Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben günü kapattım Sabah 8 gibi 1 bardak süt 1 dilim kek Saat 13 gibi 2 yumurtalı az peynirli omlet 4 yeşil zeytin Saat 17 gibi 1 portakal 1 yeşil elma Birazdan 1 tane domates yicem Spor 30 bin adım +50 sabah mekik 50 akşam mekik Dip not: bir daha 30 bin adım atmam ölüyorum şuan da
Kahvalti 2 dilim ekmek 3 kozlenmis yesil biber 7 zeytin 1 kk peynir Aksam 2 yumurtadan soğanli omlet 2 dilim ekmek Yemegim vardi ama yiyesim gelmedi o yuzden yumurta yedim
2.5 lt su
30 dk. Kardio 20 dk. Agirlikla kol hareketleri EEmnis
Sabah Sucuklu yumurta 2 dilim ekmek Öğlen Salata 1 dilim ekmek Akşam Sebze yemeği 2 dilim ekmek Sonrasında nescafe 2si 1 arada Lessie 1 mil 2 lt. Civarı su
Sabah: Az bi kıymalı yumurta+ domates+salatalık+ 5 zeytin+2 çilek+ 3 ceviz
Ara: 5 küçük kurabiye topu ( 1 yumurta +1 tatlı kaşığı bal+1 su bardağı hindistan cevizi +yarım çay bardağı süt karıştırıp fırında pişirdim) tadı çok güzel denemek isteyen olursa tatlı istegimi de giderdi
Akşam: Haşlanmış tavuk+salata
spor: 45 dk bisiklet+ 30dk jilian +30 dk bölgesel ( bisiklet sabah yapıldı diğerlerine 1 saat sonra başlarım)