yüzümü güldüren bu kadına benim borcum var... Bu gemi batana dek buradayım dedim... ama bu gemi batmaz hatta yeni gemiler çıkar meydana yeni umutlar yeni mutluluklar doğar bu işin sonunda....
Bu düşüncelerle zor gibi gözüken 2 yılı çok büyük zevkle çok büyük şevkle geçirdim, herkesin yardımına koştum, kimseyi kırmadım ama seninde ilk başta algıladığın gibi bu bana taktı dedirttim bazen ama kendini düşünmeyen insanı ben hiç düşünmem felsefeside vardır beynimin gizli bir yanında...
sen kendini düşündüğün için mutlu oldum kararın içinde teşekkür ediyorum:1hug:
takıma şöyle bir göz atın ne olur.. ne güzel fikirlr ne güzel düşünceli insanlarla beraberiz.. bu bizim için bir şans... bilmediğimiz ne çok şey öğrendik yalanmı hepsi destek olan arkadaşlarımız sayesinde... ben bunu bilir bunu söylerim... bu desteği havada tutmak hepimizin birbirine olan borcu... kaçışlarda çözüm yok zaten yıllarca kaçmışızsonuç ne olmuş sıfır.... derdi olan paylaşsın beraber çözüm bulalım.. ben bunaldım ben sıkıntıdayım kafamı dinleyeyim yok.. bazen bize büyük gelen sorunları tam yanıbaşımızdaki kişi yaşamış ve çok kolay atlatmış olabiliyor bu yüzden içimize atmamızın kendimizi mağaralarakapatmamızın bir sonucu çıkmayacaktır... destek.destek...destek...

pericim inan bana başlarda bende çok umursanmıyorum sanıyordum kendimi... başka takımlara geçiyor ona buna sataşıyordum.. buradaki herhesin yazdığı tek kelime bile benim için çok değerli ve hepimizinde dşüncesinin böyle olduğunu biliyorum inan buna bu takımdaki insanlardan alacağın çok şey var çok nadir durumda bu kadar güzel düşünceli art niyetsiz insan bir araya gelir bunu keyfin çıkart....:1hug:

geçmişi okuyım derken hepinizi kaçırmışım ben ya
şimdilik iyiyim ablacım yeni siparişler aldım akşama kadar takı yaptım yarından itibaren örgüye başlıycam son hız

bennu hşgeldin tatlım çok gençsin mutlaka kilolarından kurtulacaksın ama kararlı ve istekli olursan tabi

şaşkınım ve zenanım siizn hikayelerinizi de okudum gönüllerinize sağlık

ben de birazdan yatıcam sabah görüşmek üzere hoşçakalın
emelim eğer sirarişlerinde yetişemezsen sakın çekinme istediğin şeyi yapabilirim senin için...:1hug:

hoşbuldum emel ablacım senin hikayeni okudumda inan hayran oldum sana maşallah,sizlerin yazdıklarını okudukça dahada motive oluyorum diyorum bu grupta herkes başarılı,çok doğru yerdeym başarıya ulaşacağım...

demek takı yapıyorsun tamda ilgi alanım..süslüyümdür bende,işim gücüm incik boncuk...merak ettim neler yapıyorsun:)a.s.
sor sor bennu sor kaydirigubbakcemile5 bende sordum görmedi galiba :1rolleyes:

GÜNAYDIN TAKIMCIM
Sabaha siiznle başlamak en büyük keyfim ne güldüm sabahtan yüreğinize sağlık

takılarımı resimlemenin bir yolunu arıyorum ama henüz bulamadım kızlar ne zaman alcam ben bu makinayı bilmem en kısa zamanda diyeyim inşallah

emelim sana bir şey söyleyeyim mi.. oralarda hp foto makinesi için servis araştır.. bak bizim kızların çok güzel bir makinesi var dijital hemde... Gökçe çantaya objektifi açık olarak koymuş sıkışmış ve açılmıyor ve burada servis bulamadım başka markalarda işlerine gelmediği için yapmayız filan dediler.. sonra baba rusyaya gidince oradaki müdür hediye etti bir makine ve gökçeye onu verdik ayçada fotoğraf yarışmasında 1. oldu diye geçen yıl baba kıyamadı profosyönel bir makine aldılar ve o hp yi ne açan var ne bakan... bulursan hemen yollayayım sana... bak makine bu....
hp407f.jpg

günaydın güzeller .. ohhh kalişim allah bözmasın glüçüklerini ....
kadıs senın adınada sevindın darısı başıma diyim bari ....

takıma yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş ....
hepicinize günaydınlar efemmmmmmmm...
Amin aebenim amin canım allah hiç birimizden sağlığımızı ve mutluluğumuzu almasın canım amin...

kadis oğluşunun doğum gününüde kutlarız canım sen de pek erken kutlamışsın ama yerimseniben kesin gerçek doğumgünündede pasta yiyebilmek için yaptın bunu...

mümkün olduğu kadar yazmaya çalışacağım yediklerimi.
dün de bahsettim gerçi benim rahatsızlığım tekrarlayacak gibi.canım fena halde sıkkın ve de gerginim ama diyetime devam edeceğim.
aslında sürekli sıkıntılarımdan bahsetmek te istemiyorum ama yüzyüze tanışmasak ta dost, dert arkadaşı bildim hepinizi.
bazen neler neler geçiyor aklımdan.hepsini yazmak istiyorum.hiç durmadan.satırlara gizli duyguları,endişeleri, korkuları anlayacağınızı biliyorum.
yıllar içinde dostlardan yenilen kazıklar sonucunda öyle kapattım ki kendimi dostlarıma,arkadaşlarıma.
bazı şeyler hep içimde kalıyor.
paylaşmam lazım,konuştukca hafifler ya insan işte bana o lazım...
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.
umut canım doktorun bısey onermedımı beslenmen ıcın.nıye boyle oluyor acaba.ıns tekrarlamaz canım.sıkıntılarını yazarsan gercekden rahatlıyosun.ıcınde buyutmene degmıyor
ne düşündüm biliyormusunuz. bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya.aynen o oldu. şimdi istesemde kalorili ve ağır şeyler yiyemicem. ama en çok çay içemeyeceğime üzüldüm. onuda çoook açık içiyom dayanamıyom.
bide allerji testi yaptılar. anacım ne çok şeye allerjim varmış; kedi,köpek,polen,çimen,arpa-buğday-çavdarın yeşilken ki haline. kilolar bağışıklık sisteminide mahvetmiş.
özetle kızlar kilo gerçekten sağlığımız için çok kötü bir düşman. doktorum bu yaşta ne safra taşı dedi. sebebi kolesterol.
aman ne olur ben gelene kadar dikkat edin. benim yaşadıklarımı düşünün ve motive olun. artık görüntüyü geçtim sağlığımı mahvediyomuşum.
günah ya bu bedene çektirdiklerim. aslında ohhhh oldu bana. hakettim bunu ben zamanında herkesi dinleyip zayıflamalıydım.
canım cok cok gecmıs olsun.bıran once toparlanırsın ıns.kılo en buyuk dusmanımız hepımızın.ama gec farkedıyoruz ısde.
oley oley oleyy....teşekkür ederim...5 benim en ssevdiğim sayı ve ben sizin geçmişte yazdıklarınızı da okudum en kararlı disiplinli grup sizi buldum...onun için okadar istedimki aranızda olmayı..inşallah katılımlarımı beğenirsiniz ve bende sizlerle birlikte daha çok motive olup verebilirim kilolarımı...
bugün sabah çok erken kalktım 6:30da derdim neyse hafta sonu uyuyacağım diye şartlandırdığım için kendimi hep böyle aksi gibi erken kalkarım,elma sirkeli suyumu içtim,biraz egzersiz yapmaya çalıştım ama benn kilometlerce yürüyüm şu hareketleri yapmayım...yani gerçekten sinir oluyorum mecburiyetten yaptım...kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmekle tost yaptım,yağsız...
öğlen lahana çorbası yapmayı düşünüyorum varmı aranızda lahana çorbasını deneyen...lahana gerçekten zayıflatıyormuş gördüğüm kadarıyla...

kilom şuanda 72,bu haftaya 74 le başlamıştım...boyum 1-76 iri kemikliyim bu yüzden bu halimle kendimi çok kilolu buluyorum...

üniversite son sınıftayım,bu sene mezuniyetim var ve ben artık zayıf olmak istediğim gibi giyinmek istiyorum...inşallah olabilirim...
bennu canım aramıza hosgeldın bıraz gec oldu ama kusura bakma.yenı bır kan geldı grubumuza sayende takıl bıze kısa surede zayıflıyacaksın zaten
Kahve suyu koymuştum kaynaya kaynaya bitecek :)) gidip kahvemi içeyim kızımda beni bekliyor o da ders çalışıyor beraber keyif yapacağız... kociş kahvaltıdan sonra tam az uyuyayım çok uykusuzum diyerek kanepeye uzandı adamı telefonla rahat bırakmadılar zaten sabahın 5 inde gitmişti işe yeni gelmişti tekrar gitmek zorunda kaldı valla söylene söylene gitti acıdım haline dinlenemedi bir te pazarı var zaten..
mehalim ya senin eşin esnaftı öyle demiştin galiba merak ettim ne yapıyor diye öel değilse tabeke :)) benimki paşabahçe şişecamda teknisyen. ben eşimle çok gurur duyarım iş konusunda işçilikten kademe kademe yükselip teknisyen oldu ufak kızımın deyimiyle teskinyen:roflol::roflol: hani bardakşarın üzerinde renkli baskılar var ya işte onları yapıyor....:1rolleyes:

gelcem yineşakkıdışakkıdı
kallıste canım ıst da nıye beykozda oturdugunuzu anladım sımdı.onunden gecerken goruyorum fabrıkayı beykoz da.orda sıksık gıttıgım bı yer vardayerimseniben.ne guzel ya pasabahce urunlerıne kolayca sahıp oluyosundur.mutfak esyalarına hasta olan ben ıcın süper bır durum valla
cedric canım bizde pazarları hiç evde durmayız ahh havalar bir ısınsa iki pazardır mangalda balık yapmayı planlayoruz ancak kar yağıyor .her pazar mangal yapmak ateşte patlıcan salatası hazırlamak en büyük keyfimdir eşimde balık tutmayı çok sever.kitap için olan yorumlarına çok tşk ederim..

bennu sen benmisin yoksa yazdıklarına bakerken beni yazıyor yahu diyorum spor ile benimde aramda düzelmeyen bir ilişki var .ayrıca okudun bölüm nedir merak ettim yaz bakemmmm
canım bızde aynen her pazar mangal durumları ıcın dısarda oluruz esım bayılır.patlıcan salatasınında hastasıyım ayrıca.allah dan yazın kozleyıp attım deep freze sımdı canım cekdıkce yapıyorum salatasını.bu arada benımde sporla aram hıc ıyı degıldı.ta kı basarı oykulerınde bı adam var cok kılo vermıs onun resmını gorene kadar.oyle olurum dıye korkumdan spor yapıyorum ya.tavsıye edrım bı bak spor bagımlısı olcandelikafadulden
AMAAANIN NE COK YAZMISIM BE OKUYUCULARIM SIKILACAK hehe he yazar gibi konustum kizlar sey diycektim ben bu yaziyi bir seferde yazdim once bir deftere yazip sonra buraya gecirecektim olmadi
denedim tikandim hicbirsey yazamadim
yanlisim falan varsa affola ne nokta nede virgul falan kullanmadim galiba kucamda efe uyuyodu tek elimle yazivedim oyle
simdi cikiyom aksam ugrarim hem kendimde okurum bakim neler yazmisim
zenan cıgım ellerıne yuregıne saglık.butun ıcdenlıgınle dokturmussun.edebı metın yazmıyoruz be canım dogal olması daha da guzel cok begendım
cedric senin ilk yapman gereken şu diyet adı altında satılan içeriğini bildiğini sandığın maddelerden uzaklaşmak olmalı inan bunu başarırsan bir büyük adım atmış olacaksın.. diyet kurabiye yada diyet çörek hamur işi her neyse bunlardan vazgeçmezsen vücudun hep yoksunluğunu duyacak ve bağımlı gibi isteyecek, yapma pişirme, alma, yeme..

3 çocuğum var evde 15 günde bir börek 15 günde bir kek yada bisküvi pastası yapılıyor dahası yok, sütlü tatlı yok, hazır tatlı yok, tadımlık yok, kaçamak yok, çünkü bunlar bizi bu hale getirdi bunu anlamamız gerekiyor.. bak sen bana hani o neydi mini tarifler fıstk veya bademle yapılan adını unuttum iyimi işte onun tarifini verdin o günden bu güne 5 kişi yaşadığımız şu evde 2 kez o tariften yaptım birinde ablam geldi diye.. iki kez kek bir kez elmalı turta bir kezde aşure yaptım eve hazır tatlı filan asla girmedi heh 3 kez filanda börek yaptım çok iyi biliyorum dahası yok yani... kendinizle bir kıyaslayın diye yazdım kaçar kez yaptığımı bu kıyaslamada reyhan ablam istetistik dışı :roflol::roflol: o her gün yapıyor kızlarına....
benim verdiğim ölçü zamanı 3ay kesin olmuştur 4 aydan gün almıştır tam bilemedim şimdi...

haydi hoşkalın yine...
kallıste canım haklısın ama yolum uzun bılıyosun o yuzden zaman zaman ozlemımı gıdermek ıstıyorum .ama bu aralar degıl tabı.kurabıyelerı kaldırdım ortadan .bende evde hıcbısey pısırmıyorum kendımıze.hatta dun aksam komsum borek getırmıs.esım almıs dusdaydım.normalde baskasından gelen hıcbıseyı yemeyen adam ben cıkana kadar yutmus hepsını.ozlem duyuyo sanırım borek corege.yazık yaa.ama ona bıle ayırmıyorum pısırınce goturecegım yere goturuyorum hemen.
cedricim bu uyku düzensizliği neden oluyor ki sende... stresli olduğum zamanlar aynı olurum kafamdan atamadığım düşünceler yapar bunu sendede var galiba.. yaz istersen...
bensana diyet ürünlerden yazmıştım diğer mesajları okumamıştım sende aynı konuya değinmişsin inan bundan vazgeçersen faydasını göreceksin.. mısır şurubu ile bir yazım vardı benim biri soru sormuştu zaman bulunca bakacağım sanada veririm okuman için..

ohh aynı zevkleri paylaşıyoruz arkadaşım.. patlıcan eşler balık mabende severim balık tutmayı tabi burada hiç yapmadım zevk vermiyor boğazdaki fotolarımıza bakıyorum iç geçiriyorum bıraktığımız yaşanmamışlığımıza sadece.. kısmet işte herşey off bunları düşünce üzülüyorum...evet her pazar mangalımız vardır vazgeçilm
kallıste canım var bıseyler ama yazmaya hazır degılım sanırım.benı oyalıyor dusunceler.bu sabah 3:50 de hortladım yıne ama uyandıgımda kendımı dıyetle ılgılı dusunurken buldum.bıdahada uyuyamadım.umarım kısa surede gecer bu hal cunku dengem bozuluyor gunduz uyumak ıstıyorum sonra
kallisim mısır şurubu ile ilgili konuyu cedric için mi deiştin bulayım diye yanlış anlamadım değilmi konuyu ben buldum ahanda buda linki

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/248963-agziniza-surmeyin-yanindan-bile-gecmeyin.html
ellerıne saglık mehalım okuyacagım bırazdan
heheheheh ay ne güldüm aksam aksam mehalim. valla iyi kokos olurduk. hangi kizimla yasitsin bakayim? kac dogumlusun

ablacım ben 78 liyim. aşk eksikliğine gelince bak okuduğum kitapla ilgili yeni bi bölüm ekledim bugun diyorki orday tatmmin çok önemli ahayatımızda ki bazı eksiklikleri iştah tatmini ile kapatmaya çalışıyomuşuz ayy ben anlatamadım en iyisi siz okuyun orayı
reyhan abla bende kucuk kızınla yasıtım bu arada.mehalım bu tatmın meselesi heryerde karsımıza cıkıyor.esım benım ıcın bı dıyetısyenden randevu almak ıcın tel le aramıs.dıyetısyene ısde esım kılolu falan dıyınce dıyetısyen dırek sormus.esının bedensel tatmınle ılgılı bı problemı varmı dıye.psıkologa gıttım adam bu mevzuya takmısdı habıre bıseyler soruyodu ben gecısdırıyodum ama pekcok sorun bu tatmın meselesıyle ılgılıymıs.bılmıyorum artık ben freud un yalancısıyım:eek:
Canım aslında çevremdeki herkes beni çok güçlü bilir. Bu yazdıklarım yaşadıklarımın çok kısa bi özeti... Dedim ya ben bu hayat 1-0 yenik başladım. Ama bu maçın bu şekilde biteceği anlamına gelmiyor. Kilo yüzünden çok yıkımlar yaşadım, hani soruyosunuz ya kilo hayatımızda nelere mal oldu diye? Benim nerdeyse bu yaşa kadar yaşadığım hayata, gençliğime mal oldu... Ama dün bitti yarın gelecek mi belli değil, ben bugüne bakmalıyım. Sabah bi hevesle pc nin başına geçtim ve Kalisin kırmızıyla adımı belirttiği msj ı okudum... Kırıldım, incindim, yine yenildin dedim kendi kendime, takımdan ayrılmayı bile düşündüm. Bütün gün suratım asıldı, çünkü bir kez daha kaybetmiştim... Sonra bişeylerle uğraşayım kafam dağılsın dedim odamı toparladım. Kıyafetlerime baktım. Dolabımda her bedenden kıyafet var. Çok beğendiğim kıyafetleri alırım bigün zayıflayınca giyerim diye.. sonra ümidim kırılır nasıl olsa ben bunu hiç giyemicem der ve beğenen bi arkadaşıma hediye ederim... Sonra dedim hayır pes etmiceksin.. onlar kovsa sen gitmiceksin inatla yaz kimse umursamasada yaz dedim. Başarıcaksın onlar sana sorular soracak bi süre sonra dedim. Sonra seni düşündüm, Zenanı düşündüm... sizle ayrı bi bağ olmuştu aramızda.. Sonra dedim Emel ne olacak, Reyhan abla yeni örgüler yapacak, Umut ve oğlunun sağlığı ne durumda, Matem nöbetlerden şikayet edecek, ameliyatı nasıl gececek, Kalis sporu nasıl sürdürecek bize ne gibi ödevler verecek, Buse ne muzurluklar yapacak , Gül yeni işine alışacak mı? Cedric ev işini ne yapcak? Honeyim derslerini aksatmadan çalışacak mı? Bennu takıma adapte olabilecek mi? Kendine belirlemiş olduğu 45 günlük süreçte 10 kilo verebilecek mi? Benim bunlardan haberim olması gerekiyor!! Zenan acaba bugün yine ne sakarlıklar yaptı? Önüne şortla koşu yapan başka bi adam çıktı mı? Mehalim Busemi kıyıda köşede kıstırdı mı benim bunları içinizde kalarak öğrenmem gerekiyor, kenarda kalarak değil...
canım gercekden kallıste bulunmaz bır kaptan ben buraya baska bır grupdan geldım kıyaslayabılıyorum yanı.hepımızle tektek ılgılenıyo.sayesınde sılkelenıyoruz.ve bukadar bırbırımıze baglıyız.kısısel algılamazsak bıseylerı daha ıyı olacak.ben oykunu okuyana kadar tasımıs kallıste ama hıcbıseyın senın onune gecmesıne ızın verme be canım
insallah canim yakin zamanda herbirimiz imzalariz basari belgeni:hooray:
bir ise basladigimizda kendimiz pes edersek bize kimse yardim edemez. en büyük güc kendinsin. kendine herzaman güven. etrafinda sevenlerin ailen arkadaslarin esin cocuklarin olabilir. ama basina ne gelirse gelsin bu dünyada yalnizsin saskinim. bir bas agrini bile kimse alamaz senden. ben bu ise basladim de basaracagim de. zor gelen zamanlar olabilir. ümitsizlige kapildigin acilar cektigin zamanlarda olabilir. hayatta dimdik durmayi bil. herseyden önce kendine duydugun saygi adina
evet reyhan ablacıgım ne guzel anlatmıssın.bu dunyaya yalnız gelıyoruz yalnız gıdıyoruz
evet ablacım ya hepimiz daha doğmadan şampiyonuz aslında.o kadar şanslıyızki başına en büyük felaketler gelen insalar bile okadar şanslıki bazen gerçekten kör olabiliyoruz(bende dahil) nefes aldığımızı gördüğümüzü duyduğumuzu ellerimizi kullanabildiğimizi koşup yürüyebildiğimiz dahada öenmlisi akıl sağlımızın yerinde olduğunu unutuyoruz bunların ne kadar özel ve değerli olduğunu unutuyoruz.Bizim tırnağımızı bile yaratamayacak ve okadar bile değeri olmayacak insanların bizi mutsuzlupa karamsarlığa itmelerine izin veriyoruz.Bu akşam gerçekten çok duygusala aslında genel olarak böyleyim ancak bu akşam daha bi yoğun hissediyorum.
ya ablacım ya haddimi aşarak sana bişi demek istiyorum müsade edersen sana anne demek istiyorum( türk film gibi oldu ama:))
sukretmeyı unutuyoruz maalesef.elımızde olanların dogal hakkımız oldugunu dusunuyoruz.ama allah bazımıza varlıkla bazımıza yoklukla hatırlatıyor kendını.kı bız sukretmeyı farkedelım.ama maalesef kapıtal dunya hepımızı farklı yerlere surukluyo.ınsan ınsanın kurdudur dıyor ve sırca kosklerımızden kendı altımızdakı ınsanlara bakmıyoruz.bugun masaallah freud dan gırdım adam smıth den cıkdım hadı hayırlısı bakalım
günaydın canım takımım hafta sonu ne çabukg eçmiş iş ne çabuk başlamış yaaa
ama bu sabah ben mutlu uyandım
hafta sonu kacamakları oldu malum ama cumaya göre vermiştim çok sevindirik oldum çokk

ctesi günü oğluşumun doğum gününü kutladık bir dilim pasta yedim yemiyiym mi yani 3 martta ama biz erken başladık kutlamaya salıya geldiği için
ailemle kutlayamayacağımızdan işteee

birde pazar günü tavuk dürüm yedim az ekmekli ama sabah kahvaltısı ve akşam yemeğim yok gibi bişeydi yaniii

bu cuma güzel bir sonuçla karşınızdayım inşallah

bu arada lahana suyuna başladım bu sabah
yeşil çaya ara verdim cumadan beri
her hafta farklı bişeler yapmayı düşünüyorum

birg eçmişe bakayım vaktim el verdiğinceee

gunaydın kadıs.allah ım bebegın dogum gunumuydu.saglıkla buyusun.hayırlı yaslar olsun canım

X