Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar.. Bugun Ilk ogunum sicak su ile 4 kasik yulafi pisirdim. Icine 2 yemek kasigi peynir ekledim ve biraz da köri vekişnis ekledim.. 1 2 maydonoz ile socak bi yenek yapim.
2.öğünüm 2 yemek kasigi patatesi salatasi 1/2 dikim yaklasik 25 gr ev ekmegi Zeytinyagina bandim
Arada Yogurtlu içecek Filtee kahve 1 hurma 1 kasik dut kurusu 5 adet badem 1 barsak cay 1 adet burçak biskuvi
Merhaba kizlar Ilk ogunum 4 kasik yulafi sicak su ile oisirdim icinr haslanmis yumurta dogradim ve biraz da kori ekledim 1 kupa rohibos cayi 1 dilimin 8de 1i ev ekmegi ve uzerine 2 cay kasigi bal kakao karisimi
Ikinci ve son ogunum 6 yemek kasigi bulgur pilavi 4 yemek kasigi kurufasulye 1 kase cacik
3 lt su -spor ; 30 dakika Leslie, 1000 ip, 30 dakika tempolu yürüyüş 20 dakika bölgesel 15 dakika cardio, yürüyüşü ayrıca yazacağım. Bu satırları yazarken bile devam ediyorum :)
sabah mantarlı omlet,3 zeytin , 1 kare peynir , domates salatalık 1 dilim ekmek ara yarım portakal 1elma aksam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği , salata ,1 küçük haşlanmış içli köfte
sabah : omlet, 5 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz ve 1 tam buğday ekmeği yeşil çay Öğle: ton balıklı salata Ara: sade türk kahvesi, muz Aksam: 4-5 tane lahana sarması, yoğurt, tarhana çorbası 2 lt su 9000 adım, 20 dk pilates