Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah soğanlı yumurta ,7 zeytin,çok az beyaz peynir, domates salatalık 1,5 dilim kadar ekmek oglen yulaf yoğurt chia elma karışımı ara 1 muz aksam koca bir tabak dolusu karnıbahar brokoli ve üstüne yoğurt
spor 1 saat bisiklet 10 dk kol sıkılaştırma egzersizi
Ilk öğünum 1/4 pirasayi ince ince dograyip kavurdum..4 yemek kasigi yulaf ezmesini sicak su ile pisirdim icine 1 yemek kasigi eriyen peynir ve 1 yemek kasigi lor ekledim ve bool baharat.. 1 kupa roibos çayı
ikinci öğünüm 1 dilim kol boreginin 1/3ü peynirli lorlu 2 bardak çay 1 dilim domates ve salatalik
Arada 1/2 yeşil elma ve 1 çay kaşığı fistik ezmesi 1 duble turk kahvesi 12 adet findik 1 çay bardagı cekirdek 1 yaş hurma
Veee spor yaptim kizlarrr.. 15 dakika hizli tempo bisiklete bindim 50 adet kol hareketi yaptim..bunlar sayiliyor mu kizlaarrr
Kahvaltı 1 rafadan yumurta 4 yeşil zeytin Biraz peynir Salatalık Saat 16.30 gibi çok acıktım biraz peynir yedim Akşam 1 su bardağı sütlü kahve 12 bin adım attım yatmadan 20 bine tamamlıcam
Kahvalti: 1 haşlanmış yumurta, 1dilim ekmek, domates salatalık, az peynir,4-5 zeytin çay Öğle: 5-6 kaşık makarna, yoğurt Ara: 1 bardak sütlü kahve+2 porsiyon meyve Aksam: kıymalı mercimek yemeği, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek Belki şimdi ara olarak bitki çayı ya da süt içebilirim EEmnis
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, menemen, biraz peynir ve zeytin Öğle: yulaf lapası Akşam: 4 köfte, bol salata ve ayran 2 litre su 30 dk leslie, 30 dk plates
Sabah 1 yumurta Salata Bir kaç tane biber kızartması 2 dilim ekmek Öğlen Patlıcan yemeği Yoğurt 1 dilim ekmek Akşam Makarna 2 lt su Yarim saat tempolu dans
sabah 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Öğlen yulaf yoğurt chia ceviz karışımı
aksam 5 YK kuru fasulye ve basmati pilavı 4 YK kadar **
Spor sonra toplu yazayım
** Kizlar uzun zamandır kuru fasulyeyi pilavsiz yiyordum ve hiç hoşuma gitmiyordu.bugun basmatiden pilav yaptım ohh dedim nihayet erdim muradıma beyaz pirinçten çok farkli vitamin ve lif kaynağı benim gibi pilavsiz mutsuz olanlara tavsiye ederim ❤