Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmişi okuyım derken hepinizi kaçırmışım ben ya
şimdilik iyiyim ablacım yeni siparişler aldım akşama kadar takı yaptım yarından itibaren örgüye başlıycam son hız

bennu hşgeldin tatlım çok gençsin mutlaka kilolarından kurtulacaksın ama kararlı ve istekli olursan tabi

şaşkınım ve zenanım siizn hikayelerinizi de okudum gönüllerinize sağlık

ben de birazdan yatıcam sabah görüşmek üzere hoşçakalın

hoşbuldum emel ablacım senin hikayeni okudumda inan hayran oldum sana maşallah,sizlerin yazdıklarını okudukça dahada motive oluyorum diyorum bu grupta herkes başarılı,çok doğru yerdeym başarıya ulaşacağım...

demek takı yapıyorsun tamda ilgi alanım..süslüyümdür bende,işim gücüm incik boncuk...merak ettim neler yapıyorsun:)a.s.

kimsecikler kalmamış...benim kardeşlerimden nete girmeye sıra gelmedi bi türlü bu saati buldu gelmem...hepinize şimdiden iyi haftalar dilerim,yarın akşamüstü gelebilirim okulum var sabahtan hemde:)

herkesi öpüyorum iyi geceler dilerim..yarın görüşmek üzere hoşçakalın canım grubummmm..kaydirigubbakcemile2

oncelikle hosgeldin insallah istedigin kiloya dusersin ve istedgin kiyafetleri giyersin kararini vermissin gerisi sabir ve kendini kontrol etmek bizde yanindayiz

allah razi olsun mehalim cim cocuklarimin gozlerine bakinca kotu olan herseyi unutuyorum ben hergun onlar icin ne yapabilirim onlari nasil mutlu ederim diye planlar yaparim eger butun islerimi bitireyimde onlara vakit ayirayim diye beklersemonlari cok ihmal etmis gibi hissediyorum ve hic bir zaman hicbir is onlardan once gelmedi allah herkeze saglikli hayirli evlat nasip etsin bende sana hayranim bitanem sen sadece evladina diil butun insanlara nasil faydam dokunur diye hergun emekler sarfediyon gel seni bi opimŞeniz

ben bunu niye aldimki yaa sen bu mesaji saskina yazmissin saskinim bu mesaj sanaymis ozur dilerim giz

zenanım sen düşünme ben nokta virgül eklerim :))

eline sağlık yüreğine sağlık şekerciğim benim kociş köpeği gezdiriyorduda geldiler iniyorum aşağı haydi öptüm sizi..
sagol canim benimallah seni basimizdan eksik etmesin noktamiza virgulumuze kadar herseyimizlen ilgileniyon vallakaydirigubbakcemile3

sagol canim benim bende senin icin ayni duygulari besliyorum bence bizim takimin butun uyeleri dogal ve organik onun icin cok baglandik birbirimize ben sizleri bir daha birakirmiyim omur boyu gangayik artik

zenan ağzın bal yesin...ağzına yüreğine sağlık nekadr güzel bahsetmişsin...çok etkilendim..
tesekur edrim canim senin de paylasimlarini merakla bekliyorum

Zenanım canım ağzına diline ve tabiki ellerine sağlık canım. Tüm saflığın ve doğallığınla döktürmüşsün yine :1hug: a.s.
tesekkur edrim saskinim bidenem bende senin yazini okudum ve sen cok guclu bir kizsin bunu anladim artik mutlu olma zamani diyorum hayata siki sarilip butun cadiliginla takimin gururu olmani diliyorum ve seni sapir supur opuyomŞeniz

sagol kallisim tesekkurler allah butun analari babalari evlatlariylan guzel saglikli bir hayat nasip etsin insallah iyiki varsiniz

evet rayhan abla bende bu sicakligi yuregimde hissediyom ve gurur duyuyom tesekurler yazim icin guzel sozleinize

ol bacim bundan sonraki hikayelerimiz asklarimiz olsunmu nedersiniz kocalarimiza ne zaman asik olduk veya nasil yeniden kocamiza asik olabiliriz bunun yolarini falan arastiralim sismanlik aski oldurdumu zayiflayinca eslerimiz bize asik olurlarmi falan heyy allahim ya bizden gecti gayri bu konula saskinla bennu dusunsun bunlari

bende butun mesajlari almisim bunuda yanlisliklan almisim be ozur amaa bisiy demeden gecmiyim hade sizi gidi suslu cimcimeler sizisositososito

allahim yarabbim bu kizlarin cekismesi beni deli ediyo didismeyin bakim asik olmaya en cok benim ihtiyacim var ben gurbetteyimsenağlama bikerem en yazik benim icinizdebenneyaptımki

himmmmm. dogrudur güzelim. demek kalbimizi tatmin edemeyince midemizi tatmin etmekle ugrasiyoruz. sonucta ortada:roflol:
evet reyhan abla sende gurbettesin en once sen asik ol esine kaydirigubbakcemile5ben sirami sana veririm ama kallisle mehalim biraz bekleyebilir şutarafagitti

hoşbuldum reyhan ablacığımmm...burda olmaktan çok mutluyum...kaydirigubbakcemile2

bennu yat artik kiz yarin okul var diyon kapatmiyon derste uyukluycan isigin haala yaniyo

saskinim mehalim reyhan abla gece gece aglattiniz beni benim pc acikti fakat ben basinda diildim herkezi yatirdim da geldim ne guzel sohbetler etmissiniz
saskinim ne guzel bende asada seni butun cadiliginla don aramiza demistim hemen baslamisin cadiliga demek benim yeni sakarliklarimi bekliyon sen takimda ol ben senin icin ozel sakarlik bilem yaparim bidenem
mehalim reyhan abla bu kiza guzel dersler vermissiniz sizi tebrik ediyom
emelim kolay gelsin kimbilir ne ciciler yaptin yine on parmaginda on marifetli arkadasim benim
yazimi okudugun icin sagol

günaydın güzeller okula gitmek üzereyim .allahım yarebbim allah seni ne etmesin zenan sabah sabah ne güldüm ayy bu mesajı yanlış almışım anam buda şaşkın içinmiş.kız sen çok yaşa emii.

gunaydın kızlar.istanbul akar yagıyor.hemde lapa lapa.ayy cok mutlu oldum bıraz once basladı.kahvemı aldım camın onune yerlesdım.o kadar cok da ev ısım varkı.ıkı kısıyız ama her pazartesı sabahı ev harp meydanı gıbı oluyor.nasıl becerıyoruz anlamadım.dun yedıklerımı yazayım
sabah 1 bucuk sımıt pastırmalı sucuklu yumurta
ara 1 bardak greyfurt suyu
aksam tavuk lahana salatası
ara yarım elma yarım portakal
gecmısı okuyup gelıcem

günaydın canım takımım hafta sonu ne çabukg eçmiş iş ne çabuk başlamış yaaa
ama bu sabah ben mutlu uyandım
hafta sonu kacamakları oldu malum ama cumaya göre vermiştim çok sevindirik oldum çokk

ctesi günü oğluşumun doğum gününü kutladık bir dilim pasta yedim yemiyiym mi yani 3 martta ama biz erken başladık kutlamaya salıya geldiği için
ailemle kutlayamayacağımızdan işteee

birde pazar günü tavuk dürüm yedim az ekmekli ama sabah kahvaltısı ve akşam yemeğim yok gibi bişeydi yaniii

bu cuma güzel bir sonuçla karşınızdayım inşallah

bu arada lahana suyuna başladım bu sabah
yeşil çaya ara verdim cumadan beri
her hafta farklı bişeler yapmayı düşünüyorum

birg eçmişe bakayım vaktim el verdiğinceee

ben bunu niye aldimki yaa sen bu mesaji saskina yazmissin saskinim bu mesaj sanaymis ozur dilerim giz

bende butun mesajlari almisim bunuda yanlisliklan almisim be ozur amaa bisiy demeden gecmiyim hade sizi gidi suslu cimcimeler sizisositososito
Zenan allah seni bildiği gibi yapsın inşallah :roflol: şöyle gözler hafif sulanmış, her türlü duyguyu yaşarken alıntı yaparak geliyorum mesajların sonuna ve kafamda vereceğim türlü cevapları kuruyorum :1shok: zenanın mesajını görmemle bir kahkaha patlak verdi ki :roflol: sandalyeden yere düşecektim:roflol: bu mesajlar beni kopardı ve bitirdi şu an ölüyorum gülmekten........

GÜNAYDIN TAKIMCIM
Sabaha siiznle başlamak en büyük keyfim ne güldüm sabahtan yüreğinize sağlık

takılarımı resimlemenin bir yolunu arıyorum ama henüz bulamadım kızlar ne zaman alcam ben bu makinayı bilmem en kısa zamanda diyeyim inşallah

günaydın güzeller .. ohhh kalişim allah bözmasın glüçüklerini ....
kadıs senın adınada sevindın darısı başıma diyim bari ....

takıma yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş ....
hepicinize günaydınlar efemmmmmmmm...

he-he:roflol: geçen spor için belgeler çıkartıyorum muhtara veryansın ettim çok güel bir yürüyüş yolumuz ve hemen bitiminde çocuk parkımız var evin yanından başlıyor yol ve 20 dakika sürüyor sonundaki parka ulaşman ve didimki kendime tam seçim zamanı söylen şu muhtara bak dedim bu belgeleri alıyorum taa şuraya spora gideceğim sen görevli olarak bizi düşünmüyorsun şu parkımıza spor parkını eklettirmiyorsun diyesengözlerimebaksanab listeme yazdım zaten başkandan isteyeceğim dedi.. ay çok çirkef gördüm kendimi aslında çok sessiz bir yapım vardır benim kimse inanmaz :dilcikar:
yürüyüşlerin geçen yıl bana çok faydası olmuştu ama sonnda abartmaya başlayınca durdu kilo vermem yazmışımdır daha önce mutlaka bunu çok yaptığında vücut neler oluyor bu kadar yorulmakta neyin nesi diye kesiyor yağ eritmeyi ama sen devam haydi bakalım son hızla ve azimle gidecek bu yağlar..

canım inşallah bakalım benim kızım öss den beklenenin ve gerekenin üzerinde puan yaptı ama animasyon istiyor sadece denemek amaçlı mimar sinan sınavlarınada girmişti fotoğraf kazandı gitmedi bakalım kısmet işte çok kişi giriyor neredeyse bu yaz 600 kişi vardı animasyonda ve 12 kişi alındı bu şans değilde nedir allah yardımcısı olsun hepsinin..

canım benin belki ben o mesajı yazmasaydım kafana dank etmeyecekti ve sadece üzülüp geçecekti vaktin hemen açıklayayım.. dünde yazdım bu tür ihtar meajlarıma alışıktır buradakiler diye ve kendileri için yazıldığını sezenler şanslıdır.. senin gibi kızıp gitmeye kalkan veya bu bana kafayı taktı sinir kallis diyerek haber bile vermeden çekip giden öyle çok kişi oldu ki... ama bunu yazmaya mecburdum.. senin için.. kendini toparlaman için.. bak içinden kendine alabileceğin payı almışsın bile ne mutlu bana... benim buradaki hiç bir üyeye kızma, kin gütme veya kovma git deme gibi bir lüksüm yok ne yaparsam ne yazarsam önce siz sonra kendim için oluyor buna inan samimiyetime inan... benim yapıma ve anlayışıma ters düşecek bir durum olursa inan hiç vakit kaybetmeden o kişinin karşısına dikilir sana şu sebepten kızgınım bu davranışın beni kırdı veya kızdırdı diyebilecek bir kapasitedeyim bunuda yaşamadığına göre seninle hiç bir sorunumuz yok zaten anlamışsın mehalimde reyhan ablamda çok güzel bir dille anlatmışlar benim bakış açımı onlarada teşekkür ederim... buraya ilk geldiğin anlarda ki azmini kaybetmek üzere olduğunu farkettim ve uyarıyı yapmam gerekiyordu... ben bu yarışmaya başlayalı 2 yıl olmak üzere ... ne uzun bir süre değil mi bu .. öyle vazgeçişlerim oldu öyle kaçışlarım oldu ki ama kafamda tek düşünce vardı... bu yarışmayı başlatan püsküüt hiç zamanı olmamasına rağmen - gayet yararlı işler yapabilen bir kişiliğe sahiphen- burada hiç bir mesajı kaçırmaz ve tam 2 yıldır herkesin sorunlarıyla uğraşır her derde çare- çözüm bulmaya çalışır - sürekli yeniliklerle kilo vermedeki azim ve isteğin kaybolmaması için çabalar durur - yüzlerce insanın ilgisizliğine rağmen üretmeyedevam eder ki sadece arada göze çarpan bir kaç kişiye olan saygısına hatsına bu azim ve isteğini hiç kaybetmez bu yarışmayı bir çocuğu olarak görür.. kısacası aklımdaki düşünce şu ... bu kadın daha geçen yıl bu yarışmada kısa sürede hedefine ulaşmış olmasına rağmen burada ve bizim için çabalıyor en değerli sayılabilecek neyimiz var sağlığımız dışında, zaman.... bu zaman denilen kavramın onun açısından ne değerli olduğunu çok iyi biliyorum.... O bizim için vazgeçmeden hala çabalıyorsa hala hesap kitap işleriyle gereksiz yere bizim için vaktini harcıyorsa, bizi değerli olarak görüp sürekli motive için bir şeyler yapmaya çalışıorsa ben bu kadına borçluyum ve bu yarışmayı tüm vazgeçişlere rağmen terkedemem... Bu saygısızlığı ona yapamam... benim hayatımdaki şu kilo belasını başımdan atmaya yardımcı olan, yağlar eridikçe yüzümü güldüren bu kadına benim borcum var... Bu gemi batana dek buradayım dedim... ama bu gemi batmaz hatta yeni gemiler çıkar meydana yeni umutlar yeni mutluluklar doğar bu işin sonunda....
Bu düşüncelerle zor gibi gözüken 2 yılı çok büyük zevkle çok büyük şevkle geçirdim, herkesin yardımına koştum, kimseyi kırmadım ama seninde ilk başta algıladığın gibi bu bana taktı dedirttim bazen ama kendini düşünmeyen insanı ben hiç düşünmem felsefeside vardır beynimin gizli bir yanında...
sen kendini düşündüğün için mutlu oldum kararın içinde teşekkür ediyorum:1hug:
takıma şöyle bir göz atın ne olur.. ne güzel fikirlr ne güzel düşünceli insanlarla beraberiz.. bu bizim için bir şans... bilmediğimiz ne çok şey öğrendik yalanmı hepsi destek olan arkadaşlarımız sayesinde... ben bunu bilir bunu söylerim... bu desteği havada tutmak hepimizin birbirine olan borcu... kaçışlarda çözüm yok zaten yıllarca kaçmışızsonuç ne olmuş sıfır.... derdi olan paylaşsın beraber çözüm bulalım.. ben bunaldım ben sıkıntıdayım kafamı dinleyeyim yok.. bazen bize büyük gelen sorunları tam yanıbaşımızdaki kişi yaşamış ve çok kolay atlatmış olabiliyor bu yüzden içimize atmamızın kendimizi mağaralarakapatmamızın bir sonucu çıkmayacaktır... destek.destek...destek...

pericim inan bana başlarda bende çok umursanmıyorum sanıyordum kendimi... başka takımlara geçiyor ona buna sataşıyordum.. buradaki herhesin yazdığı tek kelime bile benim için çok değerli ve hepimizinde dşüncesinin böyle olduğunu biliyorum inan buna bu takımdaki insanlardan alacağın çok şey var çok nadir durumda bu kadar güzel düşünceli art niyetsiz insan bir araya gelir bunu keyfin çıkart....:1hug:

emelim eğer sirarişlerinde yetişemezsen sakın çekinme istediğin şeyi yapabilirim senin için...:1hug:

sor sor bennu sor kaydirigubbakcemile5 bende sordum görmedi galiba :1rolleyes:

emelim sana bir şey söyleyeyim mi.. oralarda hp foto makinesi için servis araştır.. bak bizim kızların çok güzel bir makinesi var dijital hemde... Gökçe çantaya objektifi açık olarak koymuş sıkışmış ve açılmıyor ve burada servis bulamadım başka markalarda işlerine gelmediği için yapmayız filan dediler.. sonra baba rusyaya gidince oradaki müdür hediye etti bir makine ve gökçeye onu verdik ayçada fotoğraf yarışmasında 1. oldu diye geçen yıl baba kıyamadı profosyönel bir makine aldılar ve o hp yi ne açan var ne bakan... bulursan hemen yollayayım sana... bak makine bu....

Amin aebenim amin canım allah hiç birimizden sağlığımızı ve mutluluğumuzu almasın canım amin...

kadis oğluşunun doğum gününüde kutlarız canım sen de pek erken kutlamışsın ama yerimseniben kesin gerçek doğumgünündede pasta yiyebilmek için yaptın bunu...

umut canım doktorun bısey onermedımı beslenmen ıcın.nıye boyle oluyor acaba.ıns tekrarlamaz canım.sıkıntılarını yazarsan gercekden rahatlıyosun.ıcınde buyutmene degmıyor
canım cok cok gecmıs olsun.bıran once toparlanırsın ıns.kılo en buyuk dusmanımız hepımızın.ama gec farkedıyoruz ısde.
bennu canım aramıza hosgeldın bıraz gec oldu ama kusura bakma.yenı bır kan geldı grubumuza sayende takıl bıze kısa surede zayıflıyacaksın zaten
kallıste canım ıst da nıye beykozda oturdugunuzu anladım sımdı.onunden gecerken goruyorum fabrıkayı beykoz da.orda sıksık gıttıgım bı yer vardayerimseniben.ne guzel ya pasabahce urunlerıne kolayca sahıp oluyosundur.mutfak esyalarına hasta olan ben ıcın süper bır durum valla
canım bızde aynen her pazar mangal durumları ıcın dısarda oluruz esım bayılır.patlıcan salatasınında hastasıyım ayrıca.allah dan yazın kozleyıp attım deep freze sımdı canım cekdıkce yapıyorum salatasını.bu arada benımde sporla aram hıc ıyı degıldı.ta kı basarı oykulerınde bı adam var cok kılo vermıs onun resmını gorene kadar.oyle olurum dıye korkumdan spor yapıyorum ya.tavsıye edrım bı bak spor bagımlısı olcandelikafadulden
zenan cıgım ellerıne yuregıne saglık.butun ıcdenlıgınle dokturmussun.edebı metın yazmıyoruz be canım dogal olması daha da guzel cok begendım
kallıste canım haklısın ama yolum uzun bılıyosun o yuzden zaman zaman ozlemımı gıdermek ıstıyorum .ama bu aralar degıl tabı.kurabıyelerı kaldırdım ortadan .bende evde hıcbısey pısırmıyorum kendımıze.hatta dun aksam komsum borek getırmıs.esım almıs dusdaydım.normalde baskasından gelen hıcbıseyı yemeyen adam ben cıkana kadar yutmus hepsını.ozlem duyuyo sanırım borek corege.yazık yaa.ama ona bıle ayırmıyorum pısırınce goturecegım yere goturuyorum hemen.
kallıste canım var bıseyler ama yazmaya hazır degılım sanırım.benı oyalıyor dusunceler.bu sabah 3:50 de hortladım yıne ama uyandıgımda kendımı dıyetle ılgılı dusunurken buldum.bıdahada uyuyamadım.umarım kısa surede gecer bu hal cunku dengem bozuluyor gunduz uyumak ıstıyorum sonra
ellerıne saglık mehalım okuyacagım bırazdan
heheheheh ay ne güldüm aksam aksam mehalim. valla iyi kokos olurduk. hangi kizimla yasitsin bakayim? kac dogumlusun

reyhan abla bende kucuk kızınla yasıtım bu arada.mehalım bu tatmın meselesi heryerde karsımıza cıkıyor.esım benım ıcın bı dıyetısyenden randevu almak ıcın tel le aramıs.dıyetısyene ısde esım kılolu falan dıyınce dıyetısyen dırek sormus.esının bedensel tatmınle ılgılı bı problemı varmı dıye.psıkologa gıttım adam bu mevzuya takmısdı habıre bıseyler soruyodu ben gecısdırıyodum ama pekcok sorun bu tatmın meselesıyle ılgılıymıs.bılmıyorum artık ben freud un yalancısıyım
canım gercekden kallıste bulunmaz bır kaptan ben buraya baska bır grupdan geldım kıyaslayabılıyorum yanı.hepımızle tektek ılgılenıyo.sayesınde sılkelenıyoruz.ve bukadar bırbırımıze baglıyız.kısısel algılamazsak bıseylerı daha ıyı olacak.ben oykunu okuyana kadar tasımıs kallıste ama hıcbıseyın senın onune gecmesıne ızın verme be canım
evet reyhan ablacıgım ne guzel anlatmıssın.bu dunyaya yalnız gelıyoruz yalnız gıdıyoruz
sukretmeyı unutuyoruz maalesef.elımızde olanların dogal hakkımız oldugunu dusunuyoruz.ama allah bazımıza varlıkla bazımıza yoklukla hatırlatıyor kendını.kı bız sukretmeyı farkedelım.ama maalesef kapıtal dunya hepımızı farklı yerlere surukluyo.ınsan ınsanın kurdudur dıyor ve sırca kosklerımızden kendı altımızdakı ınsanlara bakmıyoruz.bugun masaallah freud dan gırdım adam smıth den cıkdım hadı hayırlısı bakalım

gunaydın kadıs.allah ım bebegın dogum gunumuydu.saglıkla buyusun.hayırlı yaslar olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…