Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar iyi akşamlar 13 Ağustostan bildiriyorum Kahvaltı zeytinyağında domatesi biraz soldurup üzerine kaşar ve hindi fümeyle birlikte pişirdim yanında 1 haşlanmış yumurta 5 badem ile Akşam yemeğim ilikli kemik suyuna çorba birazda yeşil mercimekli bulgur pilavı az biraz da turşu yemiş olabilirim
13 ağostos Sabah klasik kahvaltı Öğle dünden kalma 1 tabak ekşili köfte Akşam 19.00 5-6 çatal taze fasülye pancarı 1 22.00 2 fincan çay 1 incir 1 litre su iyi geceler DeryaOnDiet
13 agustos Kahvaltı Az domates, salatalık, 1 kk tulum, şekersiz çay İkindi 1 kase aşure, 1 sade türk kahvesi 1.5 litre su 10.000 adım EEmnis , hzlsel , kollontai
14. 08.2021 Sabah sucuklu kaşarlı omlet, salatalık, biber Akşam bulgur pilavı yarım kase kadar, 5 köfte, birazcık patates kızartması. Şuan 10000 adım şimdi leslie yapacağız 45 dk 1 filtre kahve 2 litre su 1 maden suyu
14 Ağustos Kahvaltı klasik yumurta domates salatalık peynir 5,6 ceviz Akşam yemeği barbunya bulgur pilavı cacık Spor yürüyüş 7,500 adım yapabildim Su 3 lt