Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öğle: 13:30 3 yemek kaşığı ekşili köfte 4 yemek kaşığı makarna
akşam : 18:30 1 kepçe tavuk çorbası yarım dilim tbe 2 yemek kaşığı patlıcan oturtma (fırında yapılmış. kızartma değil yani) 2 yemek kaşığı tavuklu arpa şehriye pilavı yoğurt
21:00 çatalın ucuyla 2 çatal revani( hiç sevmem gerçekten) 2 çatal dondurma arkadaşın doğum günü vardı. ben ısmarladım. ayıp olmasın diye yermiş gibi yaptım... yoksa ağzıma sürmezdim emin olabilrsiniz...
Bugün menüm Uyanınca 3 çilek,1 protein bar,yeşil çay Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta,söğüş, baharatlı yeşil zeytin Ara 3 ceviz,1 tatlı kaşığı kaju ezmesi,telvesiyle içtiğim sade türk kahvesi Öğlen 2 büyük dilim vejetaryen pizza ,büyük kupa siyah çay Ara whey proteinli smoothie Akşam leblebi, fırın tavuk baget derisiz, dereotlu ayran ara yeşil çay 2.5 lt su , 6000 adım, 3 mil leslie,15 dk bölgesel KKubraaaccc
Kahvaltı ekmeksiz light peynir domates salatalık şekersiz çay Öğle:2 zeytinyağlı bulgurla yapılan biber dolması yoğurt Ara: yeşil çay Akşam: barbunya ve 1 dilim kepek ekmeği ve bir porsiyon meyve Su 2 lt 5500 adım hzlselyarimuhendisSonsuzUmut
3 Eylül Cuma Sabah 9.00 1 kupa sade filtre kahve, 1 haşlanmış yumurta Öğlen 12.30 13.00 arası Mantarli kaşarlı 2 yumurtadan omlet, 4 dilim domates, 1 kupa yesil cay Aksam 17.00 17.30 arası 1 tabak sütlü yulaf içine fındık ve 1 muz
Su 5 bardak kadar Spor 10.200 adım ( hafif tempo) EEmnis
Sabah klasik kahvaltı Öğle yok akşam 18.00 1 tabak bulgur pilavı-sebze yemeği 1 dilim ekmek 21.00 2 bisküvi 1 lokum 3 litre su 8600 adım avutsunbahaneler