Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 parca sahanda yumurta Domates salatalık Bir kac dilim peynir
Iftar 1 kase çorba 1 yemek kasigi bulgur pilavı küçük bir parça haşlanmış tavuk
Ara 1 tabak karpuz 1 avuç kuru erik(bunlar fazla oldu ama bir süredir sindirim sorunu yasiyorum bağırsakların calissin diye yedim) 1.5 litre su Spor yok
Menüm.. Sabah minik simit bir parmak kadar 15.30 gibi bulgur pilavı ve barbun yoğurt Arada soda Akşam Un çorbası dolma .. kaç dolma yedim desem sanırım 3-5 arası
Bu oruç olmama hissi de kötü.. yiyince tekrar kilolar geri gelecek korkusu başladı bende.. 68.9 gördüm ama kaçtı galiba benlm yine yememeye desem etmem lazım dicem amma eninde sonun da yemicem mi ya nasıl gidicem bu düzen?..
25 dk cardıo.. son 5 dk dayanamadım artık geberdim ben benden geçtim.. bir de 2. Gün ya bacaklar zangır zangır.. 10 bin de adım var .. yarış için zaten az da.. napalım @birsevgi EEmnis
Akşam: -domates-salatalık ve ton balığı ile yapılmış salata -1 dilim ekmek
Ara: -1 dilim banana bread
(bunu yemeseydim iyiydi ama bugün çok aç hissettim gerçekten kendimi. Kahve ile birlikte 1 dilim yemek istedim tok tutar diye çünkü sonra daha beter açlık krizine girebilirdim. Bu arada günlük almam gereken kalori miktarını aşmadım yine bununla bile)
Ara 2 kupa sütlü kahve(komşudan pasta geldi yemedim)
Sahur Sahanda yumurta Krep tost(krep arasına peynir eritiyorum) Siyah zeytin Roka
Günün kötü kısmı yarım ltaz fazla su iftarda kayisiya tükenince ve de süt içince su icemedim) (Bu arada yazdığım tüm sular limonlu(vücudun ph ini dengelesin diye)