Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Menümü paylaşayım
Sabah birkaç patates 1 dilim ekmek zeytin peynir
Türk kahvesi
Öğlen 5 kasık mantı
Akşam 3 adet patates haşlama ayran azcık da tursu
Suyumu içiyorum
@chocolıta
hamurişinı salı gününden sonra kesecem inşallah yarın günüm var salı günü de dedem için Kuran okutacaz

Tamam canım + çıktığım için hesaplamak istemiyorum pek yüzdemi ama dikkat ederim artık
Buna bir güncelleme getirelim

📌Kızlar bundan sonra + gelenlerin yüzde yazmasına gerek yok. Önceden 2 gruptuk Kazanan grubu bulmak için her şeyi hesaplıyorduk. Grup olayından fayda göremedik kaldırdık. + hesaplaması da alışkanlık oldu kaldı. Kilo aldıysak yüzde yazmayalım

Ama tartı fotoğrafı yanında mutlaka "+/sabit geldim" diye belirtilsin. Çünkü ona göre not alıyorum. Açıklamasız sadece tartı fotoğrafı geldiği zaman tekrar listeye dönüp son kilonuzu bulup bakmam gerekiyor bu da çok yavaşlatan bir şey
Kilo verenler yine yüzde yazmaya devam. Çünkü şampiyon buna göre belirleniyor

Geçmiş olsun 🌸Hoş geldiniz 🌸
Bende yeniyim boy ve kilomuz aynı bende arabayla her yere gitmekten bu sene aşırı hareketsiz kaldım yazdan beri 23 kilo aldım
Yazın 67 iken şimdi 91 ile diyete başladım
İnşallah en sağlıklı biçimde yaza kadar vereceğim
Bakalım beraber bu savaşı kazanırız her ay 5 kg Azmi gelir acaba

Merhabalar,
13 Nisan, Pazar günü,
Öğlen, 2 köfte,patates salatası,1 tatlı kaşığı reçel, kaymak, 2 dilim ekmek,
Akşam, 6 y.k. kıymalı semizotu,1 dilim ekmek yedim. Su:2 lt. içtim.
Chocolita Chocolita

Son düzenleme:
İlk ögün 13.00 da 15.00 soda ve bitterle ara ögün 17.30 da da ceviz hurma günü kapadım
40 dk kardiyo videsou ( bu video felaketti )

Artı dısarı yürüyüşü 3 lt su içildi
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000046578.webp
    1000046578.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000046625.webp
    1000046625.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000046718.webp
    1000046718.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000046938.webp
    1000046938.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000046896.webp
    1000046896.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Kalori limitimi aşmamış olsam da yine yaramaz bir pazar oldu kızlar. Standart bir kahvaltı sonrası bir doğum günü ve bir mevlut etkinliği ile az da olsa tatlı ve börek yedim. Bugun için de bir spor yapıcam yarın 🥲 yeme içme olayını erken kapattım son öğünüm 15.00 gibiydi.

Eklentiler

• 1000155921.webp
    1000155921.webp
    19 KB · Görüntüleme: 5
Yarın diyete başlıyorum bugün neler yedim bugün sabah 12 00 da kapya biber soslu yağda omlet 7 8 tane zeytin 2 dilim kaşar peynir
Tarçınlı Elmalı yoğurtlu ara öğün
Öğle tavuk göğsü 4 kaşık pilav
Akşam ısırgan otu çorbası
Ne yalan söyleyeyim yeni çay içtim çayın yanına da lokum tatlı şeker şeker isteğimi durduramıyorum tabi su olarak da 1 litre bir buçuk litre falan su içtim
Yazarken fark ettim de ne kadar yemişim 😅😅 yürüyüş 0 spor 0
Tüm umudumuz yarın

Günaydın
Kahvaltı
1.5 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Top peynir
6 siyah tuzsuz 4 ekşi yeşil zeytin
Domates ,salatalık,biber,maydonoz,portakal,muz
1 çk fıstık ezmesi
1 tk beğendi

15.00
Menengic kahvesi
Lokum

Öğlen
16.00
1 kase yoğurt çorbası
Pizza

Akşam 21.00
Ot yemeği ve sarımsaklı yoğurt

Bütün gün ayaktaydim
Mutfak dolabını sildim
Yeni oturdum diyebilirim

Akıllı saatimin kordonu yine koptu
Yeni kordon siparislerim daha gelmedi

En erken salı gelir
Salidan sonra daha düzenli adım yazabilecegim

Yarın sabah tartıyı çok merak ediyorum
Bugünkü ve hafta sonunun toplam günahları karşıma çıkacak 🫣

Yarın diyete başlıyorum bugün neler yedim bugün sabah 12 00 da kapya biber soslu yağda omlet 7 8 tane zeytin 2 dilim kaşar peynir
Tarçınlı Elmalı yoğurtlu ara öğün
Öğle tavuk göğsü 4 kaşık pilav
Akşam ısırgan otu çorbası
Ne yalan söyleyeyim yeni çay içtim çayın yanına da lokum tatlı şeker şeker isteğimi durduramıyorum tabi su olarak da 1 litre bir buçuk litre falan su içtim
Yazarken fark ettim de ne kadar yemişim 😅😅 yürüyüş 0 spor 0
Tüm umudumuz yarın
Pazartesi yepyeni bir sayfa olsun size 🩷 yolumuz ciddi irade istiyor. Yılların düzenini değiştirmek kolay değil ama bir kere hayır demeyi başarırsak emin olun devamı gelecek. Tadına bakmakta sıkıntı yok. Bir şekilde nefsi baskıyla değilde terbiye ederek. Yavaş yavaş alıştırarak

Buna bir güncelleme getirelim

📌Kızlar bundan sonra + gelenlerin yüzde yazmasına gerek yok. Önceden 2 gruptuk Kazanan grubu bulmak için her şeyi hesaplıyorduk. Grup olayından fayda göremedik kaldırdık. + hesaplaması da alışkanlık oldu kaldı. Kilo aldıysak yüzde yazmayalım

Ama tartı fotoğrafı yanında mutlaka "+/sabit geldim" diye belirtilsin. Çünkü ona göre not alıyorum. Açıklamasız sadece tartı fotoğrafı geldiği zaman tekrar listeye dönüp son kilonuzu bulup bakmam gerekiyor bu da çok yavaşlatan bir şey
Kilo verenler yine yüzde yazmaya devam. Çünkü şampiyon buna göre belirleniyor
Peki birinciyi yüzde değil de kilo gram hesabına yapsak nasıl olur. Yüzde hesaplamak ekstra iş oluyor gerçekten de 😂😂

İyi geceler kızlar 🦋
Sabah
2 dilim ekmekten tost
Ara öğün
Diyet dışı
Akşam
Pırasa yemeği bir tabak
Su miktarının şu anlık bir buçuk litre
Adım 7.9 k
Chocolita Chocolita

Bugün niyeyse gözüm döndü ben de anlamadım ama bu haftayı yemedim çok şükür😂

Eklentiler

• 1000029013.webp
    1000029013.webp
    19 KB · Görüntüleme: 5
Anladım canım. Doğrudur herkesin yöntemi farklı. Buna karar vermek için biraz da listenin durumuna bakıyorum, şu anda böyle bir motivasyona ihtiyacımız yok gibi görünüyor. Çok fazla + var. Ama aynı fikirde olan varsa bizi bu motive eder derseniz haftada 1 gün serbest gün deriz diğer ödülleri kaldırırz

Bence bir gün serbest değil de bir öğün serbest olabilir. Kendi adımı konuşacak olursam ödül beni de geriye atar zaten çok ileriye gitmedim aynı yerinde saymak istemiyorum🤣🤣🤣

Bu arada menü ile aynı mesaja yazmak istemedim. Benim eski bir çizelgem var onu yapacağım tekrar.
ekleyebilirsem buraya eklerim.

Sorun şu ki, hep olduğum yerde duruyorum, benim yaptığıma diyet yapmak denmez. Yemek az yiyorum ki o bile çok da, ama akşam çayla bir kase kuru üzüm ne varsa götürüyorum. Bu şekilde kilo verilmez. Daha önce de yazmıştım ben diyetisyen ile 66’dan 57’ye 6 haftada düştüm. Haftada 2 kg ortalama verdim, daha az verdiğimde de yağdan vermiştim bir hafta 500 g verdim ama ölçüde 1,5 kilo yağdan gitmişti. Menü her hafta değişiyordu ama mantık aynı; aklımda kalan menüyü yazıyorum isteyen benimle birlikte uygulayabilir. 5 kaşık isteyen 6 yapabilir bana diyetisyen 5 kaşık istediğini yiyebilirsin demişti, istersen tereyağ ye ister makarna, ben pilav varsa 2 kaşık, yemekten 3 kaşık yiyordum.

Uyanınca 1 kaşık sirkeli su

2 incir yada kuru kayısı ve su

Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5/6 zeytin, bol yeşillik, domates salatalık, 2 dilim ekmek

Ara öğün 1 meyve

Öğlen; 5 kaşık yemek yada ızgara köfte/tavuk/et

Akşam; 1 kase çorba, 5 kaşık yemek, salata yada 1 kase yoğurt

Yemekten 2 saat sonra 1 meyve vardı ama şart değil.

Günlük en az yarım saat yürüyüş.

Mide esnek bir organ yedikçe büyüyor yemeği azaltınca da zamanla küçülüyor, ilk hafta baş ağrısı olur normaldir demişti.

Ben bu listeyi uygulayacağım çizelgeyi de hazırladım. Ekran görüntüsü alıp paylaşabiliyorum, direkt dosyayı yükleyemedim.

Eklentiler

• IMG_7203.webp
    IMG_7203.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 10
Back
X