Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun biraz fazla yulafa sarıldım kilom eksilmedikce motivasyonum düşüyor sanırım...
Sabah Çok çok az Yulaf lapası. Çeyrek kase bile değil.
Ara Bir porsiyon meyve
Öğle Yulafla yaptığım o fit poğaça tarifi. İsteyen varsa tarif verebilirim bu arada kızlar. Ara öğün yerine 1 adet, asıl öğün yerine 2-3 adet yiyebiliyorsun. Ben 3 dilim yedim çayla.
Ara 3 tane yulaflı ve fıstık ezmeli bisküvi
Akşam Çorba ve ton balıklı salata
Su 3 litre olur Spor 40 dk bölgesel hareket 15 dk cardio Adımlar 10da
Sabah ...otlu iki yumurta kavurmasi....greyfurt Öğlen büyük kase aycekirdegi..ekmek arası aparatif ve ayran Akşam 1 kase barbunya yemeği..bisküvi ve biraz çikolata yedim..hastayım dayanamadım...yürüyüş 1.5 saat 8000 adım olmuştur tahminen
Iyi aksamlar Kahvalti 2 yumurta ile omlet 2 dilim ekmek 7 zeytin Salatalik domates Aralarda 2 elma Sade turk kahvesi Soda Aksam 1 kabaktan yogurtlu kabak 1.5 lt su 1 lt lahana suyu
30 dk. Kardio 40 dk. Pilates bugun spor yapmayacaktim ama cok aciktim bastirsin diye yaptim kardelelen321