Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
03.07.2021 Sabah yok Öğlen yarım tabak bulgur pilavı, haşlanmış sebze, ıspanak yemeği, sütlaç Akşam:1 tane patatesin kızartılmış, bir bardak buzlu olan dondurmadan. 16000 adım
4 temmuz 3 bardak kefir 15 tane küçük çilek 1.5 muzla hazırlanmış içecek gün içine yayıp içtim11de 4te ve 7de Su : 3lt Spor : 50dk tempolu yürüyüş EEmnisummhnisahzlsel
slm kızlarrr :)) sabah domates peynir zeytin yumurta
kahve kurabiye
öğlen 3 gibi sezar salata 1/2 dilim baklava
kahve 2 kare çikolata
5000 adım ( yol klima uykusuzluk srets bionttec aşı çarptı beni. ikinci doz aşı olurken bağışıklığınızı yüzkek tutun ataşim çıktı eklem ağrısı halsizlik oldu) su 2 lt
04.07.2021 Sabah: 5 tane kadar patates kızartması, süzme peynir, domates, kapya biber, maydanoz Öğlen : Kayısı (ağaçtan yedim. 10 tane kadar) Akşam :1 adana dürüm. 2 litre su 1 fincan Türk kahvesi 12000 adım
Kahvaltı Yarım domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, çeyrek gevrek, şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal Akşam 3 köfte, 1 bardak ayran, 2 bardak şekersiz çay, 1 sade türk kahvesi, 1 kuru incir, 1 soda 1.5 litre su 10.000 adım EEmnis , ummhnisa , hzlsel
Kahvaltı 1 kayısı, 1 kase sebze çorbası, şekersiz çay Öğle 1 kase ayran çorbası, 1 sade türk kahvesi, 1 kuru incir, 2 ceviz Akşam Yeşil Mercimek yemeği 2 servis kaşığı, 1 kase yoğurt 1.5 litre su 10.000 adım EEmnis , ummhnisa , hzlsel
Kahvalti peynir 2 dilim ekmek 1 poset kahve Öğlen 2 kare cikolata Spor yogurt (350 kalori) 1 küçük elma 4 dilim ekmek peynir Belki 1 elma daha yerim 2 litreye yakin olucak
Spor 30 dakika eliptik 30 dakika yüzme Bugün karbonhidrati kacirdim