Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam Canımlar 15.08.21 pazar Tek öğün beslendim. 1 saat içinde tükettiklerimi ekliyorum. Kendi yaptığım püremsi şey, kavrulmuş kıyma, 1 kase kadar kavun, 3 top dondurma 2 litre su 1 duble Türk kahvesi 4000 adım. Yarım saat bölgesel egzersiz
15 agustos Kahvaltı Yarım Domates, 1 kk tulum, 3 zeytin, 1 adet pişi, şekersiz çay, 1 sade türk kahvesi İkindi 1 kepçe şehriye çorba, avuç içi kadar ızgara tavuk, az yoğurtlu köz biber 1 sade türk kahvesi, 1 soda 1.5 litre su EEmnis
15 Ağustos pazar Kahvaltı klasik domates peynir yumurta kabak çekirdeği ekstra olarak 3 dilim sucuk yedim bugün Akşam mangal yanında közlenmiş patlıcan haydar bol salata Sabah 10 bin adım yürüyüş yaptım 2,5 lt su Fakat bugün misafirim vardı 1 dilim tiramisu yedim
16 Ağustos Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 4 yeşilzeytin, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, karpuz, kiraz saplı çay Ara Dibek kahvesi, yarım litalif yulaf bar Akşam 1 fırın karnıyarık(zeytinyağlı), 1 kase cacık, 1 wasa Ara Yeşil çay
16 ağustos 2021 Tek öğün beslenmemde bugün 23 saatlik açlık sonunda beğendi yatağında ızgara köfte, ezogelin çorba, yoğurt yedim. 2 parça bitter çikolata ile kendimi ödüllendirdim 1 filtre kahve 2 litre su 11bin adımla günü kapattım
Çok kötü bi menü arkadaşlar. Kendimi karbonhidrata vermişim. Porsiyon ları da abartılıydı yediklerimi maalesef. Özür diliyorum herkesten kötü örnek olduğum için. EEmnisDeryaOnDiethzlsel
16 Ağustos salı Kahvaltı 1 yumurtadan Menemen yanında wasa 1 bardak yeşil çay ile Saat 15 gibi çok acıktım meyve tabağı yapıp yedim Akşam dışarıda yedim tavuklu salata yanında wasa ile
17 Ağustos Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, kiraz saplı çay, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, karpuz Ara Türk kahvesi, meyveli bar Akşam 1 fırın Karnıyarık, 1 kase cacık, 1 wasa Ara Yeşil çay
17 ağustos salı Orucumu açtım, 1 tabak yeşil mercimek yemeği 1 tabak mantar yemeği 2 bardak ayran Şimdi künefe yemeye gideceğim çünkü 30 saat ile açlık rekorumu kırdım.