Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi aksamlar Kahvalti 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet 7 zeytin Domates salatalik Ara 1 avuc kuru üzüm 1 avuc beyaz leblebi Aksam 10 adet sarma 1 kase yogurt 1.5 lt lahana suyu 1.5 lt su
30 dk. Kardio 35 dk. Bolgesel egzersiz 600 ip 20 dk. Dambil ile kol EEmnis
Yahu bir de adımlara bakayım dedim 5000 adım atmışım bu nasıl oldu ki Ben yürüyüş falan da yapmadım bunu gerçekten anlamadım. Doğru ölçmüyor olabileceğinden şüphelendim şimdi bunu görünce Ahh şimdi aklıma geldi, eliptikteyken elimdeydi sayfalarca kk mesajlarını okudum o ara demekkisnsbbssbsbsjkabshsjznsns
Öglen Kızıma yaptığım patates cildinden 5_6 tane yedim 1 dilim ekmek Akşam Fasulye yemeği 2 dilim ekmek 1 litre su Gün boyu hareket ve dans Şimdi de 1 bardak ayran. Gün boyu çalkaladım bakalim nasıl oldu
Merhaba kizlar.. Bugunler de babannem yine rahatsiz pek birsey istemiyor canim
Ilk ve tek ogunum 4 kasik yulafi sicak sida pisirip uzerine sarimsaklinyorgurt doktum ve baharatlar..manti gibi oldu tavsiye ederim.. 1 de kuru biber dolma