Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahvaltı 1 fincan sütlü nescafe, 1 kk ezine peynir 2 eti form bisküvi İkindi 1 kıymalı pide, ayran Akşam 1 dilim karpuz, 1 kk ezine, 1 sade türk kahvesi, 2 kuru kayısı 4 çiğ badem 1.5 litre su 10.000 adım EEmnis , ummhnisa , hzlsel
07.07.2021 Sabah: Yok Öğlen: 5 tane köfte, karpuz, azıcık mücver AKşam: Yaprak sarma (10 tane kadar:)) Yoğurt çorbası, karpuz 15000 adım 2 litre su 1 türk kahvesi EEmnismatteroftimeummhnisa
Merhabalar Bu gün kahaltim kaymak la bal oldu bur dilim ekmek Öğle yemegim iki dilim kavun 3litresu bu günlük akşam yemeğini kapatyorum yemeyecegm yarından itibaren niyet oruclarim vardı ara vere vere tutuyorum Tutcam hemde yediğim ictigimede dikkat ederim EEmnisummhnisa
Sabah 1 yumurtadan omlet, 4 zeytin, 1 tk krem peynir, 2 adet minicik tuzlu pankek.
Ogle Sade Türk kahvesi 2 fincan, 2 maden suyu.
Aksam 1 tane muz.
Midem bugün çok kötü eğer yiyebilirsem bir kase mercimek çorbası ya da bir kase yeşil salata yiyeceğim ama hiç sanmıyorum. O yüzden burada kapatıyorum.