Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah: -2 parça karabuğday patlağı -2 kk süzme peynir -2 dilim hindi füme
İkindi: -2 yulaflı fit kurabiye -filtre kahve
Akşam: -1 tabak taze fasulye -1 kase yoğurt
Spor: yok. Dün 5000 adım yürümüştüm ama dün o kadar yorgun ve bitkindim ki ne menümü ne sporumu paylaşamadım. Bu aralar güçsüz hissediyorum kendimi. Bugün yürüyüş bile yapamadım aşırı bitkin haldeyim. Erken uyumayı hayal ediyorum kızım uyursa ve gerilmezsem diyeceğim ama çoktan gerildim bile.
Slm kızlar Sabah 1 fincan sade kahve Öğlen yok Akşam Evde tost makinesinde lahmacun yaptım kendime yaptığımın hamurunu çok ince açtım 1 tane lahmacun 1 bardak ayran Spor 9 bin adım 100 mekik 50 parmak ucunda zıp zıp aşağıdaki cadaloz duymadan
İyi akşamlar kızlaar Bugün sabah kahvaltımı 12.20 civarında yulaftan sıkılmamak için 1 yumurta yarım tam buğday lavaş Normal çay Lor ama kaşar loru ve limonlu tuzsuz maydonoz ile yaptıım Akşam yemeğinde de 3 adet tanesi yarım avuç falan gibi bi ölçüde köfte ve yanında salata yediim
spor olarakta 35 dk ntc uygulamasından kol karın bacak hareketleri ve sabah 100, akşam 100 olmak üzere toplam 200 adette ip atladıım
ve gün içinde bir sade türk kahvesi, bir sade soda,2lt su ve şimdide biraz başım ağrıdığı için karanfilli sıcak su içiip bugün ağzımı yemeye ve içmeye artık kapatıyorum
Sahur 2 yumurtalı ve kaşarli omlet 2 dilim ekmek Iftar 1 kase çorba 4 tane kuru dolma 1 dilim ekmek Salata 3 minik yumurta tatlısı (yemekten yarim saat sonra çok pişmanım)
1.5 lt su 1lt dukan içeceği 122 adet bölgesel çalışma 30sn plank
Sahur iki haşlanmış yumurta ve yesilcay...İftar tavuklu salata...ayran 1 lt su ...birkaç gün oruclu olmayacak o yüzden bugund n itibaren sporda yapcam...
Sabah Limonlu su ve iki haşlanmış yumurta...yeşillik. .. Akşam..iki greyfurt .sebze yemegi 4 yemek kaşığı susuz şekilde....12 tane yeşil erik.. 2 lt su 1 saat eliptik bisiklet 1 saatten fazla kesintisiz yürüyüş...