Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
30 Mayıs Menü Sabah: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt + 2 küçük kayısı Ara: 1 fincan yeşil çay Öğle: 1 tabak 150 gram tavuklu limonlu sirkeli yağsız karışık salata Akşam: 1 Domates, 1 havuç, 1 kabak, 60 gr peynir ve az zeytinyağı ile hazırlanan sote
Sabah (11.30dan sonraydı. Baya öğlen gibi oldu. Evde kuzenlerim var. Yarın da olacaklar. O yüzden kahvaltı geçe kalıyor maalesef.): Domates, salatalık, kırmızı biber, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta,
Ara: Şekersiz türk kahvesi, 20 gr hurma.
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 120 gr fırında mantarlı tavuk (üzerinde biraz kaşar peyniri vardı. Öğünümde de 150 gr yoğurt vardı. Yoğurdu yemedim o yüzden.), bol salata.
Akşamdan sonra yine türk kahvesi içtim. Su da 2 litreyi geçti bugün. 2250 ml civarı. Onun dışında 1 maden suyu içtim.
Sabah 2 yumurtalı omlet 2 dilim ekmek Domates Salatalık Peynir 5 zeytin Akşam 1 kase mercimek çorbası 2 tavuk kanat fırında 1 kase yoğurt Bugün spor yapmadım kızlar regl gecikti şişkinlik yaptı patlayacak gibiyim kiraz sapı kaynatın içtim şişkinliği alsın diye ama nafile
31 Mayıs Menü Sabah: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt + 1 yeşil elma Ara: 1 fincan yeşil çay Öğle: 1 tabak 150 gram tavuklu limonlu sirkeli yağsız karışık salata Akşam: 1 Domates, 1 havuç, 1 kabak, 60 gr peynir ve az zeytinyağı ile hazırlanan sebze sote
Menüm dün ile aynı 2 günlük bir diyetteyim her gün sabit