Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iftar: 2 kase haşlama et çorbası Bayağı bir ekmek nedense ekmek krizine girdim 2 haftadır yemiyodum hiç. iftar sonrası bir avuç çekirdek 2 litre su içtim Bugün çook yorgun hissediyorum spor yapamicam (
Kahvaltı: 1 yumurta ,az peynir, adaçayı, 1 wasa, salata ( kahvaltı hergün sabit gibi birşey onda hiç kaçamak yapma ihtiyacı duymuyorum). Bazen ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı bal sürüyorum belki Ara: sütlü kahve 1 çay bardağı Ara: 2 yenidünya ile meyveli yoğurt Sonra akşam markete giderken pastaneye uğrayıp evdekilere tatlı aldım. Aksam: 1 kase çorba, 1 tabak pilav, 2 baklava, saymadım ama 10 tane kadar pastanelerdeki çubuk kurabiyelerden nasıl yedim bende bilmiyorum. Sonra çok şişkinlik olunca akşam yürümeye çıktım yarim saat kadar yürüyebildim. Eleştirileri bekliyorum