Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla kadiscim ben burclardan hec anlamam ama benim bu iki nuamara cok alingan vede cok duygusal burcunu bilmiyom ama bir huyu daha varki cok merhametli iste boyle allah acilarini gostermesin
hafta sonu guzel olmus afacana bak kaymayi cok sevdi demek ne guzel ya kadisim cok cabuk buyuyolar hem emiyo hem kayiyo kerataya bak
reyhan abla gecmise okuyo sanirim
sorma çok fena yavaş yavaş 1-2 aım atıyo daha yürüyemiyo pat pat düşüyoooo

benimki de pek alıngan ve duygusal ggibi
amin canım amin

yani günde ortalama 6 bardak çay içiyorum 2 kesme şeker atıyodum epeydir 1e indirdim
tatlandırıcı henüz denemedim ama ondan da bir tane atarım galiba
eder 6 tane
arada ki kalori farkı ne olur onu bilmek lazım de mi
ya birde çogu tatlanıdrıcıyı önermiyolar emzirenlere de o bakımdan şey ettimdiii abalcımm

biz iyiyiz mehalim sagol canim. sende iyi görünüyorsun buradan masallahlaelaelaelaelae
ben bugünde evdeyim.yarin ise basliyorum
ay tüh gidiyosnu yine işe
arada karşılaşıyoduk ya
özlicem abla seniii-tatlicadiarzu-

bence birinci etken tembellik mehalim. onu asarsan valla vakitte buluyorsun yani lami cimi yok. ama bak bir gün sporunu yürüyüsünü yap kendini ne kadar enerjik ve canli hissedeceksin. bende bir süre aksattim yürümeyi kendimi cok miskin hissettim inan

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şöyle bir göz atayım dedim.kallisim değindiğin noktalarda seni çok haklı buluyorum sadece adı geçen arkadaşların değil hiç birimizin gevşeme lüksü yok zaten yıllarca gevşek davrandığımızdan insanlık dışı görüntülere bürünmedikmi.artık gerçekten silkinme doğrulma zamanı helede çevremizde bizi anlayan elimizden tutan her anlamda destek çıkan arkadaşlar varken.Kim se bunalaımdayım demesin demesin ya gereçekten duymak istemiyorum okuduğum zaman kendimi çok kötü hissediyorum kendimden bişiler anlatmak istiyorum benim ciddi psikolojik rahatsızlıklarım var sonu acilde biten gece rahatsızlıkları ve bazen okuduğum tek cümle beni bu duruma sokabiliyor.ben bu hale düşeceğimi hissettiğim an kendimi tedavi etmeye çalışıyuorum hayır iyim çok iyim diyorum. lütfen sizlerde bunalımdayım sıkıntıdayım yerine kendinize iyi hemde çok iyi olduğunuzu telkin edin artık anlayın sizin sizden başka dostu ve doktoruu yokkkk.Buse sana iki çift lafım var lütfen yeter artık lütfen topla kendini 1 yıldır istediğin her şeyi yaptım halada yapmaya hazırım ama artık sende kendin için bişiler yap.

ben yine alamadım mehalim lafımı burdan atıyom aha atıyom ne beeeeeeeee.ne istiyon daha benden özümü ömrümü tükettin.bi şi yiyiemiyom korkudan.çifter çifter lafları sok sen daha.acaba laflar da insana kalori olarak döner mi ki.dönüyo bence.bi laf duyuyom anında doyuyom.ama ibrede tavana vuruyo.bundan sonra her laf duyduğumda tartıya çıkacam.bakalım kaç kalorilik lafmış.bende böyle bir link açarak hayırlar aleminde yer edinebilirim ellam.kaydirigubbakcemile2Bennu canım şimdiden hoşgeldin diyorum sana sana kurallarla ilgili kallisiminde bahsettiği bir kaç link vermek istiyorum lütfen buraları dikkatle incele

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

zaman zamanda cuma yarışmacıları paylaşım alanını takip edersen bazı gelişmelerdende haberin olur bunu ihmal etme.Ayrıca 13. takım kardeş takımımız ve bizler sadece kendi takımımız içinde değil kardeş takımada destek ve paylaşımlarda bulunuyoruz .

ayrıca sana sormak istediğim bir konu daha var. yazında demişsinki içimden bu takıma girmek geldi.NEDEN 5. TAKIM?

bennucum hoşgeldin bacum.ben bu takımın en işi yaramaz elamanıyım.bilg yok evde anca okulda giriyom.yeni gördüm geldiğini.mehalimle aynı okulda olma gafletinde bulundum.geri dönüşü olmayan bi yoldayım mehalimle

vayyy tebriklerrrrrrr canım yaaaa

cabuk anlat cabukkk duyum biiiiiiii

canım çık bunalımdan çabukkkk

:1hug:
çıktık gı.dün 22,35 sıralarında bunalımdan çıkıp etrafında dolandım,bugün 10 03 sırasında ÇIKTIM.çıkarken önümüzdeki ayın 5 nde randevu aldım.önceden haber vereyim.sornra mazerette bulunmadın demeyin ha:eek:

buseyram canım senı cok ıyı anlıyorum.cunku aynı seylerı cok yasadım.bol seylerın ardına sakladım bedenımı.dıkkat cekmemek ıcın konusmaya bıle utandıgım anlar oldu.lutfen bırakma kendını.yas olarakda bırbırımıze cok yakınız.ıstersen ınebılırsın kolayca.kımsenın alaylarına esprılerıne aldırma.ıcınden son gulen ben olacagım de.nasıl ogretmen ınsanlar onlar anlıyamadım.gercı tanımadıgım kısıler hakkında yorum yapmam.ama cocuklar acımasız derız hep amabuyukler dahada acımasız.ve empatı yapmakdan acızler.gucsuz dusdugun konularda en buyuk destegın yanıbasında mehalım ama yınede yuksek kıloları gormus bırı olarak destege ıhtıyac duyarsan her zaman hazırım canımyerimseniben
ah kuzum,bi dizide şunu okudum ACILARIMIIZIN SEBEBİ BİZİZ. NE KADAR DOĞRU .BU NEDENLE KİMSEYE SÖYLEYECEK Bİ LAFIMIZ YOK.AMA ÖKÜZ DE OLMALARI GEREKMEZ DİMİ AMAsenağlama
Busem bizim mesajlarımızı tekrardan oku canım yazıcıdan çıkart tekrar oku lütfen..Başlıyorsun, bir zaman sonra çabucak bıkıyorsun geri dönüşsüz gitmek istiyorsun aynı iğrenç yola ve çok zor çıkıyorsun bu yoldan, emele bir bak geçen yıl muhteşem kişilik aylardır mücadele ediyor ama sonuç yok başarı yok toparlanamıyor evet bu hafta aramıza katıldı doğru ama öyle çok bataklıkta çabaladı ki çıkması öyle zor oldu ki bu kaybettiği zamana yazık, en güzel yıllarımızı yağların içinde saklanarak kaybettik, senin önünde bizlerin örnekleri var işte evir çevir bak, söyleyeceğini söyle soracağını sor, yardım istiyorsan çağır hepimiz canla başla yardım isteğini kabul ederiz inan buna...
diyet filan yok bunu bir kere çıkart aklından diyet yok ölçülü ye canın her istediğinde ye.. ne yapıyorsan burada paylaş ne yiyorsan yaz hatalarını bulalım yeterki aramıza dön...

sen bu yola baş koy ben sana en güzel şaldan yapacağım söz ama bu kez vücudunu saklaman için olmayacak, güzelliğini ortaya çıkartması için takacaksın inan bun.. seni aramıza bekliyoruz en kısa sürede ve benim sürem dolmak üzere söylemedi deme...

duyguların için bizimle paylaştığın için ve açıksözlülüğün için binlerce teşekküra.s.a.s.a.s.

CANIM MÜDÜRÜM sizin benim yanımda olmanız çok önemli,bu olayı ciddiye almaya başlamamı sağladınız,benim çok düzensiz beslenme düzenim var.sabah yanlız kaldığım için kahvaltı hazırlamıyorum.öğlene kadar poaça.öğlen okuldaki sebze yemeklerini yiyemiyorum.sadece hoşumu giden olursa,akşama kadar hiiiiç yemiyorum.acıkınca fastfoot kola yiyom,meyve sebze su hayatımda hiç yok,biliyorum korkunç bi durumdayım,yarın hastalıklar çıkacak,erkenden yaşlanacağım ve yazın gelmesinden hep korkacağım ...oşalları üstümden çıkarmak zorundayım çünkü.ama aylık bi program hazırladım ona uyacağım .biliyomusun ben 25-30 gün su içmediğim zamanlar oldu.susadıkça kola içtim hep.ama benemle ilgilenen liderlerim olduğu için çok şanslıyım.teşekkürler

herkesin bir hikayesi var benim olmamı benimde varsüprizzzzz
çocukluğumda ve genç kızlığımda hep çok zayıf oldum hatta annem çok çekti benim iştahsızlığımdan herkesin kilo almışsın güzelleşmişsin dediği üniversite döneminde en fazla 50 kilo olmuşumdur sürekli spor yapan bir kızdım yürüyüş yapardım aerobik kurslarına giderdim kendi kendime müzik çalar dans ederdim ne zamanki nişanlandım düğün yaklaşmaya başladı spor yapmayı bıraktım strestten kendimi yemek yemeye verdim düğünde 55 kiloydum düğünden sonra bilmediğim tanımadığım bir şehirde yaşamaya başladım ve1 tane arkadaşım yada akrabam yoktu can sıkıntısından yemek tarifleri denemeye çeşit çeşit pasta yapmaya başladım dolayısıyla kiloda almaya başladım ama komik olan kilo almakdan çok mutluydum kendimi hiç şişko görmemiştim sonra yedikçe yemeye başladım eşimle ve ailesiyle sıkıntılar arttıkça kilomda doğru orantılı arttı sonunda kıyafetlerim olmamaya başladı çevremdeki herkes çok aldın yeter dur falan diyordu ben hala farkında değildim hiç kısmadan yiyerek mutlu oluyordum birgün annemlere gittim annem dediki sen hiç tartılmıyormusun yooo dedim kızım benden fazlasın güldüm anneme ne diyorsun yaa ben senin kadar şişkomuyum annem elimden tuttu beni tartıya çıkarttı aman allahım 69 kiloyum annem çıktı tartıya 70 o anda beynimde şimşekler çaktı annemle benim boyumuz hemen hemen aynı annem kadardım sonra spor yapmaya karar verim biraz gittim ve geri bıraktım diyet yapacam dedim ertesi güne kadar bile yapamadım forumda genellikle bebekle ilgili paylaşımda bulunuyordum sonra diyet listesi ararken cuma yaarışmasını gördüm hoşuma gitti ne olur benide alın diye yalvardım canım kallistem beni kabul etti eğer sizler olmasaydınız tek başıma asla başaramazdım 8 kilo verdim buraya başladıktan sonra daha da vereceğim inşallah desteklerinizle hepinizi çok seviyorum canım takımım

canım hep bildik hikayeler.hep dediğim gibi insanın kendinie yaptığı kötülüğü kimse yapmazzzzzzzzzzz.

süperrrrrr...okudum şimdiiii....benimde uzun bir hikayem olacak kilo vermem bittiğinde çünkü bir zamanlar bende 103 kiloydum diyetisyen yardımıyla 83 kiloya düşmüştüm okadar sağlıklı kilo verdimki bir daha 83 üstüne hiç çıkamadım...çok kilo verdim aldım,sürekli ömrüm diyet yapmakla geçti 15-16 yaşından beri diyet yapıyorm..bu kez çok kararlıyım...
canım umarım dönmezssin davandan......

:mymeka: ekil şuradan o dua için ben sırada bekliyorum :mymeka: yeniden kocama aşık olayım diye geçen yıl rezarvasyon yaptırmıştım araya kaynama :mymeka: sıranı bekle :roflol: hem ben senden daha şişkoyum:roflol:

vışşşşşşş.siz en azından bi kere aşık olmuşsunuz.ben daha olmadım ,rezervasyonu 10 yıl önce yaptırdım daha tık yok,abaao yoksa ben retaurantta mı yer ayırttım.ondan cevap gelmedi.ama sırada ben varım .bende aşık olam nolur.bakalım nemenem bi şi miş,delikafadulden
Canım aslında çevremdeki herkes beni çok güçlü bilir. Bu yazdıklarım yaşadıklarımın çok kısa bi özeti... Dedim ya ben bu hayat 1-0 yenik başladım.Sonra dedim Emel ne olacak, Reyhan abla yeni örgüler yapacak, Umut ve oğlunun sağlığı ne durumda, Matem nöbetlerden şikayet edecek, ameliyatı nasıl gececek, Kalis sporu nasıl sürdürecek bize ne gibi ödevler verecek, Buse ne muzurluklar yapacak , Gül yeni işine alışacak mı? Cedric ev işini ne yapcak? Honeyim derslerini aksatmadan çalışacak mı? Bennu takıma adapte olabilecek mi? Kendine belirlemiş olduğu 45 günlük süreçte 10 kilo verebilecek mi? Benim bunlardan haberim olması gerekiyor!! Zenan acaba bugün yine ne sakarlıklar yaptı? Önüne şortla koşu yapan başka bi adam çıktı mı? Mehalim Busemi kıyıda köşede kıstırdı mı benim bunları içinizde kalarak öğrenmem gerekiyor, kenarda kalarak değil...
bencede bunları öğrenmenin tek yolu bizden ayrılmamak.şimcik mehalimin raporunu verem size,tarih 21,02,2009 yer benim ev.saat bilmiyom.yine bana saldırdı .arkadaş vardı bide .sanırsam mehalim benden hoşlanıyo.ama evlisin diyom,olsun diyo.itinayla mıncıkladıktan sonra pis pis gülüyo.moraran yerlerimi yan yana koysanız. yok yok üst üste koyun.yada bi yere koymayın yerlerinde dursunlar,yeterki sayıları artmasın.o değil çıkardığım sesler yanlış anlaşacak.ayin felan yapıp kedi kestiğimi zannedecekler sonra imzaylan atacaklar diye korkuyom:1no2:

ben cikayim kizlar biraz cocuklarin yanina gidem film izliyolardi
anaaa buseeee nerdesin bacum gel gel nassin mehalim nasil
mehalim iiyice manyadı .ha bu arada dün nolmuş biliyonuz mu .söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom
bir insanın yemesi mümkün olmayan sayıda çig köfte yedi.rengi tipi kaydı.zannımca insanlıktan çıktı.baa da pis bakıyo,parmaklarma sulanıyo .çig köfte sanıyo zaar .bi şi olursa bana mehalim yemiştir beni ona göre laelaelaelaelae

oyy güzellerim nasılsın dicem herkesinde iyi old görüyorum okuldayım çok yazamıcam öpüldünüz
preh preh sen w c den çıkabilyon muki.her bi şiyi yukarda anlattım.bana kıymık batsa senden bilinecek ha onu diyimde:kızgın:

Son düzenleme:
mehalcim bence vaktin çok canım ya
bak ben sabah 10 dk erken kalkmaya başladım ki düşün birde bebm var

10 mekik vs bazı hareketleri yapıyorum
akşam aynen senin gibi 9 dan sonra oh be diyorum şöyle bir oturayım vs bu arada koca meyve çay faslı pasta börek yemek yapma telaşı ertesi güne vs vs
çoçuk uyuduktan sonra tabiki
onlar otururken ben 9-10 arası genelde eğilp kalkıp tv karşısında debeleniyom vallaaa

annnemin kız senin ne kilon var bana bak diyerek kızması

eşimin bizim karı dellendi gene
deyişleri cabası canımmmmm

canim kadisim ya gönüller bir olsun birtanem. gündüz yazdiklarinizi ben aksam okuyorum ve hic uzak hissetmiyorum kendimi size inan. yavrunun yeni yasi kutlu olsun canim öp bizimyerimize.
bir kesme sekerde 20 kalori var galiba yada 40 miydi? ikisinden biri. tatlandiricada hic kalori yok
6kere 40 kalori desek günde 240 kalori yapar.demek oluiyorkiiiii. himmmmmmmm.....

bir kilo yag eritmek icin 7000 kalori eksiltmemiz gerektigini gözönüne alirsak
ayda yaklasik birkilo vermen gerekiyor

bak buse canımı sıkma okadar diyom aklınca benimi gammazlıyon sen.sen beni bırakta ne zaman kendini toplıcan ne zaman benden saklı poaça yemeyi bırakacan ahanda daha bu sabah çoçukların beslenme saatinde sınıfta poaça ve meyve suyu hüpleten sen değilmiydin bak delleniyommm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çakallllllll.ne var ne var insan olan yer ki.sen anlatacam bir bir .sen görürsün çıkışta bekle bekle .du sen bi du

çakallllllll.ne var ne var insan olan yer ki.seni anlatacam bir bir .sen görürsün çıkışta bekle bekle .du sen bi du:mymeka:

evet kadim evet ablacım spor yapmamamın tek nedeni tembelliğim dahada bişi değil ama bugün şöyle başlıcam arabadan önce inip kalan yolu yürümeyle başlıcam en sevdiğim şey yürüyüş ve step bunlarla ilk adımı atabilir demi bahanelere sığınmayı bırakalı çok oldu haydi mehalim hop hop hop

canim kadisim ya gönüller bir olsun birtanem. gündüz yazdiklarinizi ben aksam okuyorum ve hic uzak hissetmiyorum kendimi size inan. yavrunun yeni yasi kutlu olsun canim öp bizimyerimize.
bir kesme sekerde 20 kalori var galiba yada 40 miydi? ikisinden biri. tatlandiricada hic kalori yok
6kere 40 kalori desek günde 240 kalori yapar.demek oluiyorkiiiii. himmmmmmmm.....

bir kilo yag eritmek icin 7000 kalori eksiltmemiz gerektigini gözönüne alirsak
ayda yaklasik birkilo vermen gerekiyor

evet ablacım
yani günlük sadece çay içerek bu kaolriyi alıyorum birde diğer yiyeceklerin şekerleri dersek epey ediyo
bir kilo yag için 7000 kalori mi oy oy oy
bunu öğrendiğim i oldu bak
saolasın

bak buse canımı sıkma okadar diyom aklınca benimi gammazlıyon sen.sen beni bırakta ne zaman kendini toplıcan ne zaman benden saklı poaça yemeyi bırakacan ahanda daha bu sabah çoçukların beslenme saatinde sınıfta poaça ve meyve suyu hüpleten sen değilmiydin bak delleniyommm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neeee
puaca ve meyve suyumu kaç kaloriiiii
bu yapar buluyon muuuu

çakallllllll.ne var ne var insan olan yer ki.seni anlatacam bir bir .sen görürsün çıkışta bekle bekle .du sen bi du:mymeka:

siz okuldamısınız da ha
nerden yazıyonuz
ay çok hoşsunuz

mehalim bu arada tebrik ederim 2. olmuşsun canım yaaa
nasıl kilonda oynama var ım tartıldın mıı
nasıl verdiğini yazmışındır da ben geçmişe bakamadığımdan kaçırıdm yaaakafamçokkarıştı

ben banyoyu doldurdum en az iki saat yokum. malum bakim günü yarin is var. cok kokosum ben ya mehalin dedigi gibi sengözlerimebaksanab görüsürüz byee

Herkese Günaydıııın a.s.

Bu sabah yürüyüşe gidemedim ama öğlen çıkıcam kısmetse...
Sabah 3 kayısı 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1/2 kk peynir, az sucuklu yumurta , 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, birazda canım çok çektiği için fıstıklı helva yedim... :eek: neyse sporla bunları telafi ederim hem sabah kahvaltısında yendi bunlar bişey olmaz dimi? :roflol:
kahvaltıda kaçırdığım zaman ben hiç rahatsızlık duymuyorum sende rahat ol çünkü en azından günün geri kalan bölümünde telafi edebilecek zamanın var :))

selam takimcim nassiniz bakalim bugun hafta sonu kimseyle karsilasamadim ne zaman basina otursam biri cagirdi gece gec vakit gelebilidm anca
iki gundur yediklerimi yazmadim cunku hicbiri aklimda diil cok karisik oldu ama kacamak falan yapmadim az yiyorum herseyden rahatim
dun acayip yagmùur vardi yuruyusumu yapamadim az yagsa yagmurluk giyip yapabiliyorumda dun cok yagdi cikamadim cumartesi de cok guzel bahar gibiydi allahin isi iste
zenan belki zor olacak ama yediklerini bu hafta herkes yazacak sende yaz lütfen.. istersen önce ufak bir deftere yaz bende öyle yapıyorum haftalık yazacağım... ama yazılacak yanlışları bulmamız açısından gerekiyor lütfen....

kallisim şu soğan kürü vardı myom vs için ii gelen sna tam tarifi vereyim canım 3 su bardağı suda 3 soğana ma bildiğimiz sarı soğanı 5-10 dk haşlayıp ögle yemeği sonrası içilmesi lazımmışşş
inşallah işe yarar canım kızındaaa
bildiğimiz sarı soğan ne hangisi onu söyle kadisim normal yemeklik soğan değilmi birde çok irileri oluyor açık beyaza yakın renkli onlarmı acaba..

ben banyoyu doldurdum en az iki saat yokum. malum bakim günü yarin is var. cok kokosum ben ya mehalin dedigi gibi sengözlerimebaksanab görüsürüz byee

oh oh misler gibi ya
bende istiyom ya bananee
yaaaaaaa

zenan belki zor olacak ama yediklerini bu hafta herkes yazacak sende yaz lütfen.. istersen önce ufak bir deftere yaz bende öyle yapıyorum haftalık yazacağım... ama yazılacak yanlışları bulmamız açısından gerekiyor lütfen....

bildiğimiz sarı soğan ne hangisi onu söyle kadisim normal yemeklik soğan değilmi birde çok irileri oluyor açık beyaza yakın renkli onlarmı acaba..

ben de yediklerimi not alacam kararlıyım
buraya eklerim her gün ii olcak güzel olcak bu hafta inşallah

kallisim ne çok soğan türü varmış yaaaa
irileri değil canım normal boy sarılar var ya

bazısı çok açık onlar değil çünkü sarı demiş ben gazetenin yalancısıyım yaadelikafadulden

oyo oy masa tenisi oynadım buda benim sporum olsun bari kallisim ya spor yapmam lazım tembellikten sıyrılmam lazım ama bak anlatayım size oluyor 8 -9 o saatetn sonra zaten dar atıyorum kendimi evet diyorum kendime istersen zaman bulursun diye ama nasıl yapacam bilemiyorum birde üstüne tembellik eklenince tam oluyor off off
mehalim seni anlayabiliyorum ben dükkan varken uyumaya zaman bulamıyordum kimi zaman sabah 5 te yatıp 6 da kalkıp çocukları hazırlayıp tekrar güne başlıyordum bu aylar sürdü ama bir uzman diyordu ki..yapabileceğiniz egzersize başlayın yani bir şeye başlayıp iki hafta sonra zor geldi diye bırakacağınıza haftada 2 gün yarımşar saat yürüyün.. istersen sen bu haftada ikiyi 4 e çıkartırsın içindeki tembel mehali at bak benim tembel kallis çıkmakta çok zorlandı direndi ama daha önce içimden egzersizi sevmeyen beni atamadığım için kendime çok kızıyorum...

çıktık gı.dün 22,35 sıralarında bunalımdan çıkıp etrafında dolandım,bugün 10 03 sırasında ÇIKTIM.çıkarken önümüzdeki ayın 5 nde randevu aldım.

biliyomusun ben 25-30 gün su içmediğim zamanlar oldu.susadıkça kola içtim hep.ama benemle ilgilenen liderlerim olduğu için çok şanslıyım.teşekkürler

mehalim iiyice manyadı .ha bu arada dün nolmuş biliyonuz mu .söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom söylüyom
bir insanın yemesi mümkün olmayan sayıda çig köfte yedi.rengi tipi kaydı.zannımca insanlıktan çıktı.baa da pis bakıyo,parmaklarma sulanıyo .çig köfte sanıyo zaar .bi şi olursa bana mehalim yemiştir beni ona göre laelaelaelaelae
bak şimdi başlayayım...
1- bunalımdan çıktığına sevindim nihayet bugün bir dönüş yapma çabalarında gözüküyorsengözlerimebaksanab
2-kola içip su içmeden ben aylarca yaşadım kazandığım kocaman bir popo oldu kaybettiğim ise pırıl pırıl diyebileceğim cildim :çok üzgünüm: malesef şimdi o cilt yok..
3-okula kendine salata yapıp hazırla ton balığı koy tavuk haşla koy istersen yapabileceğin bir sürü alternatif var tembellikten fırsat bulup kendine doğru düzgün yemek ve salata hazırlamadığını düşünüyorum:mymeka: yanılıyorsam söyle.
4-asla poğaça heleki hazır poğaça yemeni yasaklıyorum bir poğaça 6 dilim ekmeğe eşit tüm gün yiyeceğin ekmeği o atıştırdığın poğaçayla kaybediyorsun ve doymayacaksın böyle yersen...
5-mehali ispiyonlamaya devam etŞeniz
6- Kazım bağa mal de, bağa küfret :roflol::roflol::roflol: ay kesin sen bunu seyrediyorsundur diye yazdım kimse manyadığımı düşünmesin :roflol:

akşam aynen senin gibi 9 dan sonra oh be diyorum şöyle bir oturayım vs bu arada koca meyve çay faslı pasta börek yemek yapma telaşı ertesi güne vs vs
ay inanamıyorum halamı hala pasta börek sözü ediyor kaydirigubbakcemile ....henüz okumadı galiba :1ninca::1ninca: bende niye bu saate dek beni istemiyormusunuz diye bağırmadı kadisim diyordum hala pasta dediğine göre okumadı :1ninca:

poaça ve meyve suyu hüpleten sen değilmiydin bak delleniyommm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birde meyve suyu heee:1shok::1shok:buse sen bu hafta bir ekside çık :mymeka: atladığım gibi gelecem oraya...

hımmm
demek okumam gereken bişeler var
du sen du kallisim geliyorum şimdiiiiii
yalnız çok duygusalım küsüp gidersem kızmayın banaaaaaa

kallisim bende bugunden itibaren yazacaktim zatende iste hafta sonu biraz karisik oldu ben gunluk yazacam her aksam yada sabah lari dun yediklerim diye butun hafta biriktiriirsem hafta sonu ben pek giremiyom biliyosun yazmaya vakit bulamam
mehalim buse cok tatlisiniz ya
mehalim ne diyo bu buse cig kofte diyo mumkun olmayan sayi diyo HIIIM
buse bak aman diyim yeme kiz pogacalari yoksa mehalim yakar seni valla cig kofte niyetine yer seni alimallah heyyy allahim ya bu kizlar beni delirticek
neyse cikiyom ben ev suan bomba patlamis gibi iyi kotu biraz toplayip yurumeye gitcez elifimlen hadi optum sizi

kadisim küsüp gitmekte neyin nesi aşkol yaa, karneni vereceğiz bu hafta söylemek istediğim yazıp okumanı beklediğim o yani, uzunca bir yazı var geçen gün yazdım neyse bul bakalım..

pek bir kırıcı oldu benim için
zaten duygusaldım

kırıcı bişeler okucamı tahmin etmiş ve küsebilirm demiştim neyse
kendime hakım olmaya calışayım

evet set noktam gidip geliyorum alıyorum
kacamak oluyo evet her şeye evet
ama ben zaten gideceğimi sölemiştti 60 olup
en azından bunu umut etmiştim
pek önemide kalmamış
bu gün öğlen ve sabah yediklerime sırf sizin için dikkat ettiğimi görüp sizin öneminizi bir kaz daha kavramış ve mutlu olmuşken
kaptanımımn git demesi üzücü olduuu
benim için

evet sanırım size bir faydam yok
paylaşımımım gereksiz
5 aydır yaklaşık ben kendi işimi aksatıp gelmişliğimde boşmuş özellikle şu yoğun günlerde
kimseyi suçlamak için değil bilin diye yazıyorum
ama kaptanım teşekkür ederim
set noktam olduğunu senden öğrendim altarnatifler sundun
ben geçen hafta 64 ken bu hafta 62 yim
buna senin sayende indim
ve ben emindim bu hafta 61 i görceğimden

set nokta da kırılır
bunu kırcağıma emenim
çünkü beyinde bitirdim
belki daha fazla kilo alabilirdim de

ama diceksiniz bura dengede olma dengeye gelme yeri değil
bura verme yeri ee haklısın tabiii

keşke bugün görmeseydim yaaa
neyse bu cuma evek gitme kabulum

karnemin bi önemi yok
çünkü istediğim kilomda isteyerek gitmiyorum kiiii

Kadisim sabah şaşkınperiye tüm yazdıklarımdan sonra asıl senden bu yazdıklarını okumak kırıcı oluyor ama aklına geleni söyle ben kırılmam, üzülmem dök içindekileri....

5 aydır kendi işini aksatıp geldiğin için sana minnettarım, paylaşımlarını çok seviyorum bunuda söylemem gereksiz diye düşünüyorum ama tüm düşündüklerimin yanlış anlaşılma ihtimali var işte ispatı tüm yazdıkların başka bir şey yazmıyorum kadis.. gitmeyebilirsin seni zorla gönderecek bir pozisyonda değilim bu site benim değil isteyen istediği alanda paylaşımını yapar... gerekirse ben listeye girmem sen kal ama hedef kilon için çabalamadığını gördükçe beynimden vurulmuşa dönüyorum biz sana alternatifler sundukça sen pasta yedim diye geliyorsun...Sen pasta tatlı börek yedim bu haftada kilo aldım dedikçe benim elim kolum kırılıyor sana karşı şevklendirici bir pozisyon bulamıyorum sadece seyrediyorum...Ben kimseyi kırmadım şu güne kadar burada haa istemeden sebep olduğum olmuştur ben insanların benim için değil kendileri için çabalamalarını isteyip şevklendirmek için uyarılarda bulunmuş olabilirim ama bir kişi benim için değil kendisi için çaba göstermeli benim için yaptığının kıymeti yok inanki...şimdi buse çıkıp sende kim oluyorsun bana poğaça yemeyi yasaklıyorsun diyebilir değilmi ama yiyip yememesi bana ne artı kilo aldırır nede gram yağımı eksiltmez... yerse 3 ay daha yer.. ve ben ensonunda kendi için çabalamayan insan için beynimi zorlamayı çaba harcamayı bırakırım... ama cedricede söyledim şu kurabiye yemelerini diyet ürün almalarını kes dedim o ne demiş kaldırmış bile ve yapmıyorum demiş.. neden kötü algılamadı cedric onun için uyarımı, neden sanane diyerek çekip gitmedi?.. çekip gitse bana ne kazandıracak? cevap vereyim hiç bir şey..ama kalıp tepki vermemekle ve doğrusun ya ben bunları bilinçsiz şekilde kullanıyorum ama uyardın kafama dank etti dediği an kendisi için bir adım atmış oldu benim için değil...sadece bir arkadaşımız doğru beslenme tarzını oturtu sayemizde diyerek sevineceğiz sevineceğiz bizde..
ama haftalardır bakıyorum çaba gösterenimiz var göstermeyenimiz var ve zaman akıyor gidiyor .. kaçamak kaçamak nereye kadar.. her hafta sonu yemekle ele bir şey geçmiyor sadece tecrübem budur dedim uyardım.... ama toparladım demek yerine yine kaçamak yapıp geldim diyene ne kadar anlayış göstereceğim... bakın yeme tarzımı değiştirdim kaç haftadır azda olsa kilo veriyorum diyet süreci içinde olduğum 2 yıla rağmen... bu ne kadar zordur biliyormusunuz 2 yıl... evet 2 yıla rağmen kilo verebildim içimdeki sevinci anlatmaya kalksam ifade edemem...
mesela az önce zenandan yediklerini yazmasını tekrar istedim çünkü tahmin ediyorum ki zenan bir yanlışlık yapıyor ve haftalık listeye göz atıp bunu bulabiliriz diye düşündüm... ama ben vermem liste filan böyle iyiyim doğruyuda bulmak istemiyorum derse ne yapabilirim hiç bir şey yapamam tabiki sadecesurar ve sabrederim.. ama en fazla ne kadar sabredebilirim siz söyleyin... kendi için çabalamayan insana ben ne kadar sabırla çabamı harcayıp yardımcı olmaya çalışabilirim...

yanlış anlaşılmaların yanında kalbimden ve beynimden geçirdiklerimi çok iyi tahmin edenlerin olduunu bilmek canımı sıkmamı, kendimi üzmemi, başımı ağrıtmamı engelliyor... kendi için çabalayanlara çaba harcamaya, burada kafa patlatmaya her zaman hazırım.... ayrıca her hafta yazdım aşağı yukarı çok dile getirdim... listelerdeki derece ve başarı bizi şevke getiriyor ama benim gözümde hiç önemli değil dedim... benim için önemli olan buradaki destek...

kallıste canım kadıs saka yapıyor sanırım.yoksa kırılacagını sanmıyorum.pekcogumuzdan daha uzun suredır tanıyor senı yanlıs anlamaz

X