günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şöyle bir göz atayım dedim.kallisim değindiğin noktalarda seni çok haklı buluyorum sadece adı geçen arkadaşların değil hiç birimizin gevşeme lüksü yok zaten yıllarca gevşek davrandığımızdan insanlık dışı görüntülere bürünmedikmi.artık gerçekten silkinme doğrulma zamanı helede çevremizde bizi anlayan elimizden tutan her anlamda destek çıkan arkadaşlar varken.Kim se bunalaımdayım demesin demesin ya gereçekten duymak istemiyorum okuduğum zaman kendimi çok kötü hissediyorum kendimden bişiler anlatmak istiyorum benim ciddi psikolojik rahatsızlıklarım var sonu acilde biten gece rahatsızlıkları ve bazen okuduğum tek cümle beni bu duruma sokabiliyor.ben bu hale düşeceğimi hissettiğim an kendimi tedavi etmeye çalışıyuorum hayır iyim çok iyim diyorum. lütfen sizlerde bunalımdayım sıkıntıdayım yerine kendinize iyi hemde çok iyi olduğunuzu telkin edin artık anlayın sizin sizden başka dostu ve doktoruu yokkkk.Buse sana iki çift lafım var lütfen yeter artık lütfen topla kendini 1 yıldır istediğin her şeyi yaptım halada yapmaya hazırım ama artık sende kendin için bişiler yap. ben yine alamadım mehalim lafımı burdan atıyom aha atıyom ne beeeeeeeee.ne istiyon daha benden özümü ömrümü tükettin.bi şi yiyiemiyom korkudan.çifter çifter lafları sok sen daha.acaba laflar da insana kalori olarak döner mi ki.dönüyo bence.bi laf duyuyom anında doyuyom.ama ibrede tavana vuruyo.bundan sonra her laf duyduğumda tartıya çıkacam.bakalım kaç kalorilik lafmış.bende böyle bir link açarak hayırlar aleminde yer edinebilirim ellam.kaydirigubbakcemile2Bennu canım şimdiden hoşgeldin diyorum sana sana kurallarla ilgili kallisiminde bahsettiği bir kaç link vermek istiyorum lütfen buraları dikkatle incele
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
zaman zamanda cuma yarışmacıları paylaşım alanını takip edersen bazı gelişmelerdende haberin olur bunu ihmal etme.Ayrıca 13. takım kardeş takımımız ve bizler sadece kendi takımımız içinde değil kardeş takımada destek ve paylaşımlarda bulunuyoruz .
ayrıca sana sormak istediğim bir konu daha var. yazında demişsinki içimden bu takıma girmek geldi.NEDEN 5. TAKIM?
bennucum hoşgeldin bacum.ben bu takımın en işi yaramaz elamanıyım.bilg yok evde anca okulda giriyom.yeni gördüm geldiğini.mehalimle aynı okulda olma gafletinde bulundum.geri dönüşü olmayan bi yoldayım mehalimle
vayyy tebriklerrrrrrr canım yaaaa
cabuk anlat cabukkk duyum biiiiiiii
canım çık bunalımdan çabukkkk
:1hug:
çıktık gı.dün 22,35 sıralarında bunalımdan çıkıp etrafında dolandım,bugün 10 03 sırasında ÇIKTIM.çıkarken önümüzdeki ayın 5 nde randevu aldım.önceden haber vereyim.sornra mazerette bulunmadın demeyin ha
buseyram canım senı cok ıyı anlıyorum.cunku aynı seylerı cok yasadım.bol seylerın ardına sakladım bedenımı.dıkkat cekmemek ıcın konusmaya bıle utandıgım anlar oldu.lutfen bırakma kendını.yas olarakda bırbırımıze cok yakınız.ıstersen ınebılırsın kolayca.kımsenın alaylarına esprılerıne aldırma.ıcınden son gulen ben olacagım de.nasıl ogretmen ınsanlar onlar anlıyamadım.gercı tanımadıgım kısıler hakkında yorum yapmam.ama cocuklar acımasız derız hep amabuyukler dahada acımasız.ve empatı yapmakdan acızler.gucsuz dusdugun konularda en buyuk destegın yanıbasında mehalım ama yınede yuksek kıloları gormus bırı olarak destege ıhtıyac duyarsan her zaman hazırım canımyerimseniben
ah kuzum,bi dizide şunu okudum
ACILARIMIIZIN SEBEBİ BİZİZ. NE KADAR DOĞRU .BU NEDENLE KİMSEYE SÖYLEYECEK Bİ LAFIMIZ YOK.AMA ÖKÜZ DE OLMALARI GEREKMEZ DİMİ AMAsenağlama Busem bizim mesajlarımızı tekrardan oku canım yazıcıdan çıkart tekrar oku lütfen..Başlıyorsun, bir zaman sonra çabucak bıkıyorsun geri dönüşsüz gitmek istiyorsun aynı iğrenç yola ve çok zor çıkıyorsun bu yoldan, emele bir bak geçen yıl muhteşem kişilik aylardır mücadele ediyor ama sonuç yok başarı yok toparlanamıyor evet bu hafta aramıza katıldı doğru ama öyle çok bataklıkta çabaladı ki çıkması öyle zor oldu ki bu kaybettiği zamana yazık, en güzel yıllarımızı yağların içinde saklanarak kaybettik, senin önünde bizlerin örnekleri var işte evir çevir bak, söyleyeceğini söyle soracağını sor, yardım istiyorsan çağır hepimiz canla başla yardım isteğini kabul ederiz inan buna...
diyet filan yok bunu bir kere çıkart aklından diyet yok ölçülü ye canın her istediğinde ye.. ne yapıyorsan burada paylaş ne yiyorsan yaz hatalarını bulalım yeterki aramıza dön...
sen bu yola baş koy ben sana en güzel şaldan yapacağım söz ama bu kez vücudunu saklaman için olmayacak, güzelliğini ortaya çıkartması için takacaksın inan bun.. seni aramıza bekliyoruz en kısa sürede ve benim sürem dolmak üzere söylemedi deme...
duyguların için bizimle paylaştığın için ve açıksözlülüğün için binlerce teşekküra.s.a.s.a.s.
CANIM MÜDÜRÜM sizin benim yanımda olmanız çok önemli,bu olayı ciddiye almaya başlamamı sağladınız,benim çok düzensiz beslenme düzenim var.sabah yanlız kaldığım için kahvaltı hazırlamıyorum.öğlene kadar poaça.öğlen okuldaki sebze yemeklerini yiyemiyorum.sadece hoşumu giden olursa,akşama kadar hiiiiç yemiyorum.acıkınca fastfoot kola yiyom,meyve sebze su hayatımda hiç yok,biliyorum korkunç bi durumdayım,yarın hastalıklar çıkacak,erkenden yaşlanacağım ve yazın gelmesinden hep korkacağım ...oşalları üstümden çıkarmak zorundayım çünkü.ama aylık bi program hazırladım ona uyacağım .biliyomusun ben 25-30 gün su içmediğim zamanlar oldu.susadıkça kola içtim hep.ama benemle ilgilenen liderlerim olduğu için çok şanslıyım.teşekkürler
herkesin bir hikayesi var benim olmamı benimde varsüprizzzzz
çocukluğumda ve genç kızlığımda hep çok zayıf oldum hatta annem çok çekti benim iştahsızlığımdan herkesin kilo almışsın güzelleşmişsin dediği üniversite döneminde en fazla 50 kilo olmuşumdur sürekli spor yapan bir kızdım yürüyüş yapardım aerobik kurslarına giderdim kendi kendime müzik çalar dans ederdim ne zamanki nişanlandım düğün yaklaşmaya başladı spor yapmayı bıraktım strestten kendimi yemek yemeye verdim düğünde 55 kiloydum düğünden sonra bilmediğim tanımadığım bir şehirde yaşamaya başladım ve1 tane arkadaşım yada akrabam yoktu can sıkıntısından yemek tarifleri denemeye çeşit çeşit pasta yapmaya başladım dolayısıyla kiloda almaya başladım ama komik olan kilo almakdan çok mutluydum kendimi hiç şişko görmemiştim sonra yedikçe yemeye başladım eşimle ve ailesiyle sıkıntılar arttıkça kilomda doğru orantılı arttı sonunda kıyafetlerim olmamaya başladı çevremdeki herkes çok aldın yeter dur falan diyordu ben hala farkında değildim hiç kısmadan yiyerek mutlu oluyordum birgün annemlere gittim annem dediki sen hiç tartılmıyormusun yooo dedim kızım benden fazlasın güldüm anneme ne diyorsun yaa ben senin kadar şişkomuyum annem elimden tuttu beni tartıya çıkarttı aman allahım 69 kiloyum annem çıktı tartıya 70 o anda beynimde şimşekler çaktı annemle benim boyumuz hemen hemen aynı annem kadardım sonra spor yapmaya karar verim biraz gittim ve geri bıraktım diyet yapacam dedim ertesi güne kadar bile yapamadım forumda genellikle bebekle ilgili paylaşımda bulunuyordum sonra diyet listesi ararken cuma yaarışmasını gördüm hoşuma gitti ne olur benide alın diye yalvardım canım kallistem beni kabul etti eğer sizler olmasaydınız tek başıma asla başaramazdım 8 kilo verdim buraya başladıktan sonra daha da vereceğim inşallah desteklerinizle hepinizi çok seviyorum canım takımım
canım hep bildik hikayeler.hep dediğim gibi insanın kendinie yaptığı kötülüğü kimse yapmazzzzzzzzzzz.
süperrrrrr...okudum şimdiiii....benimde uzun bir hikayem olacak kilo vermem bittiğinde çünkü bir zamanlar bende 103 kiloydum diyetisyen yardımıyla 83 kiloya düşmüştüm okadar sağlıklı kilo verdimki bir daha 83 üstüne hiç çıkamadım...çok kilo verdim aldım,sürekli ömrüm diyet yapmakla geçti 15-16 yaşından beri diyet yapıyorm..bu kez çok kararlıyım...
canım umarım dönmezssin davandan......
:mymeka: ekil şuradan o dua için ben sırada bekliyorum :mymeka: yeniden kocama aşık olayım diye geçen yıl rezarvasyon yaptırmıştım araya kaynama :mymeka: sıranı bekle :roflol: hem ben senden daha şişkoyum:roflol:
vışşşşşşş.siz en azından bi kere aşık olmuşsunuz.ben daha olmadım ,rezervasyonu 10 yıl önce yaptırdım daha tık yok,abaao yoksa ben retaurantta mı yer ayırttım.ondan cevap gelmedi.ama sırada ben varım .bende aşık olam nolur.bakalım nemenem bi şi miş,delikafadulden
Canım aslında çevremdeki herkes beni çok güçlü bilir. Bu yazdıklarım yaşadıklarımın çok kısa bi özeti... Dedim ya ben bu hayat 1-0 yenik başladım.Sonra dedim Emel ne olacak, Reyhan abla yeni örgüler yapacak, Umut ve oğlunun sağlığı ne durumda, Matem nöbetlerden şikayet edecek, ameliyatı nasıl gececek, Kalis sporu nasıl sürdürecek bize ne gibi ödevler verecek, Buse ne muzurluklar yapacak , Gül yeni işine alışacak mı? Cedric ev işini ne yapcak? Honeyim derslerini aksatmadan çalışacak mı? Bennu takıma adapte olabilecek mi? Kendine belirlemiş olduğu 45 günlük süreçte 10 kilo verebilecek mi? Benim bunlardan haberim olması gerekiyor!! Zenan acaba bugün yine ne sakarlıklar yaptı? Önüne şortla koşu yapan başka bi adam çıktı mı? Mehalim Busemi kıyıda köşede kıstırdı mı benim bunları içinizde kalarak öğrenmem gerekiyor, kenarda kalarak değil...
bencede bunları öğrenmenin tek yolu bizden ayrılmamak.şimcik mehalimin raporunu verem size,tarih 21,02,2009 yer benim ev.saat bilmiyom.yine bana saldırdı .arkadaş vardı bide .sanırsam mehalim benden hoşlanıyo.ama evlisin diyom,olsun diyo.itinayla mıncıkladıktan sonra pis pis gülüyo.moraran yerlerimi yan yana koysanız. yok yok üst üste koyun.yada bi yere koymayın yerlerinde dursunlar,yeterki sayıları artmasın.o değil çıkardığım sesler yanlış anlaşacak.ayin felan yapıp kedi kestiğimi zannedecekler sonra imzaylan atacaklar diye korkuyom:1no2:
ben cikayim kizlar biraz cocuklarin yanina gidem film izliyolardi
anaaa buseeee nerdesin bacum gel gel nassin mehalim nasil
mehalim iiyice manyadı .ha bu arada dün nolmuş biliyonuz mu .söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom
bir insanın yemesi mümkün olmayan sayıda çig köfte yedi.rengi tipi kaydı.zannımca insanlıktan çıktı.baa da pis bakıyo,parmaklar
ma sulanıyo .çig köfte sanıyo zaar .bi şi olursa bana mehalim yemiştir beni ona göre laelaelaelaelae
oyy güzellerim nasılsın dicem herkesinde iyi old görüyorum okuldayım çok yazamıcam öpüldünüz
preh preh sen w c den çıkabilyon muki.her bi şiyi yukarda anlattım.bana kıymık batsa senden bilinecek ha onu diyimde