Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sahur= Önce 1 su bardağı süt Sonra 2 dilim ekmek ve 2 kaşık sebze yemeği İftar= 1 kepçe çorba 3 tane köfte 2 dilim pide 3 kaşık bulgur pilavı Salata ve cacık Ara1 = 1 portakal Ara2= 1 elma Su=3 lt Spor yok
Sahur - 2 kabak rendeledim üzerine sarımsaklı yoğurt pul biber. ( Bugün tartı olacağından hafif yapmak istedim sahurumu)
İftar - 3 yk et sote, 2 kaşık yüksük çorbası, 4 çatal humus, 4 çatal patlıcan yoğurtlaması, 1 tane gül böreğinin 4 te 1 i bile değil tadına baktım sadece.
bugün kahvaltıda süt yulaf yanındada bolca limonlu nane,maydonoz, salatalık yediim arada 2 kayısı 1 ceviz ile türk kahvesi içtiim akşam yemeği olarakta smoothieimsi bir şey yaptım sırf yemek yapmak derdiyle uğraşmamak için çünkü evde yapılan yemekler genelde bana uygun pişmiyoor ve bugün ödevi falan hallederken baya basit oldu benim için onu da şu şekilde yaptım yoğurt 2 tk yulaf kuru nane taze nane biraz dereotu tuhaf bi ayran içtim gibi oldu ama 4ten beri tutuyor beni maşallah sabah kahvaltımı 12de yedim akşam 16.30 da akşam yemeği bitti. if gibi yapmaya çalıştım aslındaa ve 1 fincan yeşil çay ve 2 lt suyumu bitirdiim
vee şimdilik 25 dk sporumu tüm vücut çalıştıracak şekilde yaptııım
Sahur yok İftar Yarım kase yoğurt çorbası 1 tabak makarna Yarım bardak reyhan şerbeti Şimdide 1 kupa neskafe içinde yarım çay bardağı kadar süt koydum Spor 5 bin adım
Öğle: -2 fit kurabiye -1 avuç yer fıstığı -filtre kahve
İkindi: -2 adet biber dolma -4 N**** (Siyahi) bisküvi
Akşam: -3 Etimek -3 kk peynir -2 hindi füme
Bugün çok kaçamaklı ve karışık geçti regl krizleri bunlar ama keşke hakim olabilseydim. Bazen çok iyi tutuyorum kendimi ama resmen dalgalı ruh halimin yansıması oldu son bir kaç gün. Acayip iradesiz ve salmış hissediyorum yine. Oysa ki dün saç bakımımı da yaptım Ama diyet ve spor konusunda maalesef sınıfta kaldım bugün.
Ama dikkat çekerim az yedim... Sahur yok pide yok .. bir tabak yedim sadece başka da sofra da bir şey yoktu yani.. bi de gerçekten ben mantı börek kırk yılda bir yapıp yiyen biriyim annem de yapınca yedim.. inanın sebze yemeyi özledim Ramazan da millet habire kalorili şeyler istiyor
Ve kendim diyet bisküvili pasta yaptım şekersiz.. yarım dilim yedim..
Sahur yine yapmıcam Spor bu akşam yok artık dinlenme
Sahur İki dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 domates Yarım haşlanmış patates 1 dilim peynir İftar 1 kepçe çorba Yarım uskumru balığı 1 kase salata 6 tane yaprak sarma Ara 1 Yarım dilim kadayıf 2 kaşık dondurma Ara 2 Bir portakal