Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Menü Sahur Küçük servis tabağına meyve salatası Kahve
İftar Fırında makarna .. herkesin yediğinden çok daha az yedim valla millet löpçük löpçğk yedi Bi de bir değişik çorba köfteli idi bir kepçe kadar..
Kaçamaksız yağmur iftar mı yapar no no no...relg krizi malesef.. Çikolata.. aklım hep baklava da.. baklava yesem de bitse mi bu işkence.. Neyse benlm cezalar 50+40 dış şimdi bi 40 daha olur .. etti 130...
Ceylin sana yaklaştım daha ben ödeyemedi ama cezaları.. Spor da sahile indik çok şükür 6 bin adım var..
Merhaba kizlar Sahurda 2 adet wasa ve 1 adet tam.bugday ekmegi 2 cay kasigi kaymak 1 cay kasigi fistik ezmesi 3 cay kasigi 1 kucuk yerli muz 1 fincan beyaz çay
Iftar 1 adet biber dolma 1 adet kabak dolma Salata+soģan 4 yenek kasigi taze fasulye 2 adet evde pişirilen (tam buģday unku zeytinyaglki beypazari kurusu) 1 dilim peynir 2 bardak cay
Arada 1 paket cubuk 20 adet findik
Spor: bugun spor acisindan epey verimli gecti EEmnis Ayak bileklerime agirlik ekledim ve aralikli olarak bisiklete bindim yurudum Toplamda 1 saat 50 dk bisiklet 15 dk bacak 10 dk kol egzersizi 3890 aďim sayar ile olculen..(son goedugum rakamdi cunku bu tuhaf cihaz kendini sifirlamis)
Dünkü menüm Hatırlamıyorum desem kirk saattir düşünüyorum kahvaltıda ne yedim Heh tam buğday ekmeğine küçük bir tost domates salatalık 5 zeytin Öğlen taze fasulye ve bir kase corba Aksam çorba + salata Spor 8631 adım bugün az oldu maalesef bu hafta spor açısından felaket
Akşam: -Kendi el boyutum kadar oranda et döner -biraz çığırtma (yağda kızartılan domates soslu patlıcan) cidden az yedim
Ara: -6 adet medine hurma -3 çilek -türk kahvesi
Bugün ara öğünde meyvemi yemediğim için biraz tatlı isteğim oldu. Onun için hurma yedim tabii sayı daha az olabilirdi ama tatlı krizine girip tatlıya saldırmaktansa hurmayı arttırmak daha iyi geldi.
Sahur Süt yulaf ve 3 tane mini damla çikolata (içerisine hurman kalmamıştı) Iftar Çorba Salata 3 kaşık barbunya 2 dilim ekmek 2lt su Yarim saat zumba meZdeke